cyber_zbir Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Saba napisał(a): ale jestem szczęśliwa że nic mnie nie wzięło bo po ponad 12 godzinach chodzeniu w przemoczonych butach to sukces jak na mnie :eviltong: a ja jednak trochę żałuję że nie wziąłem kurtki... a mój super survivalowski sprzęt przeciwdeszczowy i większość tego co on 'ochraniał' przemokło po 15 minutach:) Quote
Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Tropienia dzisiaj nie ma [SIZE=2]Wczoraj na zawodach agility w Bydgoszczy Saba: egzamin A2 - Dyskwalifikacja (oczywiście beznadziejnie głupi błąd pańci :eviltong: ) Fiona: egzamin A1 - III miejsce :loveu:; Mistrzostwa polski jumpink - 6 miejsce na 9; MP agility - dyskwalifikacja (tor był dla nas stanowczo za trudny :shake: ) Whisky: i tu niestety nie wiem dokładnie :oops: ale biegł dwa Jumpingi (przebieg bez przeszkód ze strefami) i w którymś miał 3 miejsce, ale przegrał z naprawę świetnymi psami i kilka takich zostawił za sobą :diabloti: Pako: A0 i J0 dyskwalifikacje, ale naprawdę super się spisał jak na je[SIZE=2]go możliwości [SIZE=2]:loveu: [SIZE=2] --------------------edit------------------------------------- nie wiem co to za dziwa że się ten post drugi raz wstawił Quote
Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 cyber_zbir wstaw fotki z zawodów http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75544 Quote
Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 jak dobrze mieć swojego fotografa który robi nam tyle zdjęć :loveu: :roll: Quote
cyber_zbir Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 a tu mała zagadka... kto jest na zdjęciu.... Quote
Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Księciunio :loveu: (??) Rewelacja fotka :loveu::loveu::loveu: Quote
cyber_zbir Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Saba napisał(a):Księciunio :loveu: nooo, ale na kogo patrzy ? :P :) Quote
Saba Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no na pańcię, bo na kogo innego :p i nawet widać fotografa w oku :P Quote
Rafal84 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ksienciunio to tylko na pancie moze patrzec :D na nikogo innego raczej nie spojrzy :D ale moge sie mylic. Quote
Saba Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 spojrzy na każdego kto ma smakołyki :diabloti: Quote
saJo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Strzelam, ze Ksieciunio :loveu: jednak patrzyl na fotografa. A Gnojek zajal drugie miejsce w jumpingu na zakonczenie lata, ale niestety organizatorzy sie rypneli i nie wyczytali nas na rozdaniu nagrod :-( Jesli chcecie, mozemy zrobic jutro tropienie + posluszenstwo, zamiast tych zajec, ktore nam przepadly. Na kom prosze info kto jest chetny. 6.10.2007 robimy zawody agility.[SIZE=2] Prosze chetne, zainteresowane osoby o deklaracje, kto chce pomoc w ich organizacji. Swoja decyzje prosze dokladnie przemyslec i pamietac, ze na PIERWSZYM MIEJSCU bedzie praca przy organizacji, a w wolnych chwilach lub przy okazji bedzie mozna ogladac zawody. Zeby potem nikt nie mial pretensji, ze nie moze ogladac, albo ze chce jakiegos psa zobaczyc i zrobi cos pozniej itepe. Najpierw praca przy organizacji, potem ogladanie zawodow. Pod koniec tygodnia planuje malowac przeszkody, jesli ktos jest chetny pomoc, tez prosze o info na kom (bo nadal nie mam netu w nowym mieszkaniu). Quote
Rafal84 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ja tam sie ciagle deklaruje do pomocy jakby co. Nie musze zadnych psow ogladac :D Quote
Saba Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A Kłak taki czarny że go prawie nie widać :eviltong: Quote
cyber_zbir Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Saba napisał(a):A Kłak taki czarny że go prawie nie widać :eviltong: nooo czarny kolor ma taką dziwną właściwość że na czarnym tle jest trudny do zauważenia :P :) Quote
cyber_zbir Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='saJo'] 6.10.2007 robimy zawody [SIZE=2] a propo zawodów http://dimico.pl/formularz.html :P tam trochę informacji jest Quote
cyber_zbir Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a tą ekipę pewnie kojarzycie... ;) Quote
Saba Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 popłakałam sie ze śmiechu na widok Saby :evil_lol: super wyszła ta fotka :loveu: cyber_zbir dlaczego na twojej fotce z podium jest tak ciemno jak by była prawie noc, a na fotce od marysi z tego samego podium jest dzień ? Quote
cyber_zbir Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 mniej wiecej coś takiego ? :P z tego co się orientuję już wtedy było po godzinie 19... czyli ciemno... także musiała je zdrowo poprzerabiać :P poza tym jak organizatorzy dali plamę w przypadku SaJo i wręczyli nagrodę nie wiadomo dlaczego komu innemu... to trochę odechciało mi się robić fotki :eviltong: Quote
Saba Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Takie sytuacje się zdarzają, niestety można powiedzieć że to norma :roll: Quote
Mokka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 A czy SaJo sgłosiła organizatorom, że się pomylili? Ja zawsze tak robię, nawet w sytuacjach, gdy nic mi to nie daje. Bywało tak, że w wynikach wpisano mi detkę, której nie było. Ja wtedy idę do sekretariatu, zgłaszam zastrzeżenia i każę szukać prawidłowych wyników. Nawet jeśli zamiast detki daje mi to jakieś nieważne, mało eksponowane miejsce. Quote
Marysia_i_gończy Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 cyber_zbir napisał(a):z tego co się orientuję już wtedy było po godzinie 19... czyli ciemno... także musiała je zdrowo poprzerabiać :P Wypraszam sobie :obrazic: Chcesz dostać na priva oryginał? :eviltong: Wcale nie było jakoś strasznie ciemno - ISO 800 + antyshake i wystarczyło, żeby robić BEZ LAMPY. A jak robisz w takich warunkach z lampą to wychodzi właśnie tak, jak na Twojej fotce - ładny, jasny przód i kompletna ciemność z tyłu :lol: EDIT: sprawdziłam exif: 1/30s, f5.6, flash: not fired Quote
Recommended Posts