Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mało Fiony :(
ale i tak jest dobrze :)

Jeżeli chodzi o pokaz to jestem bardzo zadowolona z mych suk :) co do frisbee to ja musze filmiki zobaczyć

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saJo napisał(a):
Z powodu zblizajacego sie maja, trzymamy kciuki za nasza tegoroczna maturzystke :kciuki::kciuki::kciuki:

No taaa... :cool3: :cool3: :cool3:
Niedziękuje :eviltong: Jakoś to tam będzie. Po 15 wracam i biore się do pracy z gnojem, który aktualnie jest na wakacjach z rodziną :evil_lol: a ja powinnam się przygotowywać... :p
Trzymajcie się tam, niedługo wracamy!!
p.s. strasznie dużo się tu dzieje...!

Posted

ada89 napisał(a):
Jakoś to tam będzie. Po 15 wracam i biore się do pracy z gnojem

Trzymamy kciuki i czekamy na powrot :diabloti:

PS. Ja mam jeszcze gryzaczek dla Was nowy.

Posted

Fajnie spedzalo nam sie weekend majowy,:multi:dziewczyny dzieki!!!Pokazy w Dobrym Miescie tez uwazam za udane i nawet nasze tez;)Byla bardzo mila atmosfera i psies sie nie stresowal i ja tez, hehe.
Wieczor rozluzniajaco-relaksujacy rowniez ciekawy:drinka::beerchug::drink1::bigcool:Szkoda tylko, ze nie skosztowalam ziemniaka z ognicha, zaluje:-(
Treningi w ciezkich warunkach atmosferycznych( deszcz, upal, deszcz, upal)sa dowodem, ze nic nie jest w stanie odstraszyc, hehe!

Foteczki czadowe, procz jednej:angryy:
Czy ja mogie na inne forum zaporzyczyc???

Do szybkiego zobaczycha!

Posted

Saba napisał(a):
Ada i jak przeżyłaś dwa pierwsze dni ;>

Teraz to lajcik, przyszły tydzień to koszmar - mam 3 najgorsze rzeczy : matme :diabloti: fize :diabloti: polski ustny :diabloti:

:roll:

Posted

gato wielkie dzieki, ale sie ciesze, takie coolerskie fociaszki:multi:

Ady nie mialam jeszcze przyjemnosci poznac, ale zycze szczescia;)

Rafal, ty to straszny pechowiec jestes:roll:

Posted

takie sytuacje sie zdarzaja(to znaczy przebita opona) bo juz zbyt male cisnienie w zapasowej nie powinno miec miejsca tym bardziej,ze tata samochodem zbyt duzo jezdzi zeby cos takiego zdazyc sie moglo ale jak widac zdarza sie :(

Posted

Witam.
Napiszcie mi proszę tu czy są jutro zajęcia bo po prostu wszystko mi się wali na głowę i nie mam ani gg ani telefonu :(

A kciuki trzymać będziemy oczywiście

Posted

aha czyli jak Agnieszka wyjechała to jutro zajęć niet. Ja jej numer mam tylko nie mam jak zadzwonić. Właśnie chodziło mi tylko o to czy jutro są zajęcia czy nie ma :)

Posted

No to doczekaliśmy się Gnojka na IPO :evil_lol: Ciekawe kto tam będzie miał większego stresa, piesek czy pańcia? :diabloti:
Powodzenia!!

Posted

ada89 napisał(a):
Ciekawe kto tam będzie miał większego stresa, piesek czy pańcia? :diabloti:
Powodzenia!!

Gnojek i stres :roflt::roflt::roflt: chyba jedynie spowodowany uciekającym rękawikiem :evil_lol:

Posted

Z zawodow nici. Spotkanie zostalo odwolane z powodu smierci p. Piotra Sliwki ['].

A zawodami ja sie nie stresuje :eviltong: Szczegolnie, ze mialy to byc TYLKO nieoficjalne zawody IPO 1 w jednej konkurencji :roflt: :roflt: :roflt: