Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

umok napisał(a):
Jezeli chodzi o noclegi w gdansku to proponuje popatrzec na schroniska mlodziezowe co prawda nie wiem jak z psami ale pewnie nie bedzie wiekszych problemow.

To, ze trzeba sie rozejrzec pos chroniskach doskonale wiem. Jakos nie pierwszy raz zdarzylo mi sie gdzies wyjezdzac. Prosilam alantani o pomoc, bo pochodzi z trojmiasta i jest bardziej pewnie zorientowana.

umok napisał(a):
A co do tropienia i agility :D to jakos nigdy kasy na to nie mam i nie chodze i mam lena to przede wszystkim,

Zadna nowosc...niestety...

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie wiem gdzie mam kase obrozy nie kupuje bo nie ma takiej potrzeby,a kase moge niby pozyczyc :) zreszta tak jak juz pisalem bede sie staral byc przynajmniej na tropieniach w Wietnamie. Tyle kasy to chyba wygospodaruje tylko ktos by mnie musial oswieci jak sie tropi po chinsku

Posted

Przeglądałam sobie zdjęcia i natrafiłam na kilka takich fajnych... eh te wspomnienia... łezka się w oku kręci jak widać jaki Gabryś jeszcze przed chwilą był malutki... a teraz.. :evil_lol: i słynna kamizelka :diabloti:

No i moje 2 ulubione zdjęcia - wiem, że już je wstawiałam, ale nie mogę się oprzeć, zeby wstawić je po raz drugi :cool3:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Przy nastepnej wyplaci ide kupic sobie zielona bluze, chusteczke i kapelusik :evil_lol:

ada89
A ty mialas mi kiedys plytke ze wszystkimi fotkami nagrac...

Posted

umok napisał(a):
a ja wszystkie zdjecia co robilem to w koncu tobie dalem czy nie bo juz nie wiem ?

Chyba tak....chociaz do konca nie jestem pewna...

ada89 napisał(a):
Taaa saJo wiedziałam, że się przyczepisz dlatego sprzatam teraz te zdjęcia i postaram sie dostarczyć w piątek płytke... :evil_lol:

To nie bylo czepianie sie :obrazic: Po prostu sie przypomnialam :eviltong: a ty przypomniej sie o cortaflex, bo znowu zapomne :roll: :oops:

Posted

Łaciataa napisał(a):
oj tam niedlugo podobno maja byc zielone klubowe czapeczki, koszulki i polary wiec wszyscy bedziemy jak zielone teletubisie :D

Ale to bedzie inny odcien zielonego :eviltong:

Posted

saJo napisał(a):
Przy nastepnej wyplaci ide kupic sobie zielona bluze, chusteczke i kapelusik :evil_lol:

Zapomnialas o zielonych spodenkach z kfiatkami, zielonych skarpetkach i bucikach.
A pieskom nie zapomnij kupic zielonych obrozek i smyczek. Na obrozkach cekinki. :evil_lol:

Posted

Oooooooo nieeeeeee, jaja mozecie sobie ze mnie robic ale od moch psow z daleka prosze :mad: juz i tak ledwo moge przezyc ta czerwona, parciana, w ktorej Gnojek teraz chodzi bo nie mam za co kupic mu nowej:placz:

Posted

Oj, grabicie sobie wszyscy, grrrabicie.... Bedzie edytowania, ojjj bedzie... z drugiej strony saJo jest moderatorem to najwyżej pousuwa co trzeba i juz:p
Marciashka, nie wiem czy juz zamawiałeś Gappaya, my koniecznie prosimy o gryzak, bo ten jeden już nie zipa, dziś rano na łączce rozwalił sie kompletnie:angryy:
SaJo, Manhart niestety jest juz w październiku - w okresie letnim najlepszy byłby akademik, wiadomo;) a tak niestety odpada raczej. Pogłówkuje z Mikołajem, cos wymyślimy na pewno. Czy mój misio, ten co miałam ostatnio, jest odpowiednich rozmiarów na tropienie?? mam jeszcze czarną owieczkę Honoratę w podobnych rozmiarach:p
Ada... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
tylko że mi to sie niestety naprawde chce płakać, jak patrze jak on szybko rośnie:placz::shake:

Posted

saJo jest moderatorem, ale nie w tym dziale.

Nooooo, misio moglby byc jednak mniejszy. Ale w ostatecznosci moze byc, bo sie zlewa kolorystycznie z otoczeniem.

Posted

saJo napisał(a):

Nooooo, misio moglby byc jednak mniejszy

Dobrze, w takim razie obetne mu rączki i nóżki. Żartuje. Czy SaJo byłaby tak uprzejma i miała dziś na pozorancie - symulancie swoje rękawiczki :razz:?? bo ja oczywiście nie zdążyłam kupić i boje sie że moje ręce mogą tego nie przeżyć. Bede też miała dziś dla Ciebie pieniażki za tropienie.

Posted

Jak przypomnisz sie tuz przed pozorantem, czyli tak ok 15:30 to mogiem wziasc. Jak nie przypomnisz, to rekawiczki zostana na rowerku :eviltong:

Ja bym chciala, ale mnie nie stac :placz:

Posted

Marciashka my byśmy chcieli tą kieszeń na smakołyki, jak będzie, bo ostatnio chciałam zamówić ale akurat nie mieli... jak nie będzie to spoko [0988a]