saJo Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 alantani Owszem, ale ja nie zaryzykuje robienia dwoch sladow. Troszke brakuje mi doswiadczenia, zeby robic cos takiego. Quote
alantani Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='saJo']alantani Owszem, ale ja nie zaryzykuje robienia dwoch sladow. Troszke brakuje mi doswiadczenia, zeby robic cos takiego.[/quote] Ok rozumiem, nic na siłę. Ja na pewno podrąże temat dalej - wydaje mi sie że znalazłam odpowiedź na moje pytanie; najwyraźniej takie rzeczy sie praktykuje i nie jest tak, ze ja sobie wymysliłam jakies nie wiadomo co:roll: Zobaczymy, moze uda mi się coś wykombinować:cool3: Quote
alantani Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Aha, jeszcze jedno. Czy jak my będziemy na tym urlopie, to czy ja moge Gabrysiowi takie krótki ślady IPOwskie układać na jakiejś łączce?? Czy raczej moge coś spieprzyć niechcąco??:cool3: Quote
saJo Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='alantani']czy ja moge Gabrysiowi takie krótki ślady IPOwskie układać na jakiejś łączce?? Czy raczej moge coś spieprzyć niechcąco??:cool3:[/quote] mozesz ukladac Quote
alantani Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ada, kiedy Ty dostaniesz te rzeczy z Gappaya?? Troche mam cykora przed tym wyjazdem, juz widze te mamusie z dziecmi nad wodą panikujące że "wilczur bez kagańca", zwłaszcza po ostanich wydarzeniach:cool1: A w ogóle to jeśli sobie załozyłaś to konto to podaj mi numer, przeleje Ci pieniążki. Quote
Marciashka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 alantani napisał(a): zwłaszcza po ostanich wydarzeniach:cool1: Czy bedzie niegrzecznie jesli zapytam o pikantne szczegoly "ostatnich wydarzen"? :diabloti::diabloti: Quote
Rafal84 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 gdzies w Polsce jakis pseudoowczarek niemiecki zagryzl chlopca. I teraz obstawiam jest nagonka na wszystko co wyglada jak ON-ek.Mysle ze to do tego alantani nawiazuje. Quote
alantani Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Niestety własnie o to mi chodzi. Marciashka, bylismy dziś nad Krzywym kąpać psa i płynęła dłuuuuuuga łódka z głową smoka na przedzie, a w tej łódce było duuuuużo panów i jakaś pani chyba też:p A ciebie tam przypadkiem nie było?? Wypatrywaliśmy, ale nie mogliśmy dojrzeć:p Super to wygląda:lol: Quote
Marciashka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='alantani']Niestety własnie o to mi chodzi. Marciashka, bylismy dziś nad Krzywym kąpać psa i płynęła dłuuuuuuga łódka z głową smoka na przedzie, a w tej łódce było duuuuużo panów i jakaś pani chyba też:p A ciebie tam przypadkiem nie było?? Wypatrywaliśmy, ale nie mogliśmy dojrzeć:p Super to wygląda:lol: :lol: jasne, ze super wyglada i zaj*&^scie sie plywa, ale dzis nie plywalem - koniec roku szkolnego, do tego pewna mloda dama napiera z jednym logo i takie tam :p Ale smoki rewelka. A po wczorajszych wiadomosciach sasiadka moja jedna dalsza stwierdzila, ze Hrabia Szparag tez jakos tak ostro szczeka :-) Quote
ada89 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Alantani nie wiem kiedy dotrze, konta nie mam jeszcze, przy okazji - kiedystam mi oddacie :p to nie jest najważniejsze... ale kiedy wy wyjezdzacie bo jak cos to widzimy sie dopiero w pon i nie wiem czy jeszcze bedziecie... Quote
alantani Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='ada89']Alantani nie wiem kiedy dotrze, konta nie mam jeszcze, przy okazji - kiedystam mi oddacie :p to nie jest najważniejsze... ale kiedy wy wyjezdzacie bo jak cos to widzimy sie dopiero w pon i nie wiem czy jeszcze bedziecie... to jest skomplikowane, my wyjeżdżamy w piatek ale do 3miasta na weekend tylko, w poniedziałek wrócimy tutaj jeszcze i we wtorek chyba jedziemy dalej:razz: ale pewnie to nie przyjdzie tak szybko biorąc pod uwagę ostatnie doświadczenia saJo z gryzakami:cool1: Marciashka, a że tak zapytam nieśmiało, dałoby sie taką smoczą łódką przepłynąćm kiedys jakoś przy okazji:p??Czy nikogo spozo załogi nie wozicie?? jejku, jak to fajnie wyglądało... jak ona sunie!! Quote
Marciashka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='alantani'] Marciashka, a że tak zapytam nieśmiało, dałoby sie taką smoczą łódką przepłynąćm kiedys jakoś przy okazji:p??Czy nikogo spozo załogi nie wozicie?? jejku, jak to fajnie wyglądało... jak ona sunie!! Jasne, że sie da :evil_lol: Wprawdzie nie wozimy pasażerów, ale postaram się zorganizować jakieś pływanko dla znajomych - pomysle, jak to w czasie okreslic i zebrac w jednym miejscu i czasie kilkanascie osob :-) Quote
martita Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 sajo, saba powodzenia na zawodach i w ogole milej zabawy!!! ja byc moze nawiedze was, ale na krotko, nawet nie wiem czy sie oplaca...moze tylko w ramach socjalizacji dla Tosi... Quote
saJo Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Jesli nie bedziesz miala klatki, to raczej nie zabieraj Tosi. No chyba ze masz zamiar wpasc na pol godziny... Quote
martita Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 hmmm dopiero wpadniemy tak ok.16, (jeszcze trzeba znalezc te miejsce)dlatego sie zastanawiam...ale i tak moze warto...moze zdaze na sztafete:cool3:wezme klateczke w takim razie...smakosie i frisbee Quote
Marciashka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ada89 napisał(a):Gdzie dziś tropimy? hmmmm... W tym tygodniu chyba nie tropimy, a spotykamy się dopiero w sobotę (my na przedszkolu), a potem cała reszta na teorii bez psów. Wie ktoś jak poszło reprezentacji w Białymstoku? Quote
Marciashka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Napisał saJo Pisalam i mowilam juz kilka razy!! W tym tygodniu nie ma zadnych zajec od piatku wlacznie. W przyszlym tygodniu w SOBOTE na 8:00 przychodzicie na przedszkole, a potem na 12:00 BEZ PSOW na zajecie teoretyczne gry posluszenstwa. To znalazlem parenascie postow wyzej :p Quote
saJo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nie wiem skad wam sie ubzduralo, ze tropienia dzis nie ma. Byla taka opcja, bo nie wiedzialam, czy zdarze wrocic z Bialegostoku, ale mowilam tez, ze umawiamy sie iz tropienie JEST, a jesli mialoby nie byc to dam znac. Ale skoro nie chcecie to nie, moze zaczniecie mnie sluchac i zapamietywac kiedy sa zajecia, a kiedy nie ma. Quote
saJo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 post z 17 czerwca.... [quote name='saJo']w poniedzialek (ten i nastepny) tropimy w Wietnamie. nie wiem co mam jeszcze robic, zebyscie nie zadawali wkolo pytan gdzie, o ktorej itede.....nie bede pisac do kazdego z was z osobna SMS ani dzwonic.... Quote
Marciashka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='saJo']W piatek tropienia nie ma, jedziemy z Renata na zawody do Bialegostoku (jak ktos ma ochote pokibicowac to zapraszam, wyjezdzamy w piatek, wracamy w niedziele, nocujemy pod namiotami), w poniedzialek (ten i nastepny) tropimy w Wietnamie. Fakt, w poście z 17 czerwca stoi jak byk :cool1:, że dziś Wietnam - przeoczyliśmy po prostu. Może ustalmy, że obok nazw dni tygodnia będziemy wpisywać daty, to nie będzie takich sytuacji, bo z drugiej strony saJo straciłaby cały dzień na informowanie wszystkich w kółko, zresztą zawsze jest ktoś, kto nie może, nie chce albo coś jeszcze. Quote
Marciashka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 saJo napisał(a):Ale skoro nie chcecie to nie, moze zaczniecie mnie sluchac i zapamietywac kiedy sa zajecia, a kiedy nie ma. Hmmmm... Trochę nie tak, bo gdyby nam nie zależało, to pewnie nie zadawalibyśmy w kólko pytań i nie zaglądali na to forum, żeby sprawdzić, co robimy. Problem polega też pewnie na tym, że wśród informacji o terminach rozmawiamy o całej masie innych spraw i posty się rozmywają. Trzeba będzie założyć nowe forum, czy jak? I nie ma się co dąsać, saJo, bo im dłużej nie będziesz nas widzieć, tym bardziej będziesz tęsknić :diabloti::diabloti::diabloti: Jak poszło Wam w Śliedźikowie ? Quote
saJo Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nie twierdze, ze Wam nie zalezy, tylko ze moglibyscie co nieco zapamietywac. Sorry, ale jak mi na czyms zalezy, to sobie to wpisuje do kalendarza, albo zapisuje na kartce i wieszam w widocznym miejscu. W weekend oczywiscie dostalaam mnostwo sms z pytaniami czy sa zajecia, dlaczego nikogo nie ma, itepe itede. Sorry, ale ja staram sie z duzym wyprzedzeniem informowac o takich sprawach, a jeszcze sie nie zdarzylo, zebym wyjechala na weekend i nie dostala hociaz jednego sms z tego typu zapytaniem. Nie mowie, ze akurat wy mnie meczyliscie pytaniami 9kto meczyl ten wie) ale po prostu jeste zla o to (jak prawei zawsze po zawodach, bo akurat gdy jestem na zawodach irytuje mnie to najbardziej) W sledzikowie dobrze, 3 x dis i drugie miejsce w zorganizowanych na szybko zawodach frisbee :evil_lol: Quote
Marciashka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 No to ładnie, chociaż nie wiem, co to ten dis :diabloti: A z zajęciami to tak jest. Ja dostaję ciągle prace zaliczeniowe, chociaż termin minął 17 czerwca :diabloti: Quote
Recommended Posts