Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

saJo napisał(a):

A Ciebie jeszcze nikt sie nie czepia tylko dlatego, ze jest qdlaty :eviltong: jak go wyczeszesz osterem, szczegolnie teraz, jak duza czesc wlosa jest martwa przez grzyba, to dopiero zacza sie czepiac :eviltong:

Chciałabym, żeby się nie czepiali :roll: bo ludziska myślą, ze zdrowy pies to taki bardziej tłusty... eh... moja rodzina się mnie nawet czepia, czemu go głodze... paranoja i aż się boje jak będzie wyglądał po osterze :evil_lol:

p.s. saJo będziesz na Orlenie ok. 17:50 czy jedziesz do Bartąga wcześniej? bo byśmy się na pasożyta zabrali... :cool1:
a i przypominam o preparacie na stawy... :p

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ada, gdybys jeszcze pamietala o karmie, ale to niekoniecznie, jesli masz dzwigac dodatkowy bagaż

Ja tez dołączę sie do choru autobusowego - alantani - kup sobie autobus.... :p

A jak palec?

Posted

Juz spakowałam karmę, aż sama sie sobie dziwie, ze pamietałam :p
Nie ma sprawy, bo w innym razie to bym Ci nigdy tej karmy nie przywiozła, bo zawsze jeżdze autobusem (już niedługo :evil_lol: )

Posted

ada89 napisał(a):
Juz spakowałam karmę, aż sama sie sobie dziwie, ze pamietałam :p
Nie ma sprawy, bo w innym razie to bym Ci nigdy tej karmy nie przywiozła, bo zawsze jeżdze autobusem (już niedługo :evil_lol: )

Szparag wchłonął karmę błyskawicznie z dokładką. Zobaczymy jak jutro i pojutrze i czy będzie drapanie. Ada - która to purina, bo chciałbym dawkowanie sprawdzić, no chyba, że sprawdzisz na worku :p

Posted

purina pro plan puppy lamb & rice dokładnie ta:
http://www.krakvet.pl/product_info.php?cPath=23_25_84&products_id=997

i jak nie znajdziesz dawkowania w necie to napisz ile ma miesiecy i jaka waga bo ja przypuszczam, ze to będzie cos takiego: 6-8 miesięcy waga 10-25 kg - 150-360g nie przypuszczam, zeby ważył więcej niz 25 kg ale jak cos (bo bede dopiero w niedziele) to dla tych 25-35 kg miedzy 6-8 miesiącem życia jest 305-490g

Posted

a ja chcialem dzisiaj na szkoleniu Rudolfa zastrzelic :D bo sie malo rozsadnie zachowywal zreszta ja tez bo mnie z rownowagi wyprowadzil :D no ale pozniej juz jakos bylo,zabawki nie lubi :P to nie bedzie dostawal mam nadzieje,ze na gappaya bedzie reagowac tak jak na tego gappaya co mi saJo pozyczala :)

Posted

umok napisał(a):
a ja chcialem dzisiaj na szkoleniu Rudolfa zastrzelic :D

Umok, haha, a czy masz pozwolenie na broń :cool1:, a czy to przypadkiem Rudolf nie chciał ciebie zastrzelic? :mad: hyhy..

Posted

co ty Rudolf to chcial sie koniecznie z Lena czy Luna witac :) taki pies ;) a strzelac do Rudolfa mozna ewentualnie z smakolykow odpowiednio wycelowanych w pysk :)bo on ma imunitet Rudolski i bedzie chroniony,wiec szybciej sobie w leb palne niz go :)

Posted

umok napisał(a):
co ty Rudolf to chcial sie koniecznie z Lena czy Luna witac :) taki pies ;)

A ty sie mnie pytasz po co masz na hopki chodzic...:mdleje: :wallbash:

kasia_kate
Przychodzisz jutro na agility? Bo nie pamietam jak sie wkoncu dogadalysmy...:lol: :roll:

Posted

kasia_kate
Przychodzisz jutro na agility? Bo nie pamietam jak sie wkoncu dogadalysmy...:lol: :roll:

Tak, na agility jutro bedziemy, zobaczymy czy przeskoczy przez jakie kolwiek przeszkody :razz::diabloti:

[quote name='umok']co ty Rudolf to chcial sie koniecznie z Lena czy Luna witac :) taki pies ;) a strzelac do Rudolfa mozna ewentualnie z smakolykow odpowiednio wycelowanych w pysk :)bo on ma imunitet Rudolski i bedzie chroniony,wiec szybciej sobie w leb palne niz go :)

z Leną, z Leną :p

Posted

Nie ma. Tzn. ja niestety prawdopodobnie i tak nie pojade, ale to sie nawet w ostatniej chwili moze zmienic, wiec nie bede ludziom krecic, ze jednak sa, a potem sie okaze ze jednak nie ma. Szkolenia brak, najwyzej bede miala wolny weekend.

Posted

[quote name='umok']chyba wybierzemy hopki skoro mowisz,ze sa bardziej przydatne niz tropienie:)

Dla Was, na dzien dzisiejszy tak.

W poniedzialek 16.07 tropimy w Wietnamie.

W piatek 20.07 Gutkowo.

W poniedzialek 23.07 znowu Wietnam.

Przypominam, ze WSZYSCY przchodza na 18:00, ukladamy slady, potem gr. sportowa ma zajecia z posluszenstwa (:mad: ), a reszta moze isc na spacer ;)

Posted

ada89 napisał(a):
alantani to jak Ty chcesz go nauczyć jeździć tymi autobusami?

Normalnie, powoli i spokojnie. Nie widze żadnego sensu we wpychaniu psa na pierwszy raz na pół godziny do autobusu, w dodatku w kagańcu do którego sie dopiero przyzwyczaja:cool3: Rozumiem że jak kto musi to musi, ale my akurat zazwyczaj nie musimy, wiec ja nie mam powodu do stosowania "terapii szokowej" u Gabra.

Posted

alantani to czekam na relacje z nauki :evil_lol:
saJo możemy sie znowu z Tobą zabrać spod orlenu? i drugie pytanko - to jak dawkować ten cortaflex czy jak on sie tam zwie?

Posted

[quote name='saJo']
W poniedzialek 16.07 tropimy w Wietnamie.

W piatek 20.07 Gutkowo.

W poniedzialek 23.07 znowu Wietnam.

Przypominam, ze WSZYSCY przchodza na 18:00, ukladamy slady, potem gr. sportowa ma zajecia z posluszenstwa (:mad: ), a reszta moze isc na spacer ;)

Nasze szkolenie dziś pod znakiem zapytania :-(:-(:-(, chyba, że coś w lesie zdechnie i się uda, ale na chwilę obecną 50% szans, a może mniej :-(

Posted

Info od Knuta ,szesc psow kture sie zglosily to zamalo ,prosze wiec o zglaszanie sie z psami wiek preferowany od 8 tygodni do 2 lat .pomoze to w przeprowadzeniu semi wedlug zalozen K.F
Takie info pojawilo sie na psysportowe.pl w zwiazku z seminarium. Tak sobie mysle, ze fajnie byloby, jakby Gabrys tez pojechal :-)

Posted

[quote name='Marciashka']Takie info pojawilo sie na psysportowe.pl w zwiazku z seminarium. Tak sobie mysle, ze fajnie byloby, jakby Gabrys tez pojechal :-)
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale ja nie czuje sie na siłach jechać tam z Gabrem. Wiecie jaki on jest nieokrzesany i temperamentny, jak ja momentami nad nim nie panuje, zwłaszcza w takich sytuacjach - ludzie, psy...:shake:
No i proponuje jak najszybciej ustalic w takim razie "parametry" noclegowe.
Marciashka, podaj mi numer konta cobym Ci za gryzak mogła przelać. I przypomnij mi z łaski swojej ile to badziewie kosztuje.