Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='saJo']alantani
Owszem, ale ja nie zaryzykuje robienia dwoch sladow. Troszke brakuje mi doswiadczenia, zeby robic cos takiego.[/quote]
Ok rozumiem, nic na siłę. Ja na pewno podrąże temat dalej - wydaje mi sie że znalazłam odpowiedź na moje pytanie; najwyraźniej takie rzeczy sie praktykuje i nie jest tak, ze ja sobie wymysliłam jakies nie wiadomo co:roll: Zobaczymy, moze uda mi się coś wykombinować:cool3:

Posted

Aha, jeszcze jedno. Czy jak my będziemy na tym urlopie, to czy ja moge Gabrysiowi takie krótki ślady IPOwskie układać na jakiejś łączce?? Czy raczej moge coś spieprzyć niechcąco??:cool3:

Posted

[quote name='alantani']czy ja moge Gabrysiowi takie krótki ślady IPOwskie układać na jakiejś łączce?? Czy raczej moge coś spieprzyć niechcąco??:cool3:[/quote]

mozesz ukladac

Posted

Ada, kiedy Ty dostaniesz te rzeczy z Gappaya?? Troche mam cykora przed tym wyjazdem, juz widze te mamusie z dziecmi nad wodą panikujące że "wilczur bez kagańca", zwłaszcza po ostanich wydarzeniach:cool1: A w ogóle to jeśli sobie załozyłaś to konto to podaj mi numer, przeleje Ci pieniążki.

Posted

gdzies w Polsce jakis pseudoowczarek niemiecki zagryzl chlopca. I teraz obstawiam jest nagonka na wszystko co wyglada jak ON-ek.Mysle ze to do tego alantani nawiazuje.

Posted

Niestety własnie o to mi chodzi. Marciashka, bylismy dziś nad Krzywym kąpać psa i płynęła dłuuuuuuga łódka z głową smoka na przedzie, a w tej łódce było duuuuużo panów i jakaś pani chyba też:p A ciebie tam przypadkiem nie było?? Wypatrywaliśmy, ale nie mogliśmy dojrzeć:p Super to wygląda:lol:

Posted

[quote name='alantani']Niestety własnie o to mi chodzi. Marciashka, bylismy dziś nad Krzywym kąpać psa i płynęła dłuuuuuuga łódka z głową smoka na przedzie, a w tej łódce było duuuuużo panów i jakaś pani chyba też:p A ciebie tam przypadkiem nie było?? Wypatrywaliśmy, ale nie mogliśmy dojrzeć:p Super to wygląda:lol:

:lol: jasne, ze super wyglada i zaj*&^scie sie plywa, ale dzis nie plywalem - koniec roku szkolnego, do tego pewna mloda dama napiera z jednym logo i takie tam :p Ale smoki rewelka.

A po wczorajszych wiadomosciach sasiadka moja jedna dalsza stwierdzila, ze Hrabia Szparag tez jakos tak ostro szczeka :-)

Posted

Alantani nie wiem kiedy dotrze, konta nie mam jeszcze, przy okazji - kiedystam mi oddacie :p to nie jest najważniejsze... ale kiedy wy wyjezdzacie bo jak cos to widzimy sie dopiero w pon i nie wiem czy jeszcze bedziecie...

Posted

[quote name='ada89']Alantani nie wiem kiedy dotrze, konta nie mam jeszcze, przy okazji - kiedystam mi oddacie :p to nie jest najważniejsze... ale kiedy wy wyjezdzacie bo jak cos to widzimy sie dopiero w pon i nie wiem czy jeszcze bedziecie...
to jest skomplikowane, my wyjeżdżamy w piatek ale do 3miasta na weekend tylko, w poniedziałek wrócimy tutaj jeszcze i we wtorek chyba jedziemy dalej:razz: ale pewnie to nie przyjdzie tak szybko biorąc pod uwagę ostatnie doświadczenia saJo z gryzakami:cool1:
Marciashka, a że tak zapytam nieśmiało, dałoby sie taką smoczą łódką przepłynąćm kiedys jakoś przy okazji:p??Czy nikogo spozo załogi nie wozicie?? jejku, jak to fajnie wyglądało... jak ona sunie!!

Posted

[quote name='alantani']
Marciashka, a że tak zapytam nieśmiało, dałoby sie taką smoczą łódką przepłynąćm kiedys jakoś przy okazji:p??Czy nikogo spozo załogi nie wozicie?? jejku, jak to fajnie wyglądało... jak ona sunie!!

Jasne, że sie da :evil_lol: Wprawdzie nie wozimy pasażerów, ale postaram się zorganizować jakieś pływanko dla znajomych - pomysle, jak to w czasie okreslic i zebrac w jednym miejscu i czasie kilkanascie osob :-)

Posted

sajo, saba powodzenia na zawodach i w ogole milej zabawy!!!
ja byc moze nawiedze was, ale na krotko, nawet nie wiem czy sie oplaca...moze tylko w ramach socjalizacji dla Tosi...

Posted

hmmm dopiero wpadniemy tak ok.16, (jeszcze trzeba znalezc te miejsce)dlatego sie zastanawiam...ale i tak moze warto...moze zdaze na sztafete:cool3:wezme klateczke w takim razie...smakosie i frisbee

Posted

ada89 napisał(a):
Gdzie dziś tropimy?

hmmmm...
W tym tygodniu chyba nie tropimy, a spotykamy się dopiero w sobotę (my na przedszkolu), a potem cała reszta na teorii bez psów.

Wie ktoś jak poszło reprezentacji w Białymstoku?

Posted

Napisał saJo

Pisalam i mowilam juz kilka razy!! W tym tygodniu nie ma zadnych zajec od piatku wlacznie. W przyszlym tygodniu w SOBOTE na 8:00 przychodzicie na przedszkole, a potem na 12:00 BEZ PSOW na zajecie teoretyczne gry posluszenstwa.

To znalazlem parenascie postow wyzej :p

Posted

Nie wiem skad wam sie ubzduralo, ze tropienia dzis nie ma. Byla taka opcja, bo nie wiedzialam, czy zdarze wrocic z Bialegostoku, ale mowilam tez, ze umawiamy sie iz tropienie JEST, a jesli mialoby nie byc to dam znac. Ale skoro nie chcecie to nie, moze zaczniecie mnie sluchac i zapamietywac kiedy sa zajecia, a kiedy nie ma.

Posted

post z 17 czerwca....

[quote name='saJo']w poniedzialek (ten i nastepny) tropimy w Wietnamie.

nie wiem co mam jeszcze robic, zebyscie nie zadawali wkolo pytan gdzie, o ktorej itede.....nie bede pisac do kazdego z was z osobna SMS ani dzwonic....

Posted

[quote name='saJo']W piatek tropienia nie ma, jedziemy z Renata na zawody do Bialegostoku (jak ktos ma ochote pokibicowac to zapraszam, wyjezdzamy w piatek, wracamy w niedziele, nocujemy pod namiotami), w poniedzialek (ten i nastepny) tropimy w Wietnamie.

Fakt, w poście z 17 czerwca stoi jak byk :cool1:, że dziś Wietnam - przeoczyliśmy po prostu. Może ustalmy, że obok nazw dni tygodnia będziemy wpisywać daty, to nie będzie takich sytuacji, bo z drugiej strony saJo straciłaby cały dzień na informowanie wszystkich w kółko, zresztą zawsze jest ktoś, kto nie może, nie chce albo coś jeszcze.

Posted

saJo napisał(a):
Ale skoro nie chcecie to nie, moze zaczniecie mnie sluchac i zapamietywac kiedy sa zajecia, a kiedy nie ma.

Hmmmm... Trochę nie tak, bo gdyby nam nie zależało, to pewnie nie zadawalibyśmy w kólko pytań i nie zaglądali na to forum, żeby sprawdzić, co robimy. Problem polega też pewnie na tym, że wśród informacji o terminach rozmawiamy o całej masie innych spraw i posty się rozmywają. Trzeba będzie założyć nowe forum, czy jak? I nie ma się co dąsać, saJo, bo im dłużej nie będziesz nas widzieć, tym bardziej będziesz tęsknić :diabloti::diabloti::diabloti:

Jak poszło Wam w Śliedźikowie ?

Posted

Nie twierdze, ze Wam nie zalezy, tylko ze moglibyscie co nieco zapamietywac. Sorry, ale jak mi na czyms zalezy, to sobie to wpisuje do kalendarza, albo zapisuje na kartce i wieszam w widocznym miejscu. W weekend oczywiscie dostalaam mnostwo sms z pytaniami czy sa zajecia, dlaczego nikogo nie ma, itepe itede. Sorry, ale ja staram sie z duzym wyprzedzeniem informowac o takich sprawach, a jeszcze sie nie zdarzylo, zebym wyjechala na weekend i nie dostala hociaz jednego sms z tego typu zapytaniem. Nie mowie, ze akurat wy mnie meczyliscie pytaniami 9kto meczyl ten wie) ale po prostu jeste zla o to (jak prawei zawsze po zawodach, bo akurat gdy jestem na zawodach irytuje mnie to najbardziej)
W sledzikowie dobrze, 3 x dis i drugie miejsce w zorganizowanych na szybko zawodach frisbee :evil_lol: