Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saJo napisał(a):
No i zostalam matka chrzestna Twojego psa :evil_lol:

matka chrzestna ? hmmmm to kiedy szampana stawiasz ? :D :multi:

saJo napisał(a):

nie pij tyle :mad:

no jak będe musiał wstawać na 7 w sobote i 8 w niedziele to raczej sobie za dużo nie popije :P

Posted

cyber_zbir napisał(a):
eee nooooo

soboda 7 rano, niedziela 8 ? :angryy: łota faka :P przecież hmmm prawie że cały czas grzeczny byłem :P:mdleje:

W nagrode mozesz jeszcze przyjsc na hopki, 14:30 w najblizszym tygodniu, potem 14:00.

cyber_zbir napisał(a):
matka chrzestna ? hmmmm to kiedy szampana stawiasz ? :D :multi:

Jak chrzciny wyprawisz :eviltong:

cyber_zbir napisał(a):
no jak będe musiał wstawać na 7 w sobote i 8 w niedziele to raczej sobie za dużo nie popije :P

Na zdrowie Ci to wyjdzie.

Posted

saJo napisał(a):
W nagrode mozesz jeszcze przyjsc na hopki, 14:30 w najblizszym tygodniu, potem 14:00.

taa i znów będę ganiał co najmniej 4 godziny a na drugi dzień ledwo z wyra zejde ? :P

saJo napisał(a):

Jak chrzciny wyprawisz :eviltong:

da się zrobić ;)

saJo napisał(a):

Na zdrowie Ci to wyjdzie.

hehe taaa, a co z moim życiem towarzyskim ? :D bede musiał do pubów o 12 w południe chodzić :lol:

Posted

cyber_zbir napisał(a):
hehe taaa, a co z moim życiem towarzyskim ? :D bede musiał do pubów o 12 w południe chodzić :lol:

:roflt: :roflt: :roflt: To Ty jeszcze nie wiesz, co sie dzieje z zyciem towarzyskiem, gdy sie bierze psa i zaczyna szkolenie u mnie :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Biorąc pod uwagę fakt, że Zła i Niedobra saJo:diabloti: odmówiłam ze mną współpracy i nie chce zdradzić Tajemnicy Nadanego Imienia... cyber_zbir pochwal się jak nazwiesz Diabełka:loveu: Proszę :Rose:

Posted

saJo napisał(a):
:roflt: :roflt: :roflt: To Ty jeszcze nie wiesz, co sie dzieje z zyciem towarzyskiem, gdy sie bierze psa i zaczyna szkolenie u mnie :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

no coś tam wiem :eviltong::eviltong:

będę musiał chyba sobie jakiś rower skombinować, będzie bezpieczniej tak rano jeździć :eviltong: :lol:

Posted

Agnes B. napisał(a):
Biorąc pod uwagę fakt, że Zła i Niedobra saJo:diabloti: odmówiłam ze mną współpracy i nie chce zdradzić Tajemnicy Nadanego Imienia... cyber_zbir pochwal się jak nazwiesz Diabełka:loveu: Proszę :Rose:

w poniedziałek się spróbuje pochwalić :razz:

Posted

cyber_zbir napisał(a):

Zla Niedobra saJo zaczela wspolpracowac, nie powiem jak zareagowala Agnes_B. na wiesc o imieniu :ekmm: :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

cyber_zbir napisał(a):

Ptaszki mi zaćwierkały i chyba się przesłyszałam... Takie wymoczkowate imię dla mali - zbója?:evil_lol: Na pewno się przesłyszałam:diabloti:

Posted

Agnes B. napisał(a):
Ptaszki mi zaćwierkały i chyba się przesłyszałam... Takie wymoczkowate imię dla mali - zbója?:evil_lol: Na pewno się przesłyszałam:diabloti:

a to nie widziałaś jak z 'karate' w hieny naparzał? :D groźny był, nie ma co :)

Posted

cyber_zbir napisał(a):
a to nie widziałaś jak z 'karate' w hieny naparzał? :D groźny był, nie ma co :)

Taaa widziałam, ale jak za Mamą płakał też widziałam:evil_lol: I jak śpiewał słyszałam "kopcie tunel, kop-kopcie tunel, hieny mogą przeszkodzić nam":roflt:

Posted

Agnes B. napisał(a):
Taaa widziałam, ale jak za Mamą płakał też widziałam:evil_lol: I jak śpiewał słyszałam "kopcie tunel, kop-kopcie tunel, hieny mogą przeszkodzić nam":roflt:

'świetliki, to świetliki... które przyczepiły się do tego tam granatowego w górze' :evil_lol::evil_lol:

Posted

To ja mam prośbę:diabloti: Śpiewajcie saJo na szkoleniu...

"Hakuna matata - jak cudownie to brzmiiiiii, hakunana mata - to nie byle bzik..."

A jak będzie na Was krzyczeć to: "I już sie nie martw, aż do końca Twych dniiii. Nauczy się tych dwóóóch, radosnych słóóów - HAKUNA MATATA"

:megagrin::megagrin::megagrin:

p.s. co nie zmienia faktu, że imię jest takie... wymoczkowate no:roll::evil_lol:

Posted

Cyber co ty chcesz,zeby SaJo w wieku 106 lat psy nam trenowala ?:D Moze byc ciekawie :D A tak wogole to przylaczam sie do ogolnego zachwytu i skladania zyczen dla SaJo :) Stoooo lattt stooo latt !!! Duzooo zdroooowia i cieeerpliwooosci do wszystkich dwunoznych posiadaczy czteronoznych i czasami nawet posiadaczy dwoch czteronoznych :D No i fogole wszystko naj.

Posted

To ja też się dołączę do życzeń :D Jak tak od każdego dostaniesz po 100 lat to ciężko będzie te psy szkolić ale wierzymy w ciebie :D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :D:multi:

Posted

[quote name='cyber_zbir']
da się zrobić ;)

to trzymam za słowo :razz:

Życie towarzyskie jest jak sie pojedzie na stare śmiecie :evil_lol:

tyle pisaliście że nie pamiętam co chciałam skomentować ...

[SIZE=2]A na młodego czekamy :loveu:

Posted

[quote name='Saba']to trzymam za słowo :razz:

Życie towarzyskie jest jak sie pojedzie na stare śmiecie :evil_lol:

na szampana nie trzeba mnie zbyt długo namawiać :gent: :diabloti:

[quote name='Saba']
[SIZE=2]A na młodego czekamy :loveu:

czekamy czekamy :eviltong:, uhm... może w niedziele już będzie, zobaczymy :nerwy:

Posted

**Olka** napisał(a):
Jak tak od każdego dostaniesz po 100 lat to ciężko będzie te psy szkolić ale wierzymy w ciebie :D

No to ja też się dołaczam do zyczonek, SaJo WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!, i czego tam sobie zyczysz,... trenuj nam psy jak najdluzej :evil_lol:

Posted

To ja zobaczę gnoja w poniedziałek, przecież muszę coś oddać cyber_zbirowi i od niego coś odebrać :loveu:

a dla saJo

110 lat (niektórzy już 100 dożywają i potem będzie na mnie że jej kieduś śmierci życzyłam :eviltong:) więcej pretensji od kursantów że im psy zepsułaś ;), dłuższych dni, cierpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości :diabloti:
:laola: