ada89 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Mam pewien problem. Jak już mówiłam - bede chodzic na kurs na prawko i wykłady mam tylko raz w tygodniu i to w piątki. I nie wiem co mam zrobić, bo w takim razie bede tylko raz w tygodniu uczestniczyc w kursie szkoleniowo -tropieniowym jak na razie :-( Quote
saJo Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='ada89']Mam pewien problem. Jak już mówiłam - bede chodzic na kurs na prawko i wykłady mam tylko raz w tygodniu i to w piątki. I nie wiem co mam zrobić, bo w takim razie bede tylko raz w tygodniu uczestniczyc w kursie szkoleniowo -tropieniowym jak na razie :-( Pomysle, chociaz nic nie moge obiecac. A w ajkich godzinach masz te wyklady? Prosze, abyscie przyniesli mi dzis pieniazki za zamowienie, ceny sa na stronie www.ipo-sklep.pl , towar jutro ma byc u mnie. gr. z czerwca 2007 Bazyl Haker Quote
Eddiii Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 zdradze Wam nasz patent na znaczniki na slad :p (chyba nie jest to nasz jakis know-how:roll: ). Potrzebne sa spinacze (takie do przypinania prania na sznurku) i wstażki (takie dla dziewczynek do warkoczy, szer. 1-2 cm). Przywiazuje sie wstazke dlugosci ok 50 cm w polowie do spinacza i jest gotowy znacznik :lol: ktory mozna przypinac do wszelakich trawek, drzewek itp. Kazdy pies ma swoj komplet kilku/kilkunastu najlepiej kazdy pies w innym kolorze. My mamy na poczatek sladu taki znacznik gappaya a potem takie.:p Quote
Saba Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 :sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb: J'm come back Quote
alantani Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Marciashka, czy w sprawie Twojego jutrzejszego poprowadzenia Gabra na obronie nic sie nie zmieniło?? (bo wiesz, że jutro potrzebujemy też transportu:oops:) Jeśli są jakieś przeciwskazania pisz śmiało, nam wystarczy sam czwartek, chodzi o to żeby Gabro nie miał takiej zupełnej przerwy, no a w czwartek by łatwiej było bo już Mikołaj będzie mógł po nas przyjechać. Rozumiem że saJo jutro i w czwartek na pewno nie będzie i nie musze lecieć do bankomatu po kase?? :diabloti: Quote
alantani Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Eddiii napisał(a): Przywiazuje sie wstazke dlugosci ok 50 cm w polowie do spinacza i jest gotowy znacznik :p potrzeba matką wynalazku:evil_lol: Saba napisał(a)::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb: J'm come back Ceść podróżniczko:p Quote
saJo Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Uwage chwale!! umok za piekna prace z podlym jamnikiem w ostatni weekend :klacz: za upor na wczorajszych hopkach :klacz: i za to, ze nauczyles sie byc bardziej uparty, niz podly jamnik :klacz: ada89 Nie sztuka pracowac z psem super nakreconym na zabawke, podtykajac psu pod nos najpyszniejsze jedzonko. Sztuka pracowac z psem, przy ktorym trzeba sie naprawde postarac, zeby ten pies chcial pracowac :klacz: Mikolaj Za bardzo dobre poprowadzenie betonowych szczek na sladzie :klacz: i pokazanie betonowym szczekom, ze KAZDY smaczek na sladzie trzeba zjesc :klacz: Nooooo, ale nie bylabym soba, gdybym nie miala jakiegos ale.... No dobra, zartowalam, dzis sobie daruje, wiekszych potkniec nie bylo. Quote
Saba Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='saJo']Uwage chwale!! Nooooo, ale nie bylabym soba, gdybym nie miala jakiegos ale.... No dobra, zartowalam, dzis sobie daruje, wiekszych potkniec nie bylo. No no gratuluję wszystkim :cool3: Quote
Rafal84 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 wczoraj to ma szczescie,ze zyje bo bylem bliski mu cos zrobic jak szlismy ,raz ze pomylilem droge i wlazlem w jakies wysokie trawy :D dwa to paskud probowal ciagnac jak na wyscigach psich zaprzegow :D no ale ma szczescie,ze z powrotem byl mily i kofany pies :D Quote
ada89 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ah dziękujemy :multi: ja myślę, że Mikołaja należy również nagrodzić za nowatorski sposób wyciszania psa za pomocą perswazji słownej :evil_lol: czego na placu nie widać :p p.s. saJo nie poznaje Cię :diabloti: Quote
saJo Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 ada89 napisał(a):ja myślę, że Mikołaja należy również nagrodzić za nowatorski sposób wyciszania psa za pomocą perswazji słownej :evil_lol: czego na placu nie widać :p no, no, nie przesadzajcie z tymi pochwalami :eviltong: Quote
Saba Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 saJo napisał(a):Saba O ktorej bedziesz w sobote w Olsztynie?? a jaki masz plan zajęć na sobotę? Quote
saJo Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Saba']a jaki masz plan zajęć na sobotę? 8:00 szczeniaki 9:00 grupa z kwietnia 10:30 grupa z czerwca 16:00 agility gr I i II 18:00 agility gr II Ale!! Uwaga!! W ta sobote, gr. z czerwca przychodzi na 9:00!! [SIZE=2]O 12:00 ide na slub, o czym dowiedzialam sie wczoraj :roll: Jak bys poprowadzila agility to byloby fajnie, bo 0 20:00 ide na impreze (z okazji wczesniej wspomnianego slubu). Na 18:00 nikt nie przychodzi (przynajmniej na chwile obecna). EDIT: saba masz priv Quote
Rafal84 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 a co z grupa kwietniowa mamy zajecia czy nie ?:) Quote
cyber_zbir Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='saJo']Uwage chwale!! umok za piekna prace z podlym jamnikiem w ostatni weekend :klacz: za upor na wczorajszych hopkach :klacz: i za to, ze nauczyles sie byc bardziej uparty, niz podly jamnik :klacz: ada89 Nie sztuka pracowac z psem super nakreconym na zabawke, podtykajac psu pod nos najpyszniejsze jedzonko. Sztuka pracowac z psem, przy ktorym trzeba sie naprawde postarac, zeby ten pies chcial pracowac :klacz: Mikolaj Za bardzo dobre poprowadzenie betonowych szczek na sladzie :klacz: i pokazanie betonowym szczekom, ze KAZDY smaczek na sladzie trzeba zjesc :klacz: Nooooo, ale nie bylabym soba, gdybym nie miala jakiegos ale.... No dobra, zartowalam, dzis sobie daruje, wiekszych potkniec nie bylo. tak sie chwalicie i chwalicie :P w sumie fakt fajnie było :) ale ja to tez bym pozdrowił tego pana co nie dość ze go o mało komary nie zjadły, tarzał sie po trawie jak reszta zwierzaków to w dodatku jeszcze go Haker podeptał :P swoją drogą ten jamniczek to i całkiem fotogeniczny jest :) pozdrawiam Quote
saJo Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Czyzby to nasz fotograf przybyl :cool3: pozdrawiamy oczywiscie :multi: Quote
cyber_zbir Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :P a co, prawie nic nie mówię to chociaż tutaj sobie coś popiszę:) Quote
saJo Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 cyber_zbir napisał(a)::P a co, prawie nic nie mówię to chociaż tutaj sobie coś popiszę:) No to witamy w naszym wesolym gronie. moze oprocz pisania jakies fotki wstawisz? :cool3: Quote
Recommended Posts