Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nathaniel napisał(a):
Chyba tam widzę p. Agnieszkę Boczulę :)

zgadza się

cyber_zbir
Tulko tyle Fiony na koniec :mad: ja chce więcej fotek nawet nie obrobionych, słabych na maila :diabloti:

Wstawiłam tą jedną fotkę na inne forum.

Posted

Saba napisał(a):

cyber_zbir
Tulko tyle Fiony na koniec :mad: ja chce więcej fotek nawet nie obrobionych, słabych na maila :diabloti:

wiesz no, niektórzy sobie spali, a niektórzy o dziwnych porach w nocy wychodzili z psami piłeczką sie pobawić , tudzież uważać by nie zostać podeptanym przez nie no i jeszcze kilka innych kwestii by doszło :)

także wczoraj trochę niewyspany byłem, ale dziś coś postaram sie dorzucić ;):eviltong:

Posted

cyber_zbir napisał(a):
wiesz no, niektórzy sobie spali, a niektórzy o dziwnych porach w nocy wychodzili z psami piłeczką sie pobawić , tudzież uważać by nie zostać podeptanym przez nie no i jeszcze kilka innych kwestii by doszło :)

a kto wychodził w nocy porzucać psu piłeczkę ?? :-o

Posted

Nigdy nie twierdzilam, ze pamietam wszystko :eviltong: Mowilam, ze nie urwal mi sie film, tzn pamietam do konca, tyle ze nie wszystko.
Wiecej Łysego :modla: :modla: :modla:

Posted

Jak bylo w przerwach i w nocy to juz sie mozesz domyslic po naszych postach :lol: Semi bylo super, tylko moj pies przechwalal sie przed Mike i Knut nie widzial problemu, o ktorym mowie :placz: Stwierdzil, ze sie czepiam psa :roll: i nie ma tego problemu :roll: Poza tym trzymal mnie godzine na placu :roll: Dobrze, ze uzupelnilam plyny wczesniej :evil_lol: Nooooo, ale jak jest sie takim durnym przewodnikiem, ze trzeba mu recznie wszystko pokazac to co ja moge :roll: Ogolnie noooo musze przecwiczyc to co pokazal i wprowadzic te elementy to pozostalej czesci pracy i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tyle ze nadal nie mam pomyslu jak zrobic aport :placz: Bo nie weszlam z psem na aportowanie. Bez komentarza dlaczego :angryy:

Posted

no to witaj w klubie przewodnikow kumajacych inaczej:evil_lol: .ja zarwalam tak na warsztatach e pol tylka nie mam i moooze mi juz nie odrosnei co bylo by ku chwale dla widokow warszawskich:evil_lol: .
i tak najlpesza byla czispiczka.mowilam adze zeby cicho byla ze suka tka osbie bedize robiona wk ierunku ipo.no a igla po prostu sie zacina jak przychodzi do lupu od obcego.i co zrobila na semi?ano bawila sie bez problemow.aaaawrghhhh.szkoda tlyko ze wzbudizla ironie bo namowilam age zeby sien ie wstydizla.ze bedzie ok a pewnych rzecyz w swoim hurraoptymizmie nie uwzglednilam niestety. no i aga w niedziele juz nei przyjechala a skzoda.wiadomo ze to nei malina i nieo nek ale fajnei by bylo toszke wiecej otwartosci przy zdrowym podejsciu-a ani mnie a ni adze nei brakuje twardego chodzenia po ziemi.w kazdym razie problem ktory mamy na placu wogole nei wystapil na semi co kurna jest wredne w sumie bo suka zachowywala sie normalnei a ja WIEM jak potrafi wpasc w out:cool1: .
a jak mike?:cool3: .przezylas?:diabloti:

Posted

Nooooooooo przezylam. Mike chce mi sprzedac drugiego mali :roll: I byl strasznie niepocieszony, ze nie zdecyduje sie na trzeciego psa w kawalerce :roll: Ogolnie byl zadowolony, stwierdzil, ze Whisky ma fajne popedy i cieszy sie, ze mogl mnie poznac i zobaczyc Gnojka. Nooooo i takie tam goopoty. Ogolnie to przeszkoda byl jezyk, bo ja jestem gamon maksymalny w kwestii jeszykow obcych, szczegolnie jesli chodzi o to ich holenderskie narzecze angielskiego :angryy: Knuta rozumialam baaaaardzo duzo, a Mike za diabla nic nie rozumalam :roll:
Poza tym, uwaza, ze jestem fajnym przewodnikiem, bo chce sie uczyc i nie zaluje, ze Gnojek jest moim psem.

Posted

Widzisz saJo jak ja i inni od nas dawali ci do zrozumienia że sie czepiasz to nam nie wierzyłaś, ale ok mogłas nie wierzyć, ale jak Knutowi nie wierzysz toja już nie wiem jak cię przekonać :shake:

Posted

Nooooo wiesz, nikt nie jest nieomylny, Knut tez ;) Poza tym, Gnojek nie poszedl tak zle, jak na treningu, wiec Knut nie mogl wylapac problemu :eviltong:

Posted

saJo napisał(a):
Nooooo wiesz, nikt nie jest nieomylny, Knut tez ;) Poza tym, Gnojek nie poszedl tak zle, jak na treningu, wiec Knut nie mogl wylapac problemu :eviltong:

czepiasz się szedł jak na treningu, ale niech ci bedzie z szefowa sie nie kłócę bo stracę pracę :eviltong:

Posted

Wcale ze nie :eviltong: Asia widziala film i powiedziala, ze szedl troche lepiej i to troche by mi wystarczylo :placz: (tzn. Wolalabym wiecej niz troche, ale skoro Knut stwierdzil, ze troche jest ok, to wystarczy to troche)

Posted

ayshe napisał(a):
szkoda tlyko ze wzbudizla ironie bo namowilam age zeby sien ie wstydizla.ze bedzie ok a pewnych rzecyz w swoim hurraoptymizmie nie uwzglednilam niestety. no i aga w niedziele juz nei przyjechala a skzoda.wiadomo ze to nei malina i nieo nek ale fajnei by bylo toszke wiecej otwartosci przy zdrowym podejsciu

taaa fajnie by tak było, tylko szkoda, że było kilka osób co po minach było widać, że uważają sie za mądrzejsze od Knuta - bo skoro tak to po jaką cholerę na seminarium z nim przyjechały?!
Wiadomo, że poziom wiedzy był bardzo zróżnicowany i nie podobało mi sie to, że ci co już tak długo pracują z psami i fakt faktem znają się na tym, bardzo nieprzyjaznie podchodziły do tych którzy mieli mniejsze pojęcie o tym i pytali się w sumie czasem o takie podstawy, no ale chyba lepiej zadać głupie pytanie i uzyskać odpowiedz niz błądzić bo sie bało wystawić na taki publiczny lincz

Posted

czy ja mogę prosić o zdjęcie maliny Fuchsa, jak już cyber_zbir znajdzie czas między treningami i przygotowaniami do psa :evil_lol: :cool3: :diabloti:
mogą być te nawet nie nadające się do obróbki na maila :p