Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiesz o kwestii urody Łysego sie nie bede wypowiadal bo jednym sie wlasnie taka uroda podoba a drugim nie a ja jestem posrodku i ani mi sie podoba ani mi sie nie podoba :) ale nie zmienie zdania,ze Łysy fajny jest i tyle :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tak na chwilke, bo obowiazki.... :-(

1.W artykuliku http://zwierzeta.wm.pl/Co-potrafia-te-pieski,26749 chyba z Egona zrobiłem mixa, a to chyba pinczer średni - jesli tak jest, to przepraszam, bo na małych rasach znam się tylko troszkę, a na pinczerach wcale :oops:
2. Na razie na 50% bedziemy w Gutkowie, o ile sie wyrobie z wszystkim - saJo - jesli sie wyrobie, to najpozniej do 17.00 wysle smsa, ze jade. Jesli do tej pory sie nie odezwe, to nas nie bedzie :-(
3. Czy znalazloby sie z kilka kilo Cortaflexu dla Szparaga? Bo jak na tor...

Posted

[quote name='Marciashka']1.W artykuliku http://zwierzeta.wm.pl/Co-potrafia-te-pieski,26749 chyba z Egona zrobiłem mixa, a to chyba pinczer średni - jesli tak jest, to przepraszam, bo na małych rasach znam się tylko troszkę, a na pinczerach wcale :oops:

Pinczera on mi nie przypomina, chociaz wlascicielka upiera sie, ze to pinczer. Pisz mix. Rodowodu w koncu nie ma, a rasowy-rodowodowy.

[quote name='Marciashka']2. Na razie na 50% bedziemy w Gutkowie, o ile sie wyrobie z wszystkim - saJo - jesli sie wyrobie, to najpozniej do 17.00 wysle smsa, ze jade. Jesli do tej pory sie nie odezwe, to nas nie bedzie :-(

W takim ukladzie tropienie sobie dzis odpuscimy.

[quote name='Marciashka'] 3. Czy znalazloby sie z kilka kilo Cortaflexu dla Szparaga? Bo jak na tor...

znalazlo by sie

Posted

[quote name='saJo']W piatek sledzimy w Wietanamie.

A czy byłby to problem, gdybym przyjechał na Wietnam trochę wcześniej i pokazał Patyczakowi tor? Jeszcze przed śledzeniem?

Posted

Marciashka napisał(a):
A czy byłby to problem, gdybym przyjechał na Wietnam trochę wcześniej i pokazał Patyczakowi tor? Jeszcze przed śledzeniem?

Bylby problem, bo w piatek przed naszym tropieniem prawdopodobnie tor bedzie zajety. Ale jak ulozymy slady, to mozna co nieco poprobowac. Z corcia, afkors :razz:

Czy wiesz juz na 100% czy jedziesz na Fuchsa? Jesli tak, to wplacaj kase.

Posted

saJo napisał(a):
Bylby problem, bo w piatek przed naszym tropieniem prawdopodobnie tor bedzie zajety. Ale jak ulozymy slady, to mozna co nieco poprobowac. Z corcia, afkors :razz:

No to cool

saJo napisał(a):
Czy wiesz juz na 100% czy jedziesz na Fuchsa? Jesli tak, to wplacaj kase.

Dzis wieczorkiem zalatwie sprawe. Jedzie jeszcze ktos od nas?

Posted

Marciashka napisał(a):
Dzis wieczorkiem zalatwie sprawe. Jedzie jeszcze ktos od nas?

Nie wiem, mam nadzieje, ze ktos jeszcze sie zdecyduje, ada89, Calipso, alantani...??

Posted

Dzień dobry, cześć i czołem:) Wróciliśmy:p Sprawy mają się następująco:
Calipso, pieniążki dotarły, dziękujemy.
SaJo, MODERATORZE Ty nasz!!!:evil_lol::evil_lol:
1.Na Fuchsa chcemy jechać na 90%, musimy jeszcze zrobić małe podsumowanie finansowe co tez uczynimy jutro, mam nadzieje że wypadnie pomyślnie - jeśli tak to jutro puścimy przelew- 160PLN bez psa??
2.Nie wiem czy jutro dojedziemy na tropienie zatem prosimy o informację jak i kiedy mamy szkolenia juz nie jako przedszkolaki:p

Ada89, jak mozna od Ciebie kaganiec odebrać?? I ile dokładnie jesteśmy Ci winni pieniążków??

No, to chyba to co najpilniejsze. Reszta jak sie spotkamy. Pragne jeszcze tylko poinformować że Gabro na urlopie był po prostu nieznośny, gonił młode byki, polował na koty, burczał na bociany i w ogóle darł morde na wszystko co sie rusza i na to co sie nie rusza też (np. na scięte drewno w lesie ułożone w stosik) i w ogóle w każdej sytuacji i o każdej porze jego głównym zajęciem było darcie mordy:angryy: Mielismy go absolutnie dosyc. Po powrocie do domu uspokoił się natychmiast:shake:

Posted

[quote name='alantani']
SaJo, MODERATORZE Ty nasz!!!:evil_lol::evil_lol:

:cool1:

[quote name='alantani'] 1.Na Fuchsa chcemy jechać na 90%, musimy jeszcze zrobić małe podsumowanie finansowe co tez uczynimy jutro, mam nadzieje że wypadnie pomyślnie - jeśli tak to jutro puścimy przelew- 160PLN bez psa??

Zgadza sie, bardzo sie ciesze, ze sie zdecydow
aliscie.

[quote name='alantani'] 2.Nie wiem czy jutro dojedziemy na tropienie zatem prosimy o informację jak i kiedy mamy szkolenia juz nie jako przedszkolaki:p

W sobote i niedziele o 10:30 przy Hotel Parku posluszenstwo.

Sroda, czwartek o 16:00 pozorancik (tylko musze uprzedzic Wiktora, ze przyjdziecie, bo jest przygotowany na dwa psy)

[quote name='alantani']Pragne jeszcze tylko poinformować że Gabro na urlopie był po prostu nieznośny, gonił młode byki, polował na koty, burczał na bociany i w ogóle darł morde na wszystko co sie rusza i na to co sie nie rusza też (np. na scięte drewno w lesie ułożone w stosik) i w ogóle w każdej sytuacji i o każdej porze jego głównym zajęciem było darcie mordy:angryy: Mielismy go absolutnie dosyc. Po powrocie do domu uspokoił się natychmiast:shake:

Czyzby brakowalo mu zajec z ciocia saJo ?? :loveu:

Calipso, ada89, Marciashka, alantani

Chce cala wasza czworke widziec w poniedzialek na tropieniu, ustalimy sobie godziny szkolenia sportowego i omowimy kilka spraw z tym zwiazanych.

Posted

[quote name='saJo']

Chce cala wasza czworke widziec w poniedzialek na tropieniu, ustalimy sobie godziny szkolenia sportowego i omowimy kilka spraw z tym zwiazanych.

:p a pisała gdzieś, gdzie w poniedziałek śledzimy? :p

Posted

alantani napisał(a):

1.Na Fuchsa chcemy jechać na 90%, musimy jeszcze zrobić małe podsumowanie finansowe co tez uczynimy jutro, mam nadzieje że wypadnie pomyślnie - jeśli tak to jutro puścimy przelew- 160PLN bez psa??

No cool, że wrócili :)

My na Fuchsa jedziemy ze Szparagiem :-)

A jak Wy też się wybierzecie, nawet bez Gabrysia, to się może pomieścimy w dwóch namiotach, a z Mikołajem może nawet wypijemy kwaterkę albo trzy ? :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Marciashka napisał(a):
:p a pisała gdzieś, gdzie w poniedziałek śledzimy? :p

Gutkowo

Marciashka napisał(a):
My na Fuchsa jedziemy ze Szparagiem :-)

Super :multi:

Posted

[quote name='saJo']:cool1:

Noo...jak w Gutkowie, to będziemy na pewno :loveu:
Dzisiaj wyjeżdźamy do Warszawki na wystawę.Mam nadzieję,że wrócimy na nasze spotkanie szkoleniowe w niedzielę ;) .Mamy się spotkać o 9-tej,jak zawsze?
Dodam tylko,że moje obie suki na wystawie w Olsztynie zostały uznane za nieco......za szczupłe:angryy: Nie powiem kto mi skrzywił pogląd na ten temat:eviltong:
Tuczyłam sobie kiedyś pieski i były piękne;)

Posted

[quote name='Calipso']Noo...jak w Gutkowie, to będziemy na pewno :loveu:

W Gutkowie :cool1:

[quote name='Calipso'] Dzisiaj wyjeżdźamy do Warszawki na wystawę.

Powodzenia! My na szczescie zakonczylismy ten etap naszgo zycia. Tylko Bolsa wystawie kiedys w tych weteranach. Zaluje, ze nie zglosilam go do Olsztyna, nie dosc, ze nie bylo innych weteranow (wiec szybko by poszlo i moglabym sie wyrwac z pokazu), to sedziowal Szczesniak (od niego mam Bolsa).

[quote name='Calipso']Mam nadzieję,że wrócimy na nasze spotkanie szkoleniowe w niedzielę ;)

No, no, tylko bez zartow, macie byc i koniec :mad:

[quote name='Calipso']Mamy się spotkać o 9-tej,jak zawsze?

:mad: :mad: :mad: o 12:00!!

[quote name='Calipso'] Dodam tylko,że moje obie suki na wystawie w Olsztynie zostały uznane za nieco......za szczupłe:angryy:

To jest jeden z powodow, dla ktorych nie lubie wystaw :angryy:

[quote name='Calipso']Nie powiem kto mi skrzywił pogląd na ten temat:eviltong:

Kto?? Tylko powiedz, a sprawimy mu maly lomot! :diabloti:

[quote name='Calipso'] Tuczyłam sobie kiedyś pieski i były piękne;)

A teraz beda zdrowe, dlugo zyly i biegaly bez zadyszki :eviltong:

Calipso, a jak sprawa semi z Fuchse? Decydujesz sie?

Posted

Słuchajcie, powiedzcie mi proszę gdzie są jakieś dane do wpłacania tej kasy na Fuchsa, nie moge tego znaleźć a nie mam czasu teraz grzebać w całym wątku na psach sportowych.
SaJo, jutro na szkoleniu jesteśmy, dziś na tropieniu nie, poza tym prosba do Ciebie - czy możesz mi przesłać na priv tel do Ady?? zalezy mi na tym kagańcu jak najszybciej a nie mam jak się z Nia skontaktować. Napisz mi też czy dasz znać Wiktorowi że będzie więcej psów czy sama mam się z nim skontaktować, chcemy przyjść i w środę i w czwartek. W poniedziałek bedziemy na tropieniu.

Posted

Fuchs
Wplaty na konto do konca lipca - termin ostateczny .
Numer rachunku Inteligo tomasz chodzen 50102055581111149009200003

termin 25-26 sierpien

cena z psem- 230 pln
bez psa - 160

Posted

Marciashka napisał(a):
Fuchs
Numer rachunku Inteligo tomasz chodzen 50102055581111149009200003

termin 25-26 sierpien

cena z psem- 230 pln
bez psa - 160

sękju wery macz Marciashka:p Puściłam przelew.

Posted

My będziemy w niedziele na naszych zajęciach o 12 więc możecie odebrać wtedy kaganiec albo u mnie na pieczewie bo niestety teraz to ja nie mam czasu, zeby się umówić gdzieś bliżej... :roll:
Kaganiec - 39 zł.

Posted

ada89 napisał(a):
My będziemy w niedziele na naszych zajęciach o 12 więc możecie odebrać wtedy kaganiec albo u mnie na pieczewie bo niestety teraz to ja nie mam czasu, zeby się umówić gdzieś bliżej... :roll:
Kaganiec - 39 zł.

Ok, to jak my mamy na 10.30 to sie spotkamy, najwyzej zaczekamy chwilke na Ciebie:p

Posted

alantani napisał(a):
Napisz mi też czy dasz znać Wiktorowi że będzie więcej psów czy sama mam się z nim skontaktować, chcemy przyjść i w środę i w czwartek.

Pogadam z nim.

Marciashka napisał(a):
Fuchs

Tomek chce juz niedlugo zaknac liste. Czy bedzie mozna sie pozniej jeszcze dopisac? Nie wiem.

ada89 napisał(a):
Ja na seminarium raczej nie pojade bo prawdopodobnie w ostatni tydzien sierpnia wyjezdzaja moi rodzice i pies niemiałby z kim zostać...

Mozesz psa zabrac ze soba (bez placenia jak za udzial z psem) kwestia tylko czy dasz sobie z nim rade, bo raczej nie bedziesz go mogla miec ze soba na boisku, gdzie bedziemy cwiczyc, wiec musialby zostac w hotelu/aucie/kennelu.