martita Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 no no, tropiciele, fajne foty!szkoda, ze na agility nie chodzicie...to i zdjatka by byly pewnie tez... Quote
saJo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 alantani Moge wstawic fotki moich qndli na innych forach?? Ozywiscie w niezmienionej formie. Quote
alantani Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 saJo napisał(a):alantani Moge wstawic fotki moich qndli na innych forach?? Ozywiscie w niezmienionej formie. w niezmienionej formie - owszem, prosze bardzo:p Quote
alantani Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 martita napisał(a):no no, tropiciele, fajne foty!szkoda, ze na agility nie chodzicie...to i zdjatka by byly pewnie tez... jak przyjdziemy to weźmiemy aparat i popstrykamy:p tylko ze nie wiem kiedy przyjdziemy:evil_lol: no i jedną grupe obfotografujemy tylko:cool1: Quote
ada89 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ktoś coś chce z gappay'a? Alantani, saJo mówiła, że chcesz kupić zabójczy kaganiec Gabrysiowi :evil_lol: jak coś to będę robić zamówienie w najbliższym czasie... :p Quote
alantani Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='ada89']Ktoś coś chce z gappay'a? Alantani, saJo mówiła, że chcesz kupić zabójczy kaganiec Gabrysiowi :evil_lol: jak coś to będę robić zamówienie w najbliższym czasie... :p ouuuuu, jeeeesssss!!! baaardzo poprosimy o zamówienie tego narzędzia tortur:evil_lol::evil_lol: mam nadzieje że Gabro sie w nim nie utopi, to wyglada prawie jak klatka dla ptaszka:cool1: Quote
ada89 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 tylko teraz mi powiedz jaki rozmiar sobie życzysz dla tego wielkiego dzieciaka? :loveu: Quote
alantani Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ada89 napisał(a):tylko teraz mi powiedz jaki rozmiar sobie życzysz dla tego wielkiego dzieciaka? :loveu: a tam są jakieś rozmiary specjalne?? widze tylko podział na rasy i na płeć, o to ci chodzi?? dla onków jest jakis taki pośredni rozmiarowo m -dzy psem a suka, ale czy ja wiem... a Ramzes jaki ma?? No i chcemy ten metalowy powlekany, nie ocynkowany. Quote
ada89 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 no są pies/suka/pośredni... Ramzes ma pośredni ale Gabro to będzie miał ze 2 razy większy ten ryjek :cool3: , więc ja nie wiem, czy Ty chcesz kupować mu ten kaganiec na teraz a później kupić nowy czy już na dłużej od razu... ja Ramzesowi kupiłam taki docelowy, na początku mieliśmy tylko troche problemów bo był za duży, ale szybko się zrobił dobry :evil_lol: ja nie wiem jak duża różnica jest między Ramzesem a Gabrem i czy w ogóle jeszcze jest, ale jeżeli ten docelowy byłby dużo za duży, tak, że Gabryś nie mógłby go nosić to moglibyśmy się zamienić na jakiś czas i później jak Gabryś urośnie to znowu odmienić, tak żebyście nie kupowali dwóch kagańców bo szybko wyrośnie... :p namotałam, ale mam nadzieje, że wiadomo o co chodzi :cool3: Quote
alantani Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='ada89']no są pies/suka/pośredni... Ramzes ma pośredni ale Gabro to będzie miał ze 2 razy większy ten ryjek :cool3: , więc ja nie wiem, czy Ty chcesz kupować mu ten kaganiec na teraz a później kupić nowy czy już na dłużej od razu... ja Ramzesowi kupiłam taki docelowy, na początku mieliśmy tylko troche problemów bo był za duży, ale szybko się zrobił dobry :evil_lol: ja nie wiem jak duża różnica jest między Ramzesem a Gabrem i czy w ogóle jeszcze jest, ale jeżeli ten docelowy byłby dużo za duży, tak, że Gabryś nie mógłby go nosić to moglibyśmy się zamienić na jakiś czas i później jak Gabryś urośnie to znowu odmienić, tak żebyście nie kupowali dwóch kagańców bo szybko wyrośnie... :p namotałam, ale mam nadzieje, że wiadomo o co chodzi :cool3: wiadomo o co chodzi:p super, to w takim razie poprosimy o zamówienie tego dla samca onka. I dziękujemy bardzo:loveu: jeśli będziesz jutro na tropieniu to przyniose pieniążki. saJo, czy te zamówione z gappaya gryzaki zagineły gdzies po drodze??;) podobno jakieś problemy były, ale ruszyło sie tam coś czy nic?? Quote
ada89 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 nas jutro na tropieniu nie ma, a z pieniążkami jak coś to się spieszyć nie trzeba :p ktoś jeszcze chce coś? p.s. czy mi się wydawało, czy saJo mówiła, że ten dla samca onka nawet może być za mały dla Gabrysia? :razz: Quote
ada89 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 jeszcze, żeby się nie pomylić to jest model CH0037a i ze skórzanymi paskami prawda? Quote
alantani Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ada89 napisał(a):nas jutro na tropieniu nie ma, a z pieniążkami jak coś to się spieszyć nie trzeba :p ktoś jeszcze chce coś? p.s. czy mi się wydawało, czy saJo mówiła, że ten dla samca onka nawet może być za mały dla Gabrysia? :razz: mówila że mam sie modlić żeby z nigo nie wyrósł:pw sensie że w przyszłości, ale mnie sie wydaje że to przesada, w końcu to nie jest niedźwiedź;) poza tym z tego co sie orientuje to łeb rośnie długo i na końcu, więc troche to zajmie zanim on sie dopasuje do tego kagańca, a na razie to on na pewno będzie za duży, więc tak se pomyślałam przez chwile że może lepszy byłby ten pośredni, ale zmieniałam zdanie:p Bierzemy dla samca. Quote
alantani Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='ada89']jeszcze, żeby się nie pomylić to jest model CH0037a i ze skórzanymi paskami prawda? tak, właśnie ten:p Gabro mnie znienawidzi:shake: Quote
saJo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='alantani']w niezmienionej formie - owszem, prosze bardzo:p Dziekuje :) [quote name='ada89']Ktoś coś chce z gappay'a? A mozesz poczekac do soboty z tym zamowieniem? Bo ktos chcial, tylko nie pamietam teraz kto.... [quote name='alantani']Gabro mnie znienawidzi:shake: Gabro by cie znienawidzil za "zwykly" kaganiec. [quote name='alantani']saJo, czy te zamówione z gappaya gryzaki zagineły gdzies po drodze??;-) podobno jakieś problemy były, ale ruszyło sie tam coś czy nic?? No byly, ale wczoraj pan do mnie dzwonil, ze wlasnie wysyla. Quote
saJo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 alantani, Marciashka Wiktor prosil zeby przekazac, ze w przyszlym tygodniu go nie bedzie!! Jest opcja, zeby pojechac do niego w niedziele, pasowaloby Wam? Quote
alantani Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='saJo']alantani, Marciashka Wiktor prosil zeby przekazac, ze w przyszlym tygodniu go nie bedzie!! Jest opcja, zeby pojechac do niego w niedziele, pasowaloby Wam? a jaki plan?? na którą?? na jak długo?? to mówisz jakieś 60 km od Olsztyna, tak?? Quote
ada89 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 to poczekam do tej soboty :p i tak wyślę w niedziele, bo przez weekend to mnie w domu prawie nie ma... saJo a może to byłam ja i chciałam gryzaki? :cool3: Quote
saJo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 alantani napisał(a):a jaki plan?? na którą?? na jak długo?? to mówisz jakieś 60 km od Olsztyna, tak?? Jechalibysmy ok poludnia, tak mysle, ze mozna by zrobic trening, tak jak cwiczymy na codzien, potem Gnojek pocwiczylby obieganie kryjowek i oszczekiwanie, a wy byscie odpoczeli, a potem jeszcze jedno wejscie. Czyli potrzebne jest nam ok 4 godzin (minimum) tam na miejscu. Tylko ze ja mam ajecia do 12:00 i od 17:00. Popytam ludzi, jesli bedzie malo osob, to po prostu odwolam trening. ada89 Nie, to nie o ciebie chodzilo.....No ja moze bede chciala lancuszek, bo zgubilam ten, ktory mialam :placz: a bylam z nim bardzo zwiazana emocjonalnie :placz: Quote
saJo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Opcja wyjazdu do Wiktora jest realna, przynajmnije z mojej strony. Koncze o 11:45-12:00 i moglibysmy od razu ruszac do niego. Musze byc o 19:00 w Olsztynie, mysle ze tyle czasu wystarczy, tylko powiedzcie czy jestescie zainteresowani!! Quote
Calipso Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Ada89,czy mogę zdjęcie Koki tropiącej z Gutkowa (21.05),wrzucić na forum szwajcarów? Chcemy się trochę pochwalić :cool3: ;) Quote
alantani Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='saJo']Opcja wyjazdu do Wiktora jest realna, przynajmnije z mojej strony. Koncze o 11:45-12:00 i moglibysmy od razu ruszac do niego. Musze byc o 19:00 w Olsztynie, mysle ze tyle czasu wystarczy, tylko powiedzcie czy jestescie zainteresowani!! Ja bede wiedzieć jutro czy możemy pojechać czy nie. Najprawdopodobniej:roll: Takze jutro dam znać. Quote
saJo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jutro robimy najazd na Calipso i Koke :evil_lol: A w pon tropimy na Dajtkach, znaczy sie te Gro cos tam. Jutro Marciashka wam wytlumaczy gdzie i jak trzeba jechac. Quote
Calipso Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Fajnie,nie musimy nigdzie wybywać:p .A te Gro...coś tam to Gronity :lol: Quote
Calipso Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 alantani napisał(a):czy jest może ktoś chętny na odkupienie ode mnie prawie całego, świeżutkiego, 15 kg worka puriny pro plan puppy z łososiem??:angryy::angryy: sprzedam ze znizką:cool3: W zasadzie mi by się przydała ta karma, dla mojej rottweilerki.Jest po szczeniakach i dobrze by było gdyby uzupełniła niedobory... Jeśli to jeszcze aktualne.:cool1: Quote
Recommended Posts