Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szukalam, szukalam i nie znalazlam, wiec pytam :) mam nadzieje ze nie po raz setny :) otoz: czy w piatek 29 czerwca jest tropienie i jak tak to oczywiscie gdzie :) pozdrawiamy

Posted

Dotarła przesyłka z Gappay'a... o ile pamiętam to Gabrysiowatych nie ma, więc nie będę taszczyć zabójczego kagańca ale ten jeden gryzak dla tej pani od labka/goldena (znów nie pamiętam :oops: ) przyniose na tropienie, żeby ta pani już miała na sobote i niedziele...

Posted

Witam. Duzo osób z Olstzyna jak widzę:). Chciałam przeczytać wszystkie posty ,ale 54 strony to za dużo, hehe. Ja ze swoja sunią< buldog francuski> bede chodziła chyba na szkolenie do Pana. Kosmalskiego,ale jeszcze nie wiem

Posted

My z Koką właśnie kończymy szkolenie u Agnieszki (kamufluje się pod kryptonimem SaJo :razz: ).I jesteśmy bardzo zadowolone z efektów.Odpowiada mi forma prowadzenia zajęć,podejście do psów i metody pracy z psem.A co najważniejsze,Koka uwielbia wyjazdy na zajęcia :multi: .Mogę z czystym sumieniem polecić.;)

Posted

Anda_olsztyn napisał(a):
Ja ze swoja sunią< buldog francuski> bede chodziła chyba na szkolenie do Pana. Kosmalskiego,ale jeszcze nie wiem

No to zycze powodzenia i milego szkolenia u pana Kosmalskiego.

Calipso
Jakie konczymy, jakie konczymy?? :mad:

Posted

Anda_olsztyn napisał(a):
Witam. Duzo osób z Olsztyna jak widzę:). Chciałam przeczytać wszystkie posty ,ale 54 strony to za dużo, hehe. Ja ze swoja sunią< buldog francuski> bede chodziła chyba na szkolenie do Pana. Kosmalskiego,ale jeszcze nie wiem

Witam :p dawnoo tu nie byłam, rzeczywiscie strasznie duzo osobek z naszego miasta ( a ja myslalam ze to taka wieś hihi :lol:).

Posted

saJo napisał(a):
No to zycze powodzenia i milego szkolenia u pana Kosmalskiego.

Calipso
Jakie konczymy, jakie konczymy?? :mad:

Nooo kończymy jedno, a zaczynamy drugie :p ......
Ale się boję :-o :eviltong:

Posted

Anda_olsztyn napisał(a):
Witam. Duzo osób z Olstzyna jak widzę:). Chciałam przeczytać wszystkie posty ,ale 54 strony to za dużo, hehe. Ja ze swoja sunią< buldog francuski> bede chodziła chyba na szkolenie do Pana. Kosmalskiego,ale jeszcze nie wiem

Ja chodzilem z poprzednim psem do Kosmalskiego, a teraz do Agnieszki. I obiektywnie oceniam, ze dokonalem slusznego wyboru nie zapisujac sie z nowym psem na szkolenie do niego, tylko wstepujac do grupy Agnieszki. To o czyms swiadczy, bo ja byle komu swoich psow nie oddaje, a ci, z ktorymi sie spotykamy na szkoleniu wiedza, jaki mam stosunek do swojego psa i jak go traktuje :diabloti: (tylko saJo nie wpadnij w jakis zachwyt przypadkiem :eviltong: ) Poza tym polecilem Agnieszke kilku innym osobom (tez szkolacymi m.in. wczesniej u Kosmalskiego) i sa mi za to wdzieczne :-)

Posted

kasia_kate napisał(a):
a ja myslalam ze to taka wieś hihi :lol:.

Bo to jest wies :lol: ale calkiem sympatyczna wies :lol:

Calipso napisał(a):
Nooo kończymy jedno, a zaczynamy drugie :p ......
Ale się boję :-o :eviltong:

Tffffardym trzeba byc, nie mietkim :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Marciashka napisał(a):
Ja chodzilem z poprzednim psem do Kosmalskiego, a teraz do Agnieszki. I obiektywnie oceniam, ze dokonalem slusznego wyboru nie zapisujac sie z nowym psem na szkolenie do niego, tylko wstepujac do grupy Agnieszki. To o czyms swiadczy, bo ja byle komu swoich psow nie oddaje, a ci, z ktorymi sie spotykamy na szkoleniu wiedza, jaki mam stosunek do swojego psa i jak go traktuje :diabloti: (tylko saJo nie wpadnij w jakis zachwyt przypadkiem :eviltong: ) Poza tym polecilem Agnieszke kilku innym osobom (tez szkolacymi m.in. wczesniej u Kosmalskiego) i sa mi za to wdzieczne :-)

:oops:

PS. nie kupuje sobie poduszke, saJo nie kupuj soie poduszek, nie kupuj sobie poduszek...

Posted

kurna z powodu anginy odpadam na jutrzejszym szkoleniu i nie bede mogl pomoc przy pokazie agility:( w zwiazku z tym wypada mi zyczyc wam wszystkim udanej wystawy i udanego pokazu :) Licze na jakies zdjecia z wystawy szczegolnie niskopodlogowych psow jamniokow :) Wkurzyc sie idzie jak czlowiek cos planuje od dobrych dwoch tygodni a tu nagle sruu i chorobsko i wychodzic z domu nie wolno.

Posted

Calipso, kasia_kate, ada89
Poniewaz nikt z Waszej grupy nie pojawil sie dzis na szkoleniu :mad: ostatnie zajecia waszej grupy beda w przyszla niedziele (8.07.2007) o godz. 12:00!!!! przy Hotel Parku.

Posted

A tak z ciekawosci, bo w sumie nie bylo okazji zapytac (bo spieszylem sie na zawody smocze) - ile psow i jakie sa w nowej grupie posluszenstwa poza znanymi mi dwoma labkami i moim Szparagiem? :p

Posted

Nie wiem czy juz pisalam czy nie, wiec pisze jeszcze raz: jutro tropimy w gutkowie.

[SIZE=2]Chcialam jeszcze raz podziekowac wszystkim, za pomoc na pokazie. Byliscie naprawde super i przepraszam, jesli komus powiedzialam cos przykrego itepe, ale po prostu nie mam ani kawalka dobrego humoru i nie mam sily cokolwiek pozytywnego z siebie wykrzesac.

Posted

[quote name='saJo']
[SIZE=2]Chcialam jeszcze raz podziekowac wszystkim, za pomoc na pokazie. Byliscie naprawde super i przepraszam, jesli komus powiedzialam cos przykrego itepe, ale po prostu nie mam ani kawalka dobrego humoru i nie mam sily cokolwiek pozytywnego z siebie wykrzesac.

Mimo wszystko wykrzesałaś i to sporo :p , bo nawet jak nie wszystko układa sie po naszej myśli i tak, jakbyśmy chcieli, trzeba iść dalej. Najwazniejszy optymizm.
A tutaj kilka dowodów na to, że było fajnie :p

Fotki zrobił Łukasz - te które widzicie, to tylko część :p
Musiałem zmniejszyć fotki, co wplywa na jakość niestety, ale ducha oddają :)

Posted

[quote name='saJo']Calipso, kasia_kate, ada89
Poniewaz nikt z Waszej grupy nie pojawil sie dzis na szkoleniu :mad: ostatnie zajecia waszej grupy beda w przyszla niedziele (8.07.2007) o godz. 12:00!!!! przy Hotel Parku.

Dopsz..pojawimy sie napewno, mam nadzieje, ze nic nam na przeszkodzie nie stanie.
Psiaki fajnie skakały, ciekawe czy moja lenka tez by tak potrafiła hyhy:evil_lol:

Posted

kasia_kate napisał(a):

Psiaki fajnie skakały, ciekawe czy moja lenka tez by tak potrafiła hyhy:evil_lol:

Oczywiscie, ze by potrafila :razz:

Posted

umok napisał(a):
no bo Łysy jest fajny :) zaluje,ze mnie nie bylo na tym pokazie :(

fajny a sliczny to troszke cos innego

Szparag na tor :multi:

Kto przychodzi dzis na tropienie??