ada89 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Co z kluchą? coś o niej nie słychać w ogóle... :mad: :mad: :mad: Quote
Saba Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 widziałam dzisiaj Torka :D nie wiem co mu zrobili ale już można go normalnie pogłaskać :P i w ogóle taki normalny pies :P Quote
cyber_zbir Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ada89 napisał(a):Co z kluchą? coś o niej nie słychać w ogóle... :mad: :mad: :mad: klucha rośnie :P Quote
ada89 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 to jak on się w końcu nazywa? SaJo bywasz tu czasem? nas w środę nie będzie. Jakby mógł ktoś przekazać jej wiadomość, bo nie mam tel i net to teraz moja jedyna droga a nie wiem czy saJo sie zjawi przed środą tu. Quote
saJo Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Tornado vel Torek :) Jak przyjdziesz w sobote na tropienie to pewnie go poznasz, bo ma wtedy zajecia. Bywam, bo jestem chwilowo u rodzicow (u siebie nadal nie mam neta :angryy:). Jest ktos chetny na zajecia z posluszenstwa w srode o 15:00 na os. Generalow? Quote
Saba Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 saJo napisał(a): Jest ktos chetny na zajecia z posluszenstwa w srode o 15:00 na os. Generalow? Ja :multi: bo nie będzie mnie ani w czwartek ani sobotę :-( Quote
saJo Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ada89 To moze przyjdziesz na zajecia w sobote na 8:15 zamiast saba? Tylko potem na ok. 13:00 tropienie jest jeszcze (depczemy slady o 12:00, ale to juz Ci odpuszcze ;) ) Quote
ada89 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No nie da rady w tą sobotę bo mi się kompletnie nieopłaca. Albo tropienie albo posłuszeństwo, póki co :roll: Quote
saJo Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Tak przypuszczalam, ale spytac nie zaszkodzi. To na co przyjdziesz? Quote
saJo Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wszystkim moim podopiecznym skladam spoznione, ale najserdeczniejsze zyczenia. Mam nadzieje, ze zwierzaki w noc wigilijna powiedzialy Wam same mile rzeczy. Abyscie zawsze mieli usmiech na twarzy, zeby Nowy Rok byl leprzy, niz ten poprzedni i abyscie w pracy z psami osiagneli ten najwiekszy sukces: "usmiechnieta mine psa, z wypisanym na pysku pytaniem: to co teraz robimy?" Agnieszka, Bols i Whisky Quote
cyber_zbir Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 saJo napisał(a): "usmiechnieta mine psa, z wypisanym na pysku pytaniem: to co teraz robimy?" pijemy...... Quote
cyber_zbir Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 mimo że pochodza z Holandii, jeden żyje w olsztynie, drugi w niemczech, zbiegiem okoliczności spotkali sie dzisiaj razem na treningu :))) Tornado i jego brat Timon :)) Quote
Kasia & Nemo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 On jest po prostu śliczny :loveu: Quote
saJo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 AAAAAAa chyba sie jeszcze tutaj nie pochwalilam :diabloti: Gnojkowski w akcji. http://www.youtube.com/watch?v=jUjhWVY2zt0 http://www.youtube.com/watch?v=I2b72JOaQLk I Ksieciunio w akcji. http://youtube.com/watch?v=Gb4-UdjUIas Quote
saszula Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Aga, piekna praca, ale jaka fabula...:) Tesknimy za Wami Wracaj i daj nam mocno w kosc, zanim ja wyjade grzac moje kosci Blondyna z Bohunem Quote
saJo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 No witam, witam :cool1: W najblizsza sobote juz Wam nie odpuszcze, szykujcie sie na trenindzek. A kiedy Ty wyjezdzasz? Quote
saszula Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jak to kiedy wyjezdzam? Po sobocie we wtorek:placz: No dobra...tak troche mi zal, ale jak wroce:eviltong: wszystko Ci opowiem Quote
saJo Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Noooooo bo mialas zadzwonic do mnie i mialysmy dogadac sie dokladnie co i jak. Quote
Recommended Posts