Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saba napisał(a):

ale jestem szczęśliwa że nic mnie nie wzięło bo po ponad 12 godzinach chodzeniu w przemoczonych butach to sukces jak na mnie :eviltong:

a ja jednak trochę żałuję że nie wziąłem kurtki... a mój super survivalowski sprzęt przeciwdeszczowy i większość tego co on 'ochraniał' przemokło po 15 minutach:)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tropienia dzisiaj nie ma

[SIZE=2]Wczoraj na zawodach agility w Bydgoszczy
Saba: egzamin A2 - Dyskwalifikacja (oczywiście beznadziejnie głupi błąd pańci :eviltong: )

Fiona: egzamin A1 - III miejsce :loveu:; Mistrzostwa polski jumpink - 6 miejsce na 9; MP agility - dyskwalifikacja (tor był dla nas stanowczo za trudny :shake: )

Whisky: i tu niestety nie wiem dokładnie :oops: ale biegł dwa Jumpingi (przebieg bez przeszkód ze strefami) i w którymś miał 3 miejsce, ale przegrał z naprawę świetnymi psami i kilka takich zostawił za sobą :diabloti:

Pako: A0 i J0 dyskwalifikacje, ale naprawdę super się spisał jak na je
[SIZE=2]go możliwości
[SIZE=2]:loveu:
[SIZE=2] --------------------edit-------------------------------------
nie wiem co to za dziwa że się ten post drugi raz wstawił

Posted

Strzelam, ze Ksieciunio :loveu: jednak patrzyl na fotografa. A Gnojek zajal drugie miejsce w jumpingu na zakonczenie lata, ale niestety organizatorzy sie rypneli i nie wyczytali nas na rozdaniu nagrod :-(

Jesli chcecie, mozemy zrobic jutro tropienie + posluszenstwo, zamiast tych zajec, ktore nam przepadly. Na kom prosze info kto jest chetny.

6.10.2007 robimy zawody agility.
[SIZE=2] Prosze chetne, zainteresowane osoby o deklaracje, kto chce pomoc w ich organizacji. Swoja decyzje prosze dokladnie przemyslec i pamietac, ze na PIERWSZYM MIEJSCU bedzie praca przy organizacji, a w wolnych chwilach lub przy okazji bedzie mozna ogladac zawody. Zeby potem nikt nie mial pretensji, ze nie moze ogladac, albo ze chce jakiegos psa zobaczyc i zrobi cos pozniej itepe. Najpierw praca przy organizacji, potem ogladanie zawodow.
Pod koniec tygodnia planuje malowac przeszkody, jesli ktos jest chetny pomoc, tez prosze o info na kom (bo nadal nie mam netu w nowym mieszkaniu).

Posted

popłakałam sie ze śmiechu na widok Saby :evil_lol: super wyszła ta fotka :loveu:

cyber_zbir dlaczego na twojej fotce z podium jest tak ciemno jak by była prawie noc, a na fotce od marysi z tego samego podium jest dzień ?

Posted

mniej wiecej coś takiego ? :P

z tego co się orientuję już wtedy było po godzinie 19... czyli ciemno... także musiała je zdrowo poprzerabiać :P

poza tym jak organizatorzy dali plamę w przypadku SaJo i wręczyli nagrodę nie wiadomo dlaczego komu innemu... to trochę odechciało mi się robić fotki :eviltong:

Posted

A czy SaJo sgłosiła organizatorom, że się pomylili? Ja zawsze tak robię, nawet w sytuacjach, gdy nic mi to nie daje. Bywało tak, że w wynikach wpisano mi detkę, której nie było. Ja wtedy idę do sekretariatu, zgłaszam zastrzeżenia i każę szukać prawidłowych wyników. Nawet jeśli zamiast detki daje mi to jakieś nieważne, mało eksponowane miejsce.

Posted

cyber_zbir napisał(a):
z tego co się orientuję już wtedy było po godzinie 19... czyli ciemno... także musiała je zdrowo poprzerabiać :P

Wypraszam sobie :obrazic: Chcesz dostać na priva oryginał? :eviltong:
Wcale nie było jakoś strasznie ciemno - ISO 800 + antyshake i wystarczyło, żeby robić BEZ LAMPY. A jak robisz w takich warunkach z lampą to wychodzi właśnie tak, jak na Twojej fotce - ładny, jasny przód i kompletna ciemność z tyłu :lol:

EDIT: sprawdziłam exif:
1/30s, f5.6, flash: not fired