Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Będę granatowym volkswagenem caddy - sportowy wydech, przyciemnione szyby z tylu, perła-metalik, brak hamulców, a ślady rdzy, to żeby złodziei odstraszyć :cool3: - jakoś się znajdziemy.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marciashka
Ola z Sonia (gonczy) dzis nie jedzie, bo musi wieczorem przetransportowac swojego konia do innej stajni, takze ewentualnie musisz tylko Calipso zabrac ze soba.

Posted

niestety ja tez ***** odpadlem wrrr nie bede tego komentowal ale jak sesja jest to sie mozna tepymi zyletkami pochlastac z radosci :( Dziekuje Marciashkowi za dobre checi ale kurde nie moge byc na orlenie :( przepraszam wszystkich.

Posted

Nie wiem co wy z ta sesja :roll: ja tam zawsze wiedzialam co kiedy mam i moglam sie byczyc do gory brzuchem :roll:

umok
Hopek jutro nie ma (jesli miales je w planie) musze sobie zrobic dzien wolnego, bo nie wyrobie z moim gardlem.

Marciashka
Obejrzales ta nowa miejscowke sladowa :cool3:

Posted

kurde nie wiem co z ta sesja jest ale ktos kiedys przetlumaczyl skrot jako system eliminacji studentow jest aktywny :D Szkoda,ze jutro hopek nie ma ale moze przynajmniej klawiature umyje :D

Posted

ktos mi moze powiedziec co robia slady wrednych paskudnych jamniczych lapek na klawiaturze ?:D bo slady zarcia swojego to wiem skad ,ale lapki ?:D i do tego jeszcze na bardzo ciekawej ksiazce z przedmiotu z ktorego mam warunek :D tez wredne lapki jamnicze :D

Posted

saJo napisał(a):

Marciashka
Obejrzales ta nowa miejscowke sladowa :cool3:

Tak jest - mnie sie podoba, ale umowimy sie i Ci pokaze to miejsce. Ma ten plus, że jest blisko, a nawet od przystanku mpk niedaleko.

Posted

saJo napisał(a):
Marciashka
Kiedy ty mowiles, ze bedziesz mial te ciuchy koniowe?? :razz: bo zapomnialam :oops:

Jeśli dobrze pojdzie, to poczatek przyszlego tygodnia.:cool1: Mamy teraz chyba kurtke do jazdy, ale chyba duza i buty do jazdy, ale małe :cool1:

Posted

Dzwonil Tanczacy ze szmatka.

[SIZE=2]Opcje sa takie:

sroda o 16:00

czwartek o 14:00
[SIZE=2]
ewentualnie wtorek o 18:00 (ale mnie nie bedzie, bo musze sobie, a raczej swojemu gardlu zrobic dzien wolnego i wtedy musicie decydowac sie raczej oboje, bo dla jednego psa nie wiem czy Wiktor przyjedzie)

[SIZE=2]
To sa trzy opcje, ale zapewne dni sa do wyboru, czyli watpie zeby przyjechal we wszystkie te dni.

Dajcie znac do wieczora, jak ktos sie nie odezwie uznaje, ze ma w nosie trening na szmatce :eviltong: i ustale takie godziny, zeby mi pasowalo :eviltong:

Posted

Wedle waszych zyczen i zachcianek ustalilam z tanczacym, ze:

[SIZE=2]wtorek o 19:00 Gabro
sroda o 16:00 Gnojek, Gabro, Szparag
czwartek o 14:00 Gnojek

Czy wszystkim Pasuje??

Posted

[quote name='saJo']Wedle waszych zyczen i zachcianek ustalilam z tanczacym, ze:

[SIZE=2]wtorek o 19:00 Gabro
sroda o 16:00 Gnojek, Gabro, Szparag
czwartek o 14:00 Gnojek

Czy wszystkim Pasuje??

Mnie pasi, a jak sie wyrobię, to w czwartek tez po Gnojku możemy wpaść?

Posted

Marciashka napisał(a):
Mnie pasi, a jak sie wyrobię, to w czwartek tez po Gnojku możemy wpaść?

Pewnie tak....a najlepiej spytaj sie w srode Wiktora.