Marciashka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 saJo napisał(a): Tomek chce juz niedlugo zaknac liste. Czy bedzie mozna sie pozniej jeszcze dopisac? Nie wiem. saJo, ile czekalas na potwierdzenie wplaty? Bo wplacilem, ale nie mam info, ze jestesmy ze szparagowatoscia na liscie Quote
saJo Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nie pamietam, nie zwracam uwagi na takie rzeczy... ale Tomek nie ma stalego dostepu do neta, wiec to moze kilka dni potrwac. Jak sie pojawi na gg, to sie upomne o Twoje potwierdzenie (ale przez weekend to bedzie ciezko bo ja mam zajecia 7:30-21:00, z przerwa jutro 13:30-17:00, w niedziele, 15:30-17:00). Quote
saJo Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dzwonilam do Wiktora. Obrona jest TYLKO w czwartek na 16:00. Gabro tez przychodzi. Quote
Marciashka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Właśnie mi się przypomnialo przy okazji porządków w kompie, że saJo prosiła o wstawienie nowego logo :-) to wstawiam :-) Quote
saJo Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No to mi w ramach wstawienia logo na forum przypomnialo mi sie, ze w planie jest zrobienie czapeczek, koszulek (w wersji damskiej i meskiej) oraz bluz. Na priv prosze co, kto chce, ilosc + rozmiary (oczywiscie te rozmiary to na razie tylko orientacyjnie, potem to zweryfikujemy). Quote
ada89 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Nas nie będzie dziś na tropieniu ale może w piątek się uda. Zaraz wysyłam PW z zamówieniem :cool3: Quote
saJo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='ada89'] Zaraz wysyłam PW z zamówieniem :cool3: Zapisane :cool1: W piatek sledzimy w Wietnamie. Quote
alantani Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='saJo'] W piatek sledzimy w Wietnamie. oesssuuuu....:grab:nie lubie tych wietnamskich krzaczorów:angryy: jeszcze na pewno bedzie mokro, i znowu mnie KTOŚ wysle do robienia sladu w największą gęstwine i znowu bede skarpetki i spodnie wyzymać:mad:chyba sobie kupie pianke do nurkowania taka wodoszczelną na te wietnamskie wypady:mad:albo skafander taki jak miałam jak byłam mała, to od razu na zime sie przyda:shake: Quote
alantani Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Z tego co czytam na psach sportowych wnioskuje, że jeszcze nie wszystko stracone w sprawie Fuchsa:cool3: Wierzyć mi sie nie chce że w całej Polsce nie można uzbierać kilkudziesięciu osób które chcą zobaczyć takiego człowieka przy pracy. Po prostu wierzyć mi sie nie chce. Co za wstyd:oops::oops::oops: Quote
Marciashka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Wyglada, że jednak jest nadzieja na Fuchsa. Na wszelki wypadek może pomyslimy, jak tam przekimać rozsądnie? a tu fotki, o które prosiłaś saJo Quote
alantani Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Szparaginda wystawowa:loveu::loveu: A co z tym spaniem, w hotelu sie nie da?? Tym tańszym?? Tzn. ja nie mam nic przeciwko namiotowi, ale jak sie rozbijemy gdzieś u gospodarza to nie bedzie jak sie umyć, a niestety ja mimo że kobieta luksusowa nie jestem:evil_lol:, to umyć sie musze. W CIEPŁEJ wodzie:cool3: Quote
saJo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Z fuchsem jednak nie wszystko stracone....no miejmy nadzieje, ze to wypali. Sluchajcie, ja mam kolege, ktory mieszka wlasnie po tamtej stronie Wawy, tylko nie wiem jak daleko. Bede pod koniec lipca w Wawie na smeinarium agility, to wtedy chce sie rozejrzec. A jak gospodarzowi zaplacimy, to moze umyc tez sie pozwoli. aaaaaa, zapomnialam Ci powiedziec, zebys wstawil foty na temat lonkowy, dobra sama juz tam wstawila. Quote
alantani Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 saJo napisał(a):Z fuchsem jednak nie wszystko stracone....no miejmy nadzieje, ze to wypali. ja sie strasznie nakręciłam na to seminarium... strasznie. zwłaszcza teraz, jak zaczęliśmy szkolenie sportowe:cool1: Quote
alantani Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Marciashka napisał(a):Niedźwiedź się nie myje i też silny przepraszam Cie mój drogi, czy Ty sugerujesz jakieś podobieństwo między mną a tym zwierzątkiem??:mad::mad: Quote
saJo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 alantani napisał(a):przepraszam Cie mój drogi, czy Ty sugerujesz jakieś podobieństwo między mną a tym zwierzątkiem??:mad::mad: :roflt: :roflt: :roflt: alantani Ciesze sie bardzo. Poczytajcie tez sobie o seminarium z obrony z Manhartem. Warto tez sie do niego wybrac. Bylam u niego w zeszlym roku na posluszenstwie. Na to z obrony tez juz wyslalam zgloszenie. Quote
saJo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Calipso, ada89, alantani, Marciashka Tak sobie myslalam o tym waszym posluszenstwie. I tak sobie wymyslilam, ze moglibysmy robic te zajecia w poniedzialki i piatki, po ulozeniu sladow. Zamiast gadac i nabijac sie ze mnie :eviltong: zrobilibyscie cos pozytecznego za nim slady by odlezaly. Psy bez problemu sobie dadza rade, a moim zdaniem leprze bedzie dla nich (mam teraz na mysli sceniaki) zeby mialy te trzy dni przerwy (ewentualnie pozorant), niz codziennie cos. Moim zdnaiem i dla was i dla psow byloby lepiej. Zastanowcie sie i dajcie znac co o tym myslicie. Quote
alantani Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 saJo, dla mnie spoko:p nie wiem tylko jak psy to zniosą, ale jeśli uważasz że dla nich to bedzie ok, to pewnie wiesz co robisz. szkoda troche tego nabijania, ale cóż...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nabijanie jest przyjacielskie i pełne sympatii jak mam nadzieje zauważyłaś, przypadkiem żeby Ci do głowy nie przyszło jakiegoś focha strzelać:mad::mad: nie wiem tylko czy w takiej sytuacji nie byłoby wskazane przesunąć tropienie godzinkę wcześniej?? tak żebyśmy nie kończyli o 23. Quote
saJo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No przecierz wiem :eviltong: Na szczescie tinki winki (nie wiem jak to sie pisze ) przebja na razie wszystko. Niestety obawiam sie ze bedzie niedlugo z tym problem, bo chce ja troche zwerbowac na robienie z psem czegos wiecej. Nawet fajny z niego donek, moglaby zaczac robic z nim cos wiecej, za nim calkiem psa zepsuje.. Oczywiscie przelozymy w takiej sytuacji tropienie na 18:00. Zapomnialo mi sie napisac wczesniej. Quote
Calipso Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 saJo napisał(a):Calipso, ada89, alantani, Marciashka Tak sobie myslalam o tym waszym posluszenstwie. I tak sobie wymyslilam, ze moglibysmy robic te zajecia w poniedzialki i piatki, po ulozeniu sladow. Zamiast gadac i nabijac sie ze mnie :eviltong: zrobilibyscie cos pozytecznego za nim slady by odlezaly. Psy bez problemu sobie dadza rade, a moim zdaniem leprze bedzie dla nich (mam teraz na mysli sceniaki) zeby mialy te trzy dni przerwy (ewentualnie pozorant), niz codziennie cos. Moim zdnaiem i dla was i dla psow byloby lepiej. Zastanowcie sie i dajcie znac co o tym myslicie. Jestem za :multi: .To czekanie nudzi psy.Można by efektywnie wykorzystać ten czas:p . Apropos zajęć z Andrą,wlaśnie wyjechaliśmy do Gdańska,wracamy w piątek.Dlatego nie bylo nas dzisiaj na agility i niestety,nie będzie we czwartek na zajęciach z pozorantem.W takim razie przyjadę z obiema dziewczynkami w piątek do Wietnamu,jeśli zdążę..... Quote
alantani Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 saJo napisał(a): Na szczescie tinki winki (nie wiem jak to sie pisze ) przebja na razie wszystko :roflt::roflt::diabloti: ćśśśśś... bo potem trzeba bedzie edytować:evil_lol::evil_lol: swoją drogą fajnie by było jakby się grupa poszerzała. Quote
saJo Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Czy Andra tez bedzie tropic?? Czy tylko posluszenstwo?? alantani napisał(a)::roflt::roflt::diabloti: ćśśśśś... bo potem trzeba bedzie edytować:evil_lol::evil_lol: swoją drogą fajnie by było jakby się grupa poszerzała. Bedzie trzeba najpierw ja z nami zapoznac i naszym specyficzym poczuciem humoru, a dopiero potem pokazac ten watek :evil_lol: Ewentualnie trzeba duzo pisac, zeby jesli przyjdzie nie chcialo jej sie wszytskiego czytac :lol: Quote
Marciashka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Mnie tam takie rozwiazanie baaaaaaaaardzo odpowiada i jestem za - oczywiscie jesli chodzi o polaczenie zajec :-) Natomiast twinky winky (czy jak to sie pisze) - no moze byc zabawnie, tylko narobimy sobie obciachu jak wejdzie na forum i sie domysli, ze sie zbijamy z kolorkow :D:D A z niedzwiedziem to taka metafora, ze mozna sie nie myc, a i tak zachowa sie moc straszliwa :D:D:D Poza tym do niedzwiedzia t oja jestem najbardziej podobny z racji muskulatury :razz: Quote
Marciashka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 I to sie nazywa grupa - zobaczcie jaka jednomyslnosc w temacie kamuflowania nabijania sie z twinky :D Quote
Recommended Posts