cyber_zbir Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 eee nooooo soboda 7 rano, niedziela 8 ? :angryy: łota faka :P przecież hmmm prawie że cały czas grzeczny byłem :P:mdleje: Quote
cyber_zbir Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 saJo napisał(a):No i zostalam matka chrzestna Twojego psa :evil_lol: matka chrzestna ? hmmmm to kiedy szampana stawiasz ? :D :multi: saJo napisał(a): nie pij tyle :mad: no jak będe musiał wstawać na 7 w sobote i 8 w niedziele to raczej sobie za dużo nie popije :P Quote
saJo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 cyber_zbir napisał(a):eee nooooo soboda 7 rano, niedziela 8 ? :angryy: łota faka :P przecież hmmm prawie że cały czas grzeczny byłem :P:mdleje: W nagrode mozesz jeszcze przyjsc na hopki, 14:30 w najblizszym tygodniu, potem 14:00. cyber_zbir napisał(a):matka chrzestna ? hmmmm to kiedy szampana stawiasz ? :D :multi: Jak chrzciny wyprawisz :eviltong: cyber_zbir napisał(a):no jak będe musiał wstawać na 7 w sobote i 8 w niedziele to raczej sobie za dużo nie popije :P Na zdrowie Ci to wyjdzie. Quote
cyber_zbir Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 saJo napisał(a):W nagrode mozesz jeszcze przyjsc na hopki, 14:30 w najblizszym tygodniu, potem 14:00. taa i znów będę ganiał co najmniej 4 godziny a na drugi dzień ledwo z wyra zejde ? :P saJo napisał(a): Jak chrzciny wyprawisz :eviltong: da się zrobić ;) saJo napisał(a): Na zdrowie Ci to wyjdzie. hehe taaa, a co z moim życiem towarzyskim ? :D bede musiał do pubów o 12 w południe chodzić :lol: Quote
saJo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 cyber_zbir napisał(a):hehe taaa, a co z moim życiem towarzyskim ? :D bede musiał do pubów o 12 w południe chodzić :lol: :roflt: :roflt: :roflt: To Ty jeszcze nie wiesz, co sie dzieje z zyciem towarzyskiem, gdy sie bierze psa i zaczyna szkolenie u mnie :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Agnes B. Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Biorąc pod uwagę fakt, że Zła i Niedobra saJo:diabloti: odmówiłam ze mną współpracy i nie chce zdradzić Tajemnicy Nadanego Imienia... cyber_zbir pochwal się jak nazwiesz Diabełka:loveu: Proszę :Rose: Quote
cyber_zbir Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 saJo napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: To Ty jeszcze nie wiesz, co sie dzieje z zyciem towarzyskiem, gdy sie bierze psa i zaczyna szkolenie u mnie :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti: no coś tam wiem :eviltong::eviltong: będę musiał chyba sobie jakiś rower skombinować, będzie bezpieczniej tak rano jeździć :eviltong: :lol: Quote
cyber_zbir Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Agnes B. napisał(a):Biorąc pod uwagę fakt, że Zła i Niedobra saJo:diabloti: odmówiłam ze mną współpracy i nie chce zdradzić Tajemnicy Nadanego Imienia... cyber_zbir pochwal się jak nazwiesz Diabełka:loveu: Proszę :Rose: w poniedziałek się spróbuje pochwalić :razz: Quote
saJo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 cyber_zbir napisał(a):w poniedziałek się spróbuje pochwalić :razz: Zla Niedobra saJo zaczela wspolpracowac, nie powiem jak zareagowala Agnes_B. na wiesc o imieniu :ekmm: :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Agnes B. Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 cyber_zbir napisał(a):w poniedziałek się spróbuje pochwalić :razz: Ptaszki mi zaćwierkały i chyba się przesłyszałam... Takie wymoczkowate imię dla mali - zbója?:evil_lol: Na pewno się przesłyszałam:diabloti: Quote
cyber_zbir Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Agnes B. napisał(a):Ptaszki mi zaćwierkały i chyba się przesłyszałam... Takie wymoczkowate imię dla mali - zbója?:evil_lol: Na pewno się przesłyszałam:diabloti: a to nie widziałaś jak z 'karate' w hieny naparzał? :D groźny był, nie ma co :) Quote
Agnes B. Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 cyber_zbir napisał(a):a to nie widziałaś jak z 'karate' w hieny naparzał? :D groźny był, nie ma co :) Taaa widziałam, ale jak za Mamą płakał też widziałam:evil_lol: I jak śpiewał słyszałam "kopcie tunel, kop-kopcie tunel, hieny mogą przeszkodzić nam":roflt: Quote
cyber_zbir Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Agnes B. napisał(a):Taaa widziałam, ale jak za Mamą płakał też widziałam:evil_lol: I jak śpiewał słyszałam "kopcie tunel, kop-kopcie tunel, hieny mogą przeszkodzić nam":roflt: 'świetliki, to świetliki... które przyczepiły się do tego tam granatowego w górze' :evil_lol::evil_lol: Quote
Agnes B. Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 To ja mam prośbę:diabloti: Śpiewajcie saJo na szkoleniu... "Hakuna matata - jak cudownie to brzmiiiiii, hakunana mata - to nie byle bzik..." A jak będzie na Was krzyczeć to: "I już sie nie martw, aż do końca Twych dniiii. Nauczy się tych dwóóóch, radosnych słóóów - HAKUNA MATATA" :megagrin::megagrin::megagrin: p.s. co nie zmienia faktu, że imię jest takie... wymoczkowate no:roll::evil_lol: Quote
cyber_zbir Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 nawet mam gdzieś w pracy Cidika z tym kawałkiem :) Quote
ada89 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 SaJo!!! Wszystkiego Najlepszego... !!!!!!! i takie tam inne... spełnienia marzeń i w ogóle :cool3: Quote
Rafal84 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Cyber co ty chcesz,zeby SaJo w wieku 106 lat psy nam trenowala ?:D Moze byc ciekawie :D A tak wogole to przylaczam sie do ogolnego zachwytu i skladania zyczen dla SaJo :) Stoooo lattt stooo latt !!! Duzooo zdroooowia i cieeerpliwooosci do wszystkich dwunoznych posiadaczy czteronoznych i czasami nawet posiadaczy dwoch czteronoznych :D No i fogole wszystko naj. Quote
**Olka** Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 To ja też się dołączę do życzeń :D Jak tak od każdego dostaniesz po 100 lat to ciężko będzie te psy szkolić ale wierzymy w ciebie :D WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :D:multi: Quote
Saba Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='cyber_zbir'] da się zrobić ;) to trzymam za słowo :razz: Życie towarzyskie jest jak sie pojedzie na stare śmiecie :evil_lol: tyle pisaliście że nie pamiętam co chciałam skomentować ... [SIZE=2]A na młodego czekamy :loveu: Quote
cyber_zbir Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Saba']to trzymam za słowo :razz: Życie towarzyskie jest jak sie pojedzie na stare śmiecie :evil_lol: na szampana nie trzeba mnie zbyt długo namawiać :gent: :diabloti: [quote name='Saba'] [SIZE=2]A na młodego czekamy :loveu: czekamy czekamy :eviltong:, uhm... może w niedziele już będzie, zobaczymy :nerwy: Quote
kasia_kate Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 **Olka** napisał(a): Jak tak od każdego dostaniesz po 100 lat to ciężko będzie te psy szkolić ale wierzymy w ciebie :D No to ja też się dołaczam do zyczonek, SaJo WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!, i czego tam sobie zyczysz,... trenuj nam psy jak najdluzej :evil_lol: Quote
cyber_zbir Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 'wymoczkowate' ? :eviltong::eviltong::eviltong: Chico lub Klemm raczej to 'zabójczych' imion też nie należą :P :evil_lol: Quote
Saba Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 To ja zobaczę gnoja w poniedziałek, przecież muszę coś oddać cyber_zbirowi i od niego coś odebrać :loveu: a dla saJo 110 lat (niektórzy już 100 dożywają i potem będzie na mnie że jej kieduś śmierci życzyłam :eviltong:) więcej pretensji od kursantów że im psy zepsułaś ;), dłuższych dni, cierpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości :diabloti: :laola: Quote
martita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 OOo Agnes B.:hand: Ooo sajo ma urodziny?wszystkiego dobrego!aha to ta imprezka:bday::drink1:(pw) Quote
Recommended Posts