cyber_zbir Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Saba napisał(a):A gdzie reszta?? :cool3: Za 20 minut bede w domu, to poprosze wiecej :modla: :modla: :modla:, inaczej umre z ciekawosci i bedziesz mial mnie na sumieniu. saJo-niezalogowana, piszaca od saby nie umieraj :P jak wrócę z pracy to powrzucam to i owo ;) Quote
saJo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Tak dlugo bede musiala czekac?? :placz: :modla: chociaz jedna fotka :modla: :modla: :modla: Quote
cyber_zbir Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 niestety :dog: teraz nie jestem w stanie niczego wrzucić ;) ale po południu będzie Quote
Nikolajef Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Halo, halo, tu wirtualny Mikołaj. W końcu wywołałem i poskanowałem film z tropienia i szkolenia w Gutkowie (z lipca). Skany z filmu zatem ostrość nie najlepsza no i na koniec treningu, jako że zmierzchało zdjęcia dopalałem wbudowanym w aparat flashem co nie zawsze dobrze wygląda. Tyle słowem wstępu :) Haker vel Szparag: Gabro vel Krokodyl: Ramzes vel ??? Koka .... Mam nadzieję, że nie przesadziłem z ilością i na wejście nie zostanę zabanowany:diabloti: Quote
saJo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Czesc Nikolajef :multi: Foty super :multi: PS. W poscie moze byc maksyymalnie 5 zdjec, wiec nastenym razem wklejaj jako kilka postow, bo przyjdzie nam tu jakis mod i foty zamieni na linki, a szkoda by bylo. Quote
Marciashka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Super Nikolajef :-) Pamiętaj o płytce dla mnie :-) Quote
saJo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Moglibyscie sie ustosunkowac do mojej propozycji z poprzedniej strony? Marciashka Jak lapa Szparaga? Przychodzisz na gryzienie? Quote
Marciashka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Ciągle obserwuję łapę - najgorsze, że nie wiadomo co się dzieje, bo po tym, jak napisałem o jednej łapie, coś przytrafiło mu się jeszcze w drugą. Generalnie chodzi ok, ale kiedy dotyka się go między poduszkami ( problem jest z tylną łapą), to cofa nogę i wyraźnie jest to dla niego nieprzyjemne. Nie wiem nawet czy źle stanął czy się uderzył, bo tylko słyszałem jak zaczął piszczeć i przykuśtykał na trzech łapach. Zobaczę jak będzie to wyglądać, jeśli nie będzie problemów, to przyjedziemy, jeśli nie, to do jutra dam mu wolne od ćwiczeń. Jakoś nawarstwiły się problemy ze Szparagiem - najpierw cholerne kleszcze na szyi, teraz łapy - jakieś fatum. Quote
saJo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Raczej musisz sie wczesniej decydowac, bo Gabra tez nie bedzie i umowilismy sie na 17:00 z Wiktorem, a jesli bedziesz chcial przyjsc, to w godzine nie zdarzymy. Szczegolnie ze ja musze poklepac posluszenstwo, bo ostatnio sie obijam. Quote
saJo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 saJo napisał(a):Mam pomysl, zeby zrobic sobie calodniowa wycieczke polaczona z tropieniem i i treningiem posluszenstwa. Wyjechalibysmy rano gdzies pod Olsztyn (miejsce do omowienia), troche marszu, potem ulozylibysmy slady, sniadanko na lonie natury, wypracowanie sladow, znowu marsz, jakies jeziorko po drodze, potem przerwa na obiad, w tym czasie psy by odpoczely (chociaz watpie, zeby im to bylo potrzebne, ten odpoczynek raczej nam bylby bardziej potrzeby), my wypilibysmy jakies pifko, pogadali o psach, potem posluszenstwo, troche marszu i powrot do domku. Co Wy na to? Propozycja skierowana jest do osob z gr sport i tropieniowej. Reszta niestety musi poczekac na inny wypad, jesli ten wypali, chce cos takiego zorganizowac ponownie, juz wtedy dla wszystkich chetnych. Czekam na propozycje miejsca, terminu i odzew co wy na to. Mozecie sie odniesc do tego mojego posta? Bo jak na razie tylko ada89 mi odpowiedziala... Quote
alantani Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 saJo napisał(a):Moglibyscie sie ustosunkowac do mojej propozycji z poprzedniej strony? Propozycja jest ok, dla nas faktycznie najfajniej gdyby był to jakiś weekend - można poczekać do września, może to nawet lepiej ze względu na pogode, troche chłodniej sie zrobi to i nam, i psom bedzie przyjemniej;) SaJo, dzieki za bioch BTW. Marciashka, Gabro dla odmiany ma permanentną srakę drugi dzień z rzędu. Pomór jakiś:cool3: Oooch, zapomniałabym. Cześć Nikolajef;) Quote
cyber_zbir Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 saJo napisał(a):Mozecie sie odniesc do tego mojego posta? Bo jak na razie tylko ada89 mi odpowiedziala... łeee a moje odpowiedzi to już się nie liczą ? :lmaa: ;) Quote
saJo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='alantani']Propozycja jest ok, dla nas faktycznie najfajniej gdyby był to jakiś weekend Nooooo wlasnie, tylko mi weekend nie bardzo pasuje. [quote name='cyber_zbir']łeee a moje odpowiedzi to już się nie liczą ? :lmaa: ;) Przepraszam i blagam o wybaczenie :modla: Oczywiscie ze sie licza :happy1: O ktorej wracasz z pracy?? :razz: Zajecia tropieniow-posluszenstwowe beda teraz na 17:00. Jutro Wietnam. Quote
cyber_zbir Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 saJo napisał(a): Przepraszam i blagam o wybaczenie :modla: Oczywiscie ze sie licza :happy1: O ktorej wracasz z pracy?? :razz: dzisiaj specjalnie zostanę do 23 :peace:o :P hehe, nie no spoko, fotki postaram się tak coś kolo 18 - 19 wrzucić ;) Quote
Marciashka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='saJo'] Zajecia tropieniow-posluszenstwowe beda teraz na 17:00. Jutro Wietnam. Kurde, trochę mi to nie na rękę :-( tzn. nie Wietnam, tylko 17. Dziś na gryzieniu nas jednaj jeszcze nie będzie - z tą łapą ciągle jeszcze problem. Poprawiam - pomyliłem się - 17 pasuje - pomyliły mi się terminy. Quote
saJo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Na 17:00 nie zdazymy! Ja sie tak umowilam z Wiktorem, bo mialo nie byc ani Ciebie ani Gabra, ale jesli masz byc, to nie zdarzymy. a jak lapa nie tak, to daruj sobe lepiej. Quote
Marciashka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 saJo napisał(a):Na 17:00 nie zdazymy! Ja sie tak umowilam z Wiktorem, bo mialo nie byc ani Ciebie ani Gabra, ale jesli masz byc, to nie zdarzymy. a jak lapa nie tak, to daruj sobe lepiej. saJo - napisałem, że na gryzieniu nas nie będzie jednak dziś, natomiast z 17.00 chodziło mi o tropienie-posluszenstwo w poniedzialki i piatki :p Rzeczywiście, można było opacznie zrozumieć tekst po mojej edycji. Quote
Saba Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 No my oczywiście na wycieczkę się piszemy, a o nas nie wspomniałaś tylko o adzie89 Quote
saJo Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Marciashka napisał(a):saJo - napisałem, że na gryzieniu nas nie będzie jednak dziś, natomiast z 17.00 chodziło mi o tropienie-posluszenstwo w poniedzialki i piatki :p Rzeczywiście, można było opacznie zrozumieć tekst po mojej edycji. Aaaaaaaaaaaaaaaa, ok. Quote
cyber_zbir Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 to na razie ostatnie.. poki może strona sie zmieni na następną;) Quote
Saba Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Suuuuuper foty :loveu: tylko dlaczego tak malo posluszenstwa?? :placz: i zadnego Bolsa z pileczka :placz: PS. wiem, ze marudna jestem, ale juz mowilam, ze jestem strasznie pazerna na foty moich psow. [SIZE=2]PS2. saJo, znowu piszaca od saby Quote
Recommended Posts