Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozsypal mi sie telefon do konca...postaram sie jutro go skleic, ale jak byscie nie mogli sie do mnie dodzwonic, to piszcie na forum :evil_lol:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='martita']sajo jesli sie zle czujesz, to odwolaj jutrzejsze nasze posluszenstwo.My tez pewnie ledwo wstaniemy, dluga noc przede mna...

Nie czuje sie zle, tylko musze jeden dzien nie gadac, zeby moja gardlo doszlo do siebie, a akurat na agility gadam najwiecej. Wasze zajecia sa, bo musze ci pokazac kilka rzeczy, ktore masz cwiczyc przez wakacje.

Posted

jedna prosba do osob robiacych logo na koszulki, z tego co wiem to wiekszosc agencji reklamowych i firm, ktore zajmuja sie nadrukami na koszulkach wymagaja ,zeby plik z grafika zostal zapisany w formacie CDR , pamietajcie o tym jak bedziecie SaJo wysylac te logo :)

Posted

umok napisał(a):
jedna prosba do osob robiacych logo na koszulki, z tego co wiem to wiekszosc agencji reklamowych i firm, ktore zajmuja sie nadrukami na koszulkach wymagaja ,zeby plik z grafika zostal zapisany w formacie CDR , pamietajcie o tym jak bedziecie SaJo wysylac te logo :)

Nie, ja zrobię w Paincie - bedzie ladne. :diabloti: :diabloti:

Posted

umok napisał(a):
dodaje jeszcze jeden warunek dostania piwa :diabloti: jezeli uda ci sie zrobic ta grafike i na koszulkach umiescic to dostajesz 2 :diabloti:

:diabloti: No akurat w bardzo prosty sposob mozna przekonwertowac grafike rastrowa w wektory do wyciecia folii na wgrzanie na koszulke. To tylko kwestia odpowiedniej rozdzielczosci. Co wiecej sa programy graficzne, ktore lacza w sobie prace na warstwach wektorowych i rastrowych.
Wiesz, to moj zawod poniekad :diabloti::diabloti:

Posted

czy jest może ktoś chętny na odkupienie ode mnie prawie całego, świeżutkiego, 15 kg worka puriny pro plan puppy z łososiem??:angryy::angryy: sprzedam ze znizką:cool3:

Posted

umok napisał(a):
Wiesz czasami sie zdarza,ze ma sie taki zawod a nie inny o czym nie wiedzialem, wiec piwo obiecane i tak dostaniesz :)

O ile bedzie mozliwosc wspolnego spozycia, to sie zgadzam :-)

:razz:

Posted

alantani napisał(a):
czy jest może ktoś chętny na odkupienie ode mnie prawie całego, świeżutkiego, 15 kg worka puriny pro plan puppy z łososiem??:angryy::angryy: sprzedam ze znizką:cool3:

No nie mów, że Szparag zaraził Gabrysia wybredniactwem :p

Posted

Marciashka napisał(a):
No nie mów, że Szparag zaraził Gabrysia wybredniactwem :p

niee, Gabro nie wybrzydza, Gabro sie na maxa drapie:placz: karma jest pycha, cudnie śmierdzi, kupy są piękne, ale co z tego... musimy wrócić do bewidoga najwyraźniej:shake: nie chcecie kupić?? tanio sprzedam... ;)jak nie to do schroniska zawioze, bo tak se pomyślałam ze tu raczej reszta z puppy juz wyrosła, chociaż to niby do 12 miesiąca ta purina:roll:

Posted

[quote name='saJo']

calipso
Jesli Twoim znajomi z Brodnicy chca sie szkolic, to w przyszlym tygodniu wybieram sie do rodzicow.
Link dla ciebie http://www.gdansk.zkwp.pl/szkolenie.html

Dzięki za pamięć SaJo :lol: .Dzisiaj przesłałam im Twój numer telefonu (dobrze byłoby wymienić aparat :evil_lol: ).W razie czego, podam namiar na to forum.
Jeśli możesz to poproszę jeszcze o tytuł i autora książki o tropieniu.

Posted

Calipso napisał(a):
Dzięki za pamięć SaJo :lol: .Dzisiaj przesłałam im Twój numer telefonu (dobrze byłoby wymienić aparat :evil_lol: ).W razie czego, podam namiar na to forum.
Jeśli możesz to poproszę jeszcze o tytuł i autora książki o tropieniu.

Aparat postaram sie wymienic jak najszybciej.

Boguslaw Gorny, Nowoczesne szkolenie psow tropiacych.

Posted

saJo, Ty zaczynasz z Łysoliną o 16?? Jeśli tak to my przyjdziemy później, nie ma sensu żeby Gabro siedział przez pół godziny w bagazniku u Ciebie, a jak pokazuje doświadczenie inaczej sie nie da:angryy:

Posted

W piatek tropienie bedzie albo w Bartagu, albo w .... gdzies w okolicach Dajtek. Jutro wieczorem jade obejrzec miejscowke i napisze gdzie tropimy. W poniedzialek Gutkowo.

Posted

alantani napisał(a):
jestem geniuszem!!!!!!!:multi::multi::multi::smilecol::laugh2_2::B-fly:

:cool2: gratulacje :evil_lol:
ale masz łonka :loveu: