Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saba napisał(a):
:cool2: gratulacje :evil_lol:
ale masz łonka :loveu:

nooo, ciocia saJo usawiała go wystawowo:loveu: troche nie szło, bo łonek sie na wystawy raczej nie śpieszy, a pańcia tym bardziej:p Łonek sie patrzy na ciocie Ade, która go usilnie zainteresowywuje, żeby sie przestał miotać na chwile. No i na chwile przestał:evil_lol:

Posted

Gutkowo - niestety na zdjęciach tylko gwiazda wieczoru, nękany alergią Mikołaj był bez weny, dopiero widok latających psów obudził w nim drzemiącego tego wieczou fotografa:eviltong: Uwaga na nisko przelatujące psy!!!

nadmienie tylko, ze zdjęcie perwersyjne z Hakerem w roli głównej także jest z Gutkowa, zaplatało się do Stawigudy przypadkiem:p wstydzcie sie, zoofile!!:eviltong:

Posted

[quote name='alantani']nooo, ciocia saJo usawiała go wystawowo:loveu:

[quote name='alantani']
Obawiam sie, ze nie jest to powod do dumy :roll: Nastepnym razem sprobuje lepiej, ale najlepiej z cyfrowka, zeby mozna bylo napstrykac kilka fotek, bo ze go ustawie i nie bedzie sie ruszal jakos nie wierze na obecna chwile.

Posted

Marciashka napisał(a):
Niesmialo zapytam, czy to wszystkie foty? :razz:

Zaklepalem juz aparat na kolejne wypady.

sa jeszcze fotki z psiego przedszkola, ale tam Was niestety nie ma - byłam wtedy sama ze śliczym labkiem kluseczką:loveu: dzis nie wstawie bo juz nie zipam, zmykam do wyrka. Generalnie postuluje robienie zdjęć, zdjęć i jeszcze raz zdjęć - szkoda każdego nieudokumentowanego wypadu:shake: Mikołaj musi po pierwsze kupić porządna lampę, po drugie przestac sie obijać:cool1:

Posted

saJo napisał(a):
Obawiam sie, ze nie jest to powod do dumy :roll: Nastepnym razem sprobuje lepiej, ale najlepiej z cyfrowka, zeby mozna bylo napstrykac kilka fotek, bo ze go ustawie i nie bedzie sie ruszal jakos nie wierze na obecna chwile.

jest kilka, z pięc chyba, ale przeciez nie bede ich tu pchać wszystkich - to jest najlepsze jak na moje oko. Na reszcie fotek Gabro jest nieskoordynowany bardzo, jak to Gabro:p

Posted

alantani napisał(a):
jest kilka, z pięc chyba, ale przeciez nie bede ich tu pchać wszystkich

Nio ja rozumiem, chodzi mi o to, ze trzeba pstrykac "klatka po klatce" to sa wieksze szanse na zlapanie tek sekundy kiedy stoi dobrze :evil_lol:

Edytowanie zostalo zlikwidowane :roll:

Posted

saba
Jedzies jutro do pozoranta na 15:00??

Marciashka
A mozesz nagrywac filmy?? Bo fty fajne, ale mi sa potrzebne filmy z treningow.....moge wziasc laptopa, zeby od razu zrzucic, jesli masz za malo pamieci...

Posted

saJo napisał(a):
saba

Marciashka
A mozesz nagrywac filmy?? Bo fty fajne, ale mi sa potrzebne filmy z treningow.....moge wziasc laptopa, zeby od razu zrzucic, jesli masz za malo pamieci...

Ja to pamiec, moja droga, mam doskonala :p, gorzej z moim aparatem, bo ten nie potrafi nagrywac filmow. Ale moze uda mi sie pozyczyc kamerke na jakis czas, to ponagrywamy.

Posted

saJo napisał(a):
saba

Marciashka

Jadę :multi: tylko mogę się z tobą zabrać :roll:
A co do filmu to w ostateczności ja spróbuje nagrać.

Posted

[quote name='saJo']A co szoooo chozzzzzziiiiii ?? :roll: :oops:
oooo, zniknęło??:angryy::angryy: chodzi o to ze było bardzo ładne zdjęcie, a teraz go nie ma:cool1: Cenzura, czy jak?? może znikneło bo było duże bardzo - no to wstawiam jeszcze raz, mniejsze:

Posted

saJo napisał(a):
Nio ja rozumiem, chodzi mi o to, ze trzeba pstrykac "klatka po klatce" to sa wieksze szanse na zlapanie tek sekundy kiedy stoi dobrze :evil_lol:

Edytowanie zostalo zlikwidowane :roll:

o ile sie nie myle Mikołaj ma taką opcję w swoim aparacie, takze damy radę:p
a co było złego w mozliwości edytowania??:cool1::shake:

Posted

[quote name='alantani']oooo, zniknęło??:angryy::angryy: chodzi o to ze było bardzo ładne zdjęcie, a teraz go nie ma:cool1: Cenzura, czy jak?? może znikneło bo było duże bardzo - no to wstawiam jeszcze raz, mniejsze:

:lol: :lol: :lol:

Posted

alantani napisał(a):
o ile sie nie myle Mikołaj ma taką opcję w swoim aparacie, takze damy radę:p
a co było złego w mozliwości edytowania??:cool1::shake:

No zdazalo sie, ze ktos napisal cos "kontrowersyjnego", niezgodnegoz regulaminem, obrazliwego, a potem usuwal, jak ktos sie zaczal burzyc.

Posted

Saba napisał(a):
Jadę :multi: tylko mogę się z tobą zabrać :roll:

Nie :eviltong: ;)

Saba napisał(a):
A co do filmu to w ostateczności ja spróbuje nagrać.

Mozesz nagrac, chociaz pewnie i tak nie zobacze tego, co chcialabym zobaczyc. Ale nie zaszkodzi.

Posted

[quote name='alantani']oooo, zniknęło??:angryy::angryy: chodzi o to ze było bardzo ładne zdjęcie, a teraz go nie ma:cool1: Cenzura, czy jak?? może znikneło bo było duże bardzo - no to wstawiam jeszcze raz, mniejsze:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: