Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ada89 napisał(a):
Alantani za Twoją namową zajrzałam na stronę Arkadii i skończyło sie to tym, że wysłałam im maila a dodam, ze jestem dość dziwną osobą z dość dziwnym poczuciem humoru :cool1:

domyslam się że zaprezentowany przez Ciebie humor był dość czarny:diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz zupelnie nie rozumiem o co Wam chodzi z tymi rekawiczkami na rower. Bylam dzis w realu i widzialam trzy rodzaje w cenie od kilku do kilkunastu zlotych :roll: + dwa rodzaje za 30 zl z hakiem.

Przypominam, ze w piatek tropienie jest o 19:00.

Łaciataa jedzie z nami do Fuchsa :multi:

Posted

saJo napisał(a):
Juz zupelnie nie rozumiem o co Wam chodzi z tymi rekawiczkami na rower. Bylam dzis w realu i widzialam trzy rodzaje w cenie od kilku do kilkunastu zlotych :roll: + dwa rodzaje za 30 zl z hakiem.

Ojojoj, no nic nie rozumieć, no, bidulka;) Może była dostawa:diabloti: Ja i tak teraz nie pojade bo nie mamy auta, jutro sobie za to wezme takie do pracy w ogródku tylko im palce obetne. Dzisiaj na obronie było bardzo sympatycznie, wszędzie unosił się swąd palonej skóry. Gabro dziamga i glamie gryzak jak najęty - juz wiadomo na pewno że to nasza pieta Achillesowa jest....:cool3:Poza tym łup jest fajny tylko w dwupaku - razem z pozorantem, owszem gryzaczek spooooko ale musi byś Wiktor do kompletu i walka z tymże Wiktorem przy udziale tegoż gryzaka - wteeeedy jest faaaajoooooowskooooo.....:diabloti:Za to Haker sie odezwał dzisiaj:evil_lol: Powiedział: hauuuu jak patrzył na Gabra miotającego się na boisku:loveu: Czyli postęp jest:p

Posted

[quote name='Marciashka']saJo będzie w poniedziałek chyba.

A cortaflex codziennie :p - ja tak daję zgodnie z zaleceniem doktooor saJo
dzięki

Posted

kasia_kate napisał(a):
w sobote / niedziele tez nie ma posluszenstwa?

tez, mozesz przyjsc na hopki we wtorek o 18:30

Nie pamietam czy psialam, wiec napisze jeszcze raz: w poniedzialek tropienie w Wietnamie. Prosze wszystkich o punktualne przybycie, bo bedzie troche inna kolejnosc zajec niz dotychczas.

Posted

saJo napisał(a):
Prosze wszystkich o punktualne przybycie, bo bedzie troche inna kolejnosc zajec niz dotychczas.

Czyli najpierw psy idą śledzić, potem "to brzmi dumie", a na koniec idziemy układać ślady. :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

saJo napisał(a):
Nie draznij mnie :angryy: Wlasnie wrocilam z seminarium, mam humor taki jaki mam i radze mi nie podpadac w najblizszym czasie :angryy:

Eeeeeetam, jak Cię znam, to do jutra juz Ci przejdzie :p

Posted

Tropienie (a wiec rowniez posluszenstwo) bedzie teraz na 18:00!! [SIZE=2]Kolejnosc bedzie taka jak wczoraj (ukladamy slady IPowskie, potem reszte sladow, wypracowanie sladow IPOwskich, posluszenstwo, wypracowanie pozostalych sladow), wiec prosze wszystkich o punktualne przychodzenie. Prosze o przynoszenie przedmiotow na slady, nie zabawek! Kazdy ma miec minimum dwa przedmioty. Prosze porobic sobie znaczniki na slad, kazdy po 4!! Marciashka i alantani, macie sobie kupic, znalezc, zbudowac MALY pojemniczek na smakolyki, koloru zblizonego do podloza, ktory bedziecie kladli na koncu sladu.
Oprocz tego, w niektore poniedzialki prawdopodobnie bedzie zmiana, zajecia tropienia i posluszenstwa beda rano. Informowac bede na bierzaco, kilka dni wczesniej, zebyscie mogli sie do tego przygotowac.

[SIZE=3]W piatek jedziemy do Gutkowa.

Prosze nauczyc sie, ktora to jest lewa noga!!!!!!!!

Marciashka
[SIZE=2]Na slady ma byc PAROWKA pokrojona na MALUTKIE kawaleczki. Pokazywalam, jaka wielkosc na posluszenstwo, jaka na slady. I masz zabierac okoulary!! (a pozostale osoby aparaty :evil_lol: )

Posted

saJo napisał(a):
[SIZE=2]

[SIZE=3]Prosze nauczyc sie, ktora to jest lewa noga!!!!!!!!

:roflt: :roflt: :roflt: boszsz czytam i oczom nie wierze...moze to jakas epidemia:grin:

Posted

[quote name='saJo'][SIZE=2] Prosze porobic sobie znaczniki na slad, kazdy po 4!! Marciashka i alantani, macie sobie kupic, znalezc, zbudowac MALY pojemniczek na smakolyki, koloru zblizonego do podloza, ktory bedziecie kladli na koncu sladu.

Eeeekhm....znaczniki?? Ale osochozzzi:-o?? Prosze sie określic, najlepiej centymetrowo, co to znaczy "MAŁY pojemniczek" bo jak znam życie to na pewno bedzie nie taki jak trzeba:cool1: Czy ktos może mnie doinformować czy w tym tygodniu jest jakiś Wiktor???......aaaaaaaaaa bo wypadłam z obieguuuuu.... Lewa reka i noga to ja nigdy nie wiem, a prawa to juz w ogóle, sobie może byśmy jakieś przepaski zaczeli nakładać to by było łatwiej, w sensie na noge lewą. Marciashka, czy Ty mi wysyłałes ten numer konta co ja Ci za gryzak miałam zapłacić?? Bo Ci nie płaciłam jeszcze, nie?? Albo jak cos to powiedz jeszcze raz ile to Ci w piątek przyniosę i wybacz moje roztrzepactwo bardzo Cie prosze.