martita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 SKORPION(sajo):Jest to najbardziej kontrowersyjny znak zodiaku, pełen tajemniczości, mistycyzmu, zmiennych emocji, pasji, pomysłowości i wyobraźni. Jest to silna osobowość. We wszystko co robi bardzo się angażuje, jest ambitny, dąży do zajęcia eksponowanego stanowiska. W swoim działaniu kieruje się chęcią posiadania jak i względami ambicjonalnymi. Drobiazgowy ,prawie nic nie ujdzie jego uwadze. Bardzo skomplikowany emocjonalnie, ma trudności w okazywaniu uczuć. Wrażliwy z rozwiniętą intuicją, poczuciem humoru, jest dobrym kompanem i oddanym przyjacielem. Ma bardzo duży temperament i seksualność. Bardzo często na partnerów życiowych wybiera też Skorpiony. Pewnie dlatego, aby osoba z tego samego znaku rozumiała zawiłości jego charakteru, szukając w ten sposób bratniej duszy, zrozumienia i akceptacji. :cool3::cool3::cool3: Quote
Saba Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 martita napisał(a):SKORPION (...) Bardzo często na partnerów życiowych wybiera też Skorpiony. Pewnie dlatego, aby osoba z tego samego znaku rozumiała zawiłości jego charakteru, szukając w ten sposób bratniej duszy, zrozumienia i akceptacji. :cool3::cool3::cool3: Skorpion + Skorpion = plama keczupu na ścianie :evil_lol: znam to z obdukcji moi dziadkowie, mieszanka wybuchowa :eviltong: Quote
martita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 a kto inny wytrzyma ze skorpionem jak nie drugi skorpion?:diabloti: Quote
Agnes B. Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='cyber_zbir']'wymoczkowate' ? :eviltong::eviltong::eviltong: Chico lub Klemm raczej to 'zabójczych' imion też nie należą :P :evil_lol: Do zabójczych może i nie, ale... No TO IMIĘ jest najbardziej wymoczkowatym imieniem jakie znam:diabloti: Serio chcesz tak skrzywdzić psiura?:evil_lol: martita, ale fajnie :hand: Proszę bez wbitów na skorpiony tutaj, bo no, skorpiony trzymiom się razem no:mad: Quote
cyber_zbir Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Agnes B. napisał(a):Do zabójczych może i nie, ale... No TO IMIĘ jest najbardziej wymoczkowatym imieniem jakie znam:diabloti: Serio chcesz tak skrzywdzić psiura?:evil_lol: jakeś taka cwana to sama coś wymyśl :P Quote
cyber_zbir Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Saba napisał(a):no dobra a jakie to wreszcie imie :cool1: Stefan :lol::lol::lol: Quote
Saba Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 cyber_zbir napisał(a):Stefan :lol::lol::lol: ty se jaj nie robisz :cool1: Nie no niezłe :eviltong: Ostatnio słyszałam imie dla psa Ugryź :evil_lol: Quote
saJo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='martita']SKORPION(sajo):Jest to najbardziej kontrowersyjny znak zodiaku, pełen tajemniczości, mistycyzmu, zmiennych emocji, pasji, pomysłowości i wyobraźni. Jest to silna osobowość. We wszystko co robi bardzo się angażuje, jest ambitny, dąży do zajęcia eksponowanego stanowiska. W swoim działaniu kieruje się chęcią posiadania jak i względami ambicjonalnymi. Drobiazgowy ,prawie nic nie ujdzie jego uwadze. Bardzo skomplikowany emocjonalnie, ma trudności w okazywaniu uczuć. Wrażliwy z rozwiniętą intuicją, poczuciem humoru, jest dobrym kompanem i oddanym przyjacielem. Ma bardzo duży temperament i seksualność. Bardzo często na partnerów życiowych wybiera też Skorpiony. Pewnie dlatego, aby osoba z tego samego znaku rozumiała zawiłości jego charakteru, szukając w ten sposób bratniej duszy, zrozumienia i akceptacji. :cool3::cool3::cool3: Nastepnyj razem, jak bede wymagajaca, czepialska, bede krzyczala i robila goopie miny, na widok waszych bledow, nie poglaszcze kogos po glowce, ze dobrze pracuje to....nie do mnie pretensje :eviltong: po prostu zostalam skazana na takie zachowanie w momencie urodzenia. Dzieki wszystkim za zyczenia, noooooo nie wiem czy chcecie zebym tak dlugo zyla, bo podobno na starosc czlowiek staje sie (jeszcze) bardziej czepialski :diabloti: Ps. timon....... Quote
cyber_zbir Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 tak se tłumacz z tym 'skazaniem' :P a tak w ogóle to ściśle tajne rzeczy tutaj normalnie wypisujesz :P w poniedziałek miała być prezentacja, z balonikami, kwiatkami, orkiestrą i w ogole :P :) Quote
saJo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='cyber_zbir']a tak w ogóle to ściśle tajne rzeczy tutaj normalnie wypisujesz :P w poniedziałek miała być prezentacja, z balonikami, kwiatkami, orkiestrą i w ogole :P :smile: [quote name='martita']SKORPION(sajo):Jest to najbardziej kontrowersyjny znak zodiaku, pełen tajemniczości, mistycyzmu, zmiennych emocji, pasji, pomysłowości i wyobraźni. Jest to silna osobowość. We wszystko co robi bardzo się angażuje, jest ambitny, dąży do zajęcia eksponowanego stanowiska. W swoim działaniu kieruje się chęcią posiadania jak i względami ambicjonalnymi. Drobiazgowy ,prawie nic nie ujdzie jego uwadze. Bardzo skomplikowany emocjonalnie, ma trudności w okazywaniu uczuć. Wrażliwy z rozwiniętą intuicją, poczuciem humoru, jest dobrym kompanem i oddanym przyjacielem. Ma bardzo duży temperamenti seksualność. Bardzo często na partnerów życiowych wybiera też Skorpiony. Pewnie dlatego, aby osoba z tego samego znaku rozumiała zawiłości jego charakteru, szukając w ten sposób bratniej duszy, zrozumienia i akceptacji. :cool3::cool3::cool3: :eviltong: Quote
cyber_zbir Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 jasne jasne :) swoją drogą nie wiem czy kojarzysz ale nasz rocznik w/g chińskiego horoskopu jest spod znaku 'psa' :P "Pies jest pełen niepokoju, objawiającego się i zagłuszanego na różne sposoby. Aktywnością, brakiem koncentracji, poszukiwaniem miejsca, w którym można by znaleźć tak upragniony spokój. Psy są pesymistami, pełnymi niezaspokojonych pragnień. Niekiedy wręcz tęskniącymi do chwili, która przyniesie im ostateczne ukojenie. Psy nie lubią hałasu świata i ciągłej walki. Mają naturę raczej refleksyjną. Są wielbicielami niezwykłości, tajemnic, wszystkiego, co wyrasta ponad i poza doczesność. Są bezinteresowne, szlachetne, lojalne, ale także nieufne. Zwłaszcza te urodzone w nocy całe życie pędzą w ciągłym pogotowiu, w oczekiwaniu na niespodziewany atak. W miłości są wierne, potrafią stawić czoła pokusom. Nawet gdy roztaczają przed kimś swój urok, można być pewnym, że właśnie szukają stałego partnera. Dbają o dom, często bywają zazdrosne, wręcz porywcze. Ale nawet w uczuciach przejawia się ich pesymizm i niepokój. Żyją w ciągłym poczuciu zbliżającej się katastrofy." :eviltong: Quote
ada89 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Nie czepiać sie mi tu skorpionów... to najlepszy i najfajniejszy znak zodiaku, spokojny, opanowany i w ogóle... bardzo przyjacielski :diabloti: szczególnie tez z pierwszej kwadry czy jak to sie tam mówi ;] ;] Quote
cyber_zbir Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ada89 napisał(a):Nie czepiać sie mi tu skorpionów... to najlepszy i najfajniejszy znak zodiaku, spokojny, opanowany i w ogóle... bardzo przyjacielski :diabloti: szczególnie tez z pierwszej kwadry czy jak to sie tam mówi ;] ;] AHA :) tak tak, a krowa to piękny ptak :P :) Quote
Agnes B. Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Popieram ade89, całym sercem:diabloti: Tylko tej pierwszej kwadry bym sie tak kurczowo nie trzymała:eviltong: cyber_zbir krowy bardzo ładne latające są, nie widziałeś jeszcze?:evil_lol: a co do imienia... No jest przecież tyle mocnych i silnych imion na T, no błagam:loveu: Jednak chwała, ze to nie miot P... :eviltong: Quote
cyber_zbir Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 hmmm w sumie wiesz... może i masz racje z tymi krowami :megagrin: no ale nie nazwe go przecież, terminator czy nie wiem, turbokiller :D Quote
Saba Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ada89 napisał(a):Nie czepiać sie mi tu skorpionów... to najlepszy i najfajniejszy znak zodiaku, spokojny, opanowany i w ogóle... bardzo przyjacielski :diabloti: szczególnie tez z pierwszej kwadry czy jak to sie tam mówi ;] ;] kiedy masz urodziny :cool3: Quote
ada89 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Saba napisał(a):kiedy masz urodziny :cool3: miałam już... 28 października... skorpiony są bardzo fajne :cool3: Quote
cyber_zbir Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ada89 napisał(a):miałam już... 28 października... skorpiony są bardzo fajne :cool3: no no no, to też wszystkiego dobrego :D :tort::knajpa: wiesz, zdrowia, szczęścia dużo dzieci itd :diabloti::diabloti: Quote
Saba Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ada89 napisał(a):miałam już... 28 października... skorpiony są bardzo fajne :cool3: dzień wcześniej się widziałyśmy i piwa nawet nie postawiła :mad: nie będzie życzeń :obrazic: no dobra wszystkiego naj ;) 110 lat, sukcesów z psem i matury dobrze zdanej :evil_lol: :new-bday: Quote
ada89 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 cyber_zbir napisał(a):dużo dzieci itd :diabloti::diabloti: żadnych dzieci...!!!! odwołaj to szybko...!!!! dzieki dzieki tak w ogóle... teraz już moge stawiać piwo, dowód mam, droge do domu znam... chamstwo bo byłam dzis 3 razy w sklepie po alkohol i ani razu nie spytali mnie o dowód...!!! kobieta tylko mówi: "ale pani jest pełnoletnia?" ja na to: "tak, tak!!!! moge pokazać dowód!!!!" "nie, nie trzeba... ehhhh :roll: za to facet przede mna kupował wódke i zapłacił 1150 zł... :crazyeye: ale impreza!!!!! żyć nie umierać!!! a raczej zupełnie na odwrót :evil_lol: :evil_lol: Quote
Saba Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ada89 napisał(a):chamstwo bo byłam dzis 3 razy w sklepie po alkohol i ani razu nie spytali mnie o dowód...!!! kobieta tylko mówi: "ale pani jest pełnoletnia?" ja na to: "tak, tak!!!! moge pokazać dowód!!!!" "nie, nie trzeba... ehhhh :roll: hehe ja miałam teraz niezłą akcję z dowodem. W pewnych okolicznościach (długo by pisać) kumpeli pomyliły się nasze dowody, na fotkach jesteśmy strasznie podobne. Zorientowałyśmy się dopiero kiedy ona była u siebie w Płocku, a ja w drodze do rodziców (Krośniewice wiem wiem wszyscy wiedzą gdzie to jest :P 60km dalej). Pojechałam następnego dnia na Halloween do Płocka ale zanim sie spotkałyśmy to ja już byłam w klubie i sobie piwko chciałam kupić, no i na złość zapytali o dowód. Babka tak sie w niego wpatrywała, ale się nie zorientowała że to nie ja :evil_lol: Quote
cyber_zbir Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nie ma żadnego odwoływania :evil_lol: eh.. chciałbym mieć takie problemy z dowodem jak Ada :P ale cóż, drowie Wasze :) wszystkich solenizantek, jubilatek i młodego ziomala, którego mam nadzieje w poniedziałek już zobaczę :drink1::drink1: Quote
saJo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ada89 :new-bday::knajpa::drink1::drinking::beerchug::cunao: Quote
Recommended Posts