Saba Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Witaj Mokka w naszych skromnych progach :evil_lol: zgłosiła to i nagrodę dostała ;) edit O i Marysia ;) Quote
cyber_zbir Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Wypraszam sobie :obrazic: Chcesz dostać na priva oryginał? :eviltong: Wcale nie było jakoś strasznie ciemno - ISO 800 + antyshake no.. ale to zdjęcie nie odzwierciedla rzeczywistości :P, co prawda walenie po oczach lampą też nie, ale generalnie w fotkach chyba chodzi o to żeby było tak jak jest 'naprawdę' ? :P :) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 cyber_zbir napisał(a):no.. ale to zdjęcie nie odzwierciedla rzeczywistości :P, co prawda walenie po oczach lampą też nie, ale generalnie w fotkach chyba chodzi o to żeby było tak jak jest 'naprawdę' ? :P :) Ale napisałeś, że musiałam moje fotki "zdrowo poprzerabiać", co prawdą nie jest, bo przykadrowałam je tylko minimalnie, wyrównałam pion i zmniejszyłam. Kolorystyka i jasność nie ruszana. Więc się oburzyłam :eviltong: Zresztą ja jestem wychowana na Velvii - która kapitalnie upiększa rzeczywistość, ale jedyne, co się wtedy robiło z fotkami, to wsadzało w ramki i rzucało na ścianę. Jak się skanowało, to byle bliżej tego, co na ścianie. W związku z tym nie mam we krwi przeróbek i upiększeń :cool1: Quote
cyber_zbir Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 no dobra dobra :) a ja sie na Zenicie wychowałem :P pewnie jak nie jeden z nas :) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 cyber_zbir napisał(a):a ja sie na Zenicie wychowałem :P pewnie jak nie jeden z nas :) Łeee no, Zenita E do dziś mam w szafie :loveu: fociłam nim moje pierwsze CSIO :loveu: zewnętrzny światłomierz selenowy... to były czasy... :lol: Quote
Saba Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 taaa a ja rozumiem o wszystkim co tu piszecie :roll: ;) Quote
cyber_zbir Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Łeee no, Zenita E do dziś mam w szafie :loveu: fociłam nim moje pierwsze CSIO :loveu: zewnętrzny światłomierz selenowy... to były czasy... :lol: ja miałem w nim popsuty światłomierz :D Quote
cyber_zbir Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 a tu... ktoś :P a tam Renata w jeszcze całej kurtce :P a tu może nieco weselej :P Quote
Saba Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ej ale moja kurtka była cały czas cała, tylko potem brudna :eviltong: Quote
cyber_zbir Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Saba napisał(a):ej ale moja kurtka była cały czas cała, tylko potem brudna :eviltong: taaa i pewnie to była psów wina a nie Twoja :) hehe że sie pobrudziła :P Quote
Rafal84 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 kurde ja 6 pazdziernika o 11 mam egzamin ale po egzaminie pisze sie na pomoc jak bedzie jeszcze potrzebna ,no niestety nie ja nie wybieram terminy egzaminow. :( W sumie jak nie zalicze tego egzamu to moge szukac pracy,wiec jak ktos ma jakies oferty to prosze :D Quote
cyber_zbir Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 http://zwierzeta.wm.pl - wpadnijcie tam, Dimico zaraz cały serwis opanuje :P :) Quote
saJo Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jak cos, to juz tu jestem rrrrobaczki i mozecie sie przez necik do mnie kontaktowac. Quote
kasia_kate Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 dawno mnie tu nie było :cool1:Sajo, potrzebna jeszcze jest pomoc przy zawodach w sobote? :p Quote
saJo Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No jasne!! Mozesz przyjsc?? To zaraz Ci jakas funkcje znajde :) Quote
Łaciataa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Witam wszystkich po dluuuuugiej nieobecnosci :biggrina: Chcialabym sie dowiedziec co z tropieniem, bo jestesmy z Sonka troche zacofane:p Czy dalej jest na 17 w pn i pt? czy moze nastapila jakas zmiana o ktorej nie wiemy ;) ?? Quote
Rafal84 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 a ja mam pytanie z innej rury :D znaczy sie w sensie,ze w sobote sa zawody agility ale mam pytanie czy w niedziele bedzie szkolenie czy nie :)? pozdrawiam wsio :D Quote
saJo Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 W niedziele jest szkolenie, nie ma agility. Tropienie jest w poniedzialki, w piatki jesli beda chetni. Laciataa, przyjdziesz w sobote na zawody?? Quote
kasia_kate Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='saJo']No jasne!! Mozesz przyjsc?? To zaraz Ci jakas funkcje znajde :)[/quote] Jak nie bede miała innych zajeć i nic sie nie wydarzy po drodze :cool3: to przyjadę, tlyko prosze o jakieś szczegółowe info. (aa..i co bede robić :diabloti:) Quote
saJo Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Zbiorka jest o 7:45 w sobote na stadionie na Artyleryjskiej. Funkcje Ci znajde, ale musze jutro na spokojnie sie tym zajac, jeszcze raz wszystko przeanalizowac, kto co robi i czy wszedzie jest wystarczajaca ilosc osob. Quote
Rafal84 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 mi tez mozecie ewnetualnie jakeis zadanie wyznaczy z tym,ze nie od samego poczatku :( Quote
Recommended Posts