saJo Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Zalatwimy taka :p Łaciataa Dawaj wiecej fot :mad: czego sie obijasz? i tylko smaka robisz :mad: Quote
Łaciataa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Wiecej fot zaraz na maila Ci wysle, od razu mowie ze nie sa najlepszej jakosci :crazyeye: Quote
ada89 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 saJo napisał(a):Zalatwimy taka :p To trzymam za słowo, mamy jakieś 1,5 - 2 lat na załatwienie. Tzn ja musze być na 100% pewna że chce taką rasę, bo jak narazie to jeszcze przed chwilą chciałam coś z ttb, ale malinki... no zaskoczyły mnie. Chce sobie zdać IPO 1 z takim psem i może dalej też. ale to wszystko jak się troszkę ustatkuje - czyli za pare lat. Jak już pojade na studia i zobacze jak z czasem to zastanowie sie nad IPO z Ramzesem. Quote
saJo Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 W piatek tropienia nie ma!! [SIZE=2]Mam juz dosc tej przeprowadzki :angryy: Niestety remont potrwal troche dluzej i przewozic rzeczy moge dopiero w piatek, wiec nie wyrobie sie na zajecia. Noooooo chyba ze chcecie jutro rano posledzic? Kto chetny? Quote
Saba Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 no niestety u mnie jutro rano kompletnie odpada :shake: Quote
Saba Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 czyli jak będę się dopominać to dostanę fotki Fiony :loveu: to proszę o Fionę #modla #modla #modla #modla Quote
ada89 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 a czy ja się doproszę zdjęc maliny Fuchsa na maila? Quote
Saba Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 ada89 napisał(a):a czy ja się doproszę zdjęc maliny Fuchsa na maila? Poszukaj sama na stronie Knuta ;) bo się nie doprosisz :eviltong: Quote
ada89 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Saba napisał(a):Poszukaj sama na stronie Knuta ;) bo się nie doprosisz :eviltong: No właśnie szukałam i ni ma! Quote
saJo Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Rrrrrrrrobaczi, cyber_zbir ostatnio jest bardzo zajety :p Noszeniem moich pudel, kartonow, skrzynek, televizorow i pralek :evil_lol: W poniedzialek tropienie + posluszenstwo na 17:00 w Wietnamie. Quote
cyber_zbir Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 saJo napisał(a):Rrrrrrrrobaczi, cyber_zbir ostatnio jest bardzo zajety :p Noszeniem moich pudel, kartonow, skrzynek, televizorow i pralek :evil_lol: a z Łysym nawet i kilka słupków udało nam się poprzewracać :P ;) Quote
Saba Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jutro o 17:00 tropienie i posłuszeństwo w Wietnamie Quote
kasia_kate Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Sajo, jutro posłuszeństwo jest???:razz: Jesli tak, jutro z Lenką bedziemy..a pozniej jakoś tak co dwa tygodnie bedziemy chodzic (nauke mam :cool1:) Quote
Saba Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 saJo nie ma netu, ale posłuszeństwo jutro jest, nie ma tylko w niedzielę Quote
kasia_kate Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Saba napisał(a):saJo nie ma netu, ale posłuszeństwo jutro jest, nie ma tylko w niedzielę Dzięki Saba :p Quote
Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Tropienia dzisiaj nie ma [SIZE=2]Wczoraj na zawodach agility w Bydgoszczy Saba: egzamin A2 - Dyskwalifikacja (oczywiście beznadziejnie głupi błąd pańci :eviltong: ) Fiona: egzamin A1 - III miejsce :loveu:; Mistrzostwa polski jumpink - 6 miejsce na 9; MP agility - dyskwalifikacja (tor był dla nas stanowczo za trudny :shake: ) Whisky: i tu niestety nie wiem dokładnie :oops: ale biegł dwa Jumpingi (przebieg bez przeszkód ze strefami) i w którymś miał 3 miejsce, ale przegrał z naprawę świetnymi psami i kilka takich zostawił za sobą :diabloti: Pako: A0 i J0 dyskwalifikacje, ale naprawdę super się spisał jak na jego możliwości :loveu: Quote
cyber_zbir Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 :laola: ino szkoda że pogoda była taka tego.. no... !@#$@#$%@ :) Quote
Saba Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Namiocik prowizorycznie mam rozłożony w pokoju i się suszy :evil_lol: ale jestem szczęśliwa że nic mnie nie wzięło bo po ponad 12 godzinach chodzeniu w przemoczonych butach to sukces jak na mnie :eviltong: A moje koreczki po 3 latach użytkowania, zakończyły swój żywot na zawodach :diabloti: podczas biegu z Sabą już tylko zastanawiałam sie czy podeszwy nie zgubię :roll: Quote
Recommended Posts