Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saJo napisał(a):
Zalatwimy taka :p

To trzymam za słowo, mamy jakieś 1,5 - 2 lat na załatwienie.
Tzn ja musze być na 100% pewna że chce taką rasę, bo jak narazie to jeszcze przed chwilą chciałam coś z ttb, ale malinki... no zaskoczyły mnie.
Chce sobie zdać IPO 1 z takim psem i może dalej też. ale to wszystko jak się troszkę ustatkuje - czyli za pare lat. Jak już pojade na studia i zobacze jak z czasem to zastanowie sie nad IPO z Ramzesem.

Posted

W piatek tropienia nie ma!! [SIZE=2]Mam juz dosc tej przeprowadzki :angryy: Niestety remont potrwal troche dluzej i przewozic rzeczy moge dopiero w piatek, wiec nie wyrobie sie na zajecia. Noooooo chyba ze chcecie jutro rano posledzic? Kto chetny?

Posted

Rrrrrrrrobaczi, cyber_zbir ostatnio jest bardzo zajety :p Noszeniem moich pudel, kartonow, skrzynek, televizorow i pralek :evil_lol:

W poniedzialek tropienie + posluszenstwo na 17:00 w Wietnamie.

Posted

saJo napisał(a):
Rrrrrrrrobaczi, cyber_zbir ostatnio jest bardzo zajety :p Noszeniem moich pudel, kartonow, skrzynek, televizorow i pralek :evil_lol:

a z Łysym nawet i kilka słupków udało nam się poprzewracać :P ;)

Posted

Tropienia dzisiaj nie ma

[SIZE=2]Wczoraj na zawodach agility w Bydgoszczy
Saba: egzamin A2 - Dyskwalifikacja (oczywiście beznadziejnie głupi błąd pańci :eviltong: )

Fiona: egzamin A1 - III miejsce :loveu:; Mistrzostwa polski jumpink - 6 miejsce na 9; MP agility - dyskwalifikacja (tor był dla nas stanowczo za trudny :shake: )

Whisky: i tu niestety nie wiem dokładnie :oops: ale biegł dwa Jumpingi (przebieg bez przeszkód ze strefami) i w którymś miał 3 miejsce, ale przegrał z naprawę świetnymi psami i kilka takich zostawił za sobą :diabloti:

Pako: A0 i J0 dyskwalifikacje, ale naprawdę super się spisał jak na jego możliwości :loveu:

Posted

Namiocik prowizorycznie mam rozłożony w pokoju i się suszy :evil_lol:
ale jestem szczęśliwa że nic mnie nie wzięło bo po ponad 12 godzinach chodzeniu w przemoczonych butach to sukces jak na mnie :eviltong:
A moje koreczki po 3 latach użytkowania, zakończyły swój żywot na zawodach :diabloti: podczas biegu z Sabą już tylko zastanawiałam sie czy podeszwy nie zgubię :roll: