saJo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='alantani'] po drugie - z przykrością informuje że my do wtorku włącznie jestesmy wyłączeni z wszelkich psich aktywności, dotyczy to także jutrzejszego przedszkola akurat wam to moze nie tyle wybacze :eviltong: ale nie bede nic gadala :razz: [quote name='alantani'] po trzecie - czy nasz pozorant nas porzucił:placz:?? kiedy mozna sie spodziewać wznowienia lekcji ze szmatka?? bo Gabro już bardzo tęskni:p pozorant ma zadzwonic, skoro nie dzwoni, znaczy ze w najblizszych dniach nie bedzie go w Olsztynie [quote name='alantani'] po czwarte - mamy zdjęcia z Gutkowa, Wietnamu i przedszkola ale ja nie umiem ich tu wstawić, wiec zrobie to dopiero gdy jakaś dobra dusza mnie poinstruuje:oops: Musisz wrzucic fotki na jakis serwer (ale jak to zrobic mnie nie pytaj :oops:), a potem A macie Łysoline z talerzykiem :razz: :loveu: Quote
alantani Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 No to jak Ty zdjęcia tu wstawiałaś, hm?? mamy z talerzykiem, zdjęcia z serii "uwaga na latające psy":evil_lol:, i ze Stawigudy jeszcze zapomniałam też są, jak mi psa wystawowo ustawiałaś:p a mozesz mi napisać co to za "pewne warunki" tego szkolenia sportowego?? bo nasze najbliższe spotkanie to dopiero na piatek sie zanosi, moge spłonąć z ciekawości do tego czasu:eviltong: spotkanie organizacyjne nowej grupy "posłusznej" sobie odpuszcze (bez urazy, oczywiście wtedy było bardzo zajmująco i pouczająco:eviltong:) strrrrasznie sie ciesze ze ruszamy:multi::multi: martwi mnie za to Tańczący troche, sam mówił że ze 2 razy w tygodniu powinien pies chodzić. Mam nadzieje że to chwilowa przerwa:cool1: Quote
Marciashka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 O kurde, ale postow :-) To ja pozwole sie odniesc do powyzszych wypowiedzi szlachetnego grona :p 1> Telekarma - nie kupujcie od nich, nie przysylaja na czas, albo wcale. 2> Grupa sportowa to brzmi dumnie :p 3> Logo sie robi - mam juz dwa projekty, ale chce jeszcze ze dwa dorzucic, zeby bylo z czego wybierac. W poniedzialek mysle, ze juz je pokaze swiatu. I niekoniecznie bedzie pies skakal przez "o" :p 4> To my jutro z H@kerem mamy przyjsc na przedszkole? Bo wynika z tego, że sami bylibysmy, to nie wiem, czy warto saJo z lozka sciagac :p (ale to zabrzmialo :eviltong: ) 5> fajne te :p zielone chinczyki Quote
Marciashka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='alantani']No to jak Ty zdjęcia tu wstawiałaś, hm?? Najprosciej - zalozyc konto na www.fotosik.pl Wrzucic fotki (mozna pobrac programik od nich - automat) - serwer fotosika wygeneruje kody do wstawienia na forum - wtedy tylko "kopiuj - wklej", czyli jedyna czynność, z którą sobie radzi windows bez błędów. :p Quote
saJo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 alantani napisał(a):No to jak Ty zdjęcia tu wstawiałaś, hm?? Ja wstawiam zawsze najpierw na forum belgow, bo tam mozna wrzucac prosto z komputera. alantani napisał(a):hm?? mamy z talerzykiem, zdjęcia z serii "uwaga na latające psy":evil_lol:, :evil_lol: alantani napisał(a):i ze Stawigudy jeszcze zapomniałam też są, jak mi psa wystawowo ustawiałaś:p Ciekawa jestem jak wyszlo... alantani napisał(a): a mozesz mi napisać co to za "pewne warunki" tego szkolenia sportowego?? bo nasze najbliższe spotkanie to dopiero na piatek sie zanosi, moge spłonąć z ciekawości do tego czasu:eviltong: Nie moge, powiem jak was dorwe oboje razem, bo nie chce mi sie produkowac dwa razy. Poza tym to nie bedzie "wylozenie" warunkow tylko pewna dyskusja, jak ja to widze i jak wy widzicie. alantani napisał(a): spotkanie organizacyjne nowej grupy "posłusznej" sobie odpuszcze (bez urazy, oczywiście wtedy było bardzo zajmująco i pouczająco:eviltong:) strrrrasznie sie ciesze ze ruszamy:multi::multi: Szczegolnie o tej lupie :evil_lol: alantani napisał(a): martwi mnie za to Tańczący troche, sam mówił że ze 2 razy w tygodniu powinien pies chodzić. Mam nadzieje że to chwilowa przerwa:cool1: On po prostu tak czasami ma. Mieszka 60 km od Olsztyna, wiec rozne problemy moga sie pojawic. Quote
alantani Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Marciashka napisał(a): 1> Telekarma - nie kupujcie od nich, nie przysylaja na czas, albo wcale. a mi przysłali na czas tzn na drugi dzień od zamówienia:p i tanio mają bardzo:p czy H@kerowi smakuje Bewi?? o saJo sie nie martw, ona uwieeelbia wstawać rano:eviltong:im wcześniej tym lepiej:eviltong: :evil_lol: Quote
alantani Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 saJo napisał(a): Nie moge, powiem jak was dorwe oboje razem, bo nie chce mi sie produkowac dwa razy. Poza tym to nie bedzie "wylozenie" warunkow tylko pewna dyskusja, jak ja to widze i jak wy widzicie. ok, to pogadamy w piatek najwcześniej o ile Marciashka nie zbojkotuje tym razem:eviltong: my po prostu znów zostajemy sami, a kagańca jak nie było tak nie ma i autobus odpada:shake: spróbuje te fotki jakoś tu włożyć, ale nie odpowiadam za rezultaty:cool1: Quote
saJo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Marciashka'] 1> Telekarma - nie kupujcie od nich, nie przysylaja na czas, albo wcale. Zamawialam u nich przez grubo ponad rok, dosc duze ilosci karmy jak na "detaliste" (dla 4 psow i od czasu do czasu cos ekstra dla znajomcyh) i bylam bardzo zadowolona. Dzialali bez zarzutu (na poczatku mialam male sciecie z kurierem, ale to akurat nie ich wina. UPS zmienilo kuriera i bylo ekstra. Ale przy ostatnim zamowieniu dali plame i nie chodzi tylko o niewyslanie paczki, ale take o brak jakiegokolwiek odzewu pomimo moich prob skontaktowania sie z nimi (wczesniej wszystko dzialalo bez zarzutu). [quote name='Marciashka'] 2> Grupa sportowa to brzmi dumnie :p Brzmi dumnie, ale wymagania sa odpowiednie do brzmienia :p Bede milutka dla was :diabloti: [quote name='Marciashka']3> Logo sie robi - mam juz dwa projekty, ale chce jeszcze ze dwa dorzucic, zeby bylo z czego wybierac. W poniedzialek mysle, ze juz je pokaze swiatu. I niekoniecznie bedzie pies skakal przez "o" :p Swiatu mozesz pokazywac, ale niestety w tym miejscu demokracja sie konczy i logo wybierac bede ja :cool1: ewentualnie mozecie miec pewne sugestie, ktore niekoniecznie beda uwzglednione :cool1: [quote name='Marciashka'] 4> To my jutro z H@kerem mamy przyjsc na przedszkole? Bo wynika z tego, że sami bylibysmy, to nie wiem, czy warto saJo z lozka sciagac :p (ale to zabrzmialo :eviltong: ) Macie przyjsc, bo przyjdzie jeszcze labek i (teortycznie) mastif i BOS. A z luzka bedzie mnie sciagal kts inny :loveu: [quote name='Marciashka'] 5> fajne te :p zielone chinczyki ?? :roll: Quote
saJo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 alantani napisał(a):o saJo sie nie martw, ona uwieeelbia wstawać rano:eviltong:im wcześniej tym lepiej:eviltong: :evil_lol: saJo jest chora i najchetniej caly dzien w luzku by spedzila :roll: ale za bardzo waszymi burkami sie przejmuje, zeby sobie na to pozwolic. dzis w nocy i tak nie bedzie spala :loveu: ma przynajmnije taka nadzieje ....a wstawac rano tez bedziecie :diabloti: chcesz sie alantani zalozyc?? :diabloti: Quote
saJo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='saJo'][SIZE=2] [SIZE=3]30.06 zajecia konczy grupa z kwietnia, a zaczyna nowa grupa posluszenstwa: [SIZE=2][SIZE=3] Zaszla pomylka, oczywiscie chodzi o grupe Z LUTEGO!! Quote
alantani Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 saJo napisał(a): dzis w nocy i tak nie bedzie spala :loveu: ma przynajmnije taka nadzieje ....a wstawac rano tez bedziecie :diabloti: chcesz sie alantani zalozyc?? :diabloti: a co, Twój luby przyjeżdża do Ciebie??:loveu::loveu: rozumiem ze grupa sportowa w wakacje ma zajęcia o szóstej, tak?? a tropienie w wakacje o któtej?? 4?? 4.30??:angryy::mad::mad: Quote
saJo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 alantani napisał(a):a co, Twój luby przyjeżdża do Ciebie??:loveu::loveu: Jest taka opcja :loveu: alantani napisał(a): rozumiem ze grupa sportowa w wakacje ma zajęcia o szóstej, tak?? No skoro chcecie....zawsze biore pod uwage wasze sugestie :evil_lol: alantani napisał(a):a tropienie w wakacje o któtej?? 4?? 4.30??:angryy::mad::mad: Mniej wiecej...:p :diabloti: Quote
alantani Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 saJo napisał(a): Mniej wiecej...:p :diabloti: saJo, Ty mnie, dziecino, nie denerwuj:mad::mad: poradź mi lepiej co ja mam z tym kagańcem zrobić, bo wychodzi na to że w Olsztynie NIE DA sie kupić tego co ja chce:angryy: Może zamówie juz Gabrowi porządny w gappayu czy gdzie tam, taki juz "dorosły", co?? moze być przeciez troche za duży, on tak szybko rośnie ze za chwile bedzie dobry na niego:roll: a z drugiej strony chyba już mu ta kufa i łeb az tak mocno nie urosną zeby trzeba było wymieniać potem na nowy. Jak myslisz, hm?? Quote
Saba Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='saJo'] Macie przyjsc, bo przyjdzie jeszcze labek i (teortycznie) mastif i BOS. I specjalna pomoc dydaktyczna :evil_lol: saJo czy jednak jej nie dostarczać? Quote
saJo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 alantani napisał(a):saJo, Ty mnie, dziecino, nie denerwuj:mad::mad: :angel: alantani napisał(a):poradź mi lepiej co ja mam z tym kagańcem zrobić, bo wychodzi na to że w Olsztynie NIE DA sie kupić tego co ja chce:angryy: Może zamówie juz Gabrowi porządny w gappayu czy gdzie tam, taki juz "dorosły", co?? moze być przeciez troche za duży, on tak szybko rośnie ze za chwile bedzie dobry na niego:roll: a z drugiej strony chyba już mu ta kufa i łeb az tak mocno nie urosną zeby trzeba było wymieniać potem na nowy. Jak myslisz, hm?? Leb to on bedzie mial wielki...hmmmmm, no nie wiem co ci poradzic, kup mozesz kupic mu gappaya, dla psa ONka i miec nadzieje, ze z niego nie wyrosnie. saba Masz zabrac obydwie pomoce naukowe. Quote
alantani Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 saJo napisał(a): saba Masz zabrac obydwie pomoce naukowe. jakie pomoce naukowe:crazyeye:?? ja tez chce być, ja teeeż.....:placz::placz::placz: Quote
martita Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 My chyba dzis udamy sie spacerkiem na trening. Tylko oby nam starczylo sil na potem...Do zobaczycha! Quote
saJo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 martita Przypominam Ci, zebys kupila jakas kennel/namiot. Nasze psy (Fiona i Gnojek) ostatnio zupelnie inaczej biegaly, gdy odpoczywaly w kennelikach pomiedzy biegami. Quote
Marciashka Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='saJo'] Swiatu mozesz pokazywac, ale niestety w tym miejscu demokracja sie konczy i logo wybierac bede ja :cool1: I to jest wlasnie sens demokracji - wybiera sie z tego, co sie ma :p :p :p - ale obiecuje, ze bedzie z czego i profesjonalnie, bo sie moja kolezanka graficzka wlaczyla :p [quote name='saJo']Macie przyjsc, bo przyjdzie jeszcze labek i (teortycznie) mastif i BOS. A z luzka bedzie mnie sciagal kts inny :loveu: My bedziemy - tzn. na przedszkolu, bo sciaganie z lozka mlodych dam jest fajowe, ale w moim wieku chyba nie wypada :) [quote name='saJo'] ?? :roll: :p :p :p :p :p :p <<<<----- o te chincziki mnie chodzi :p Quote
Saba Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Haker Iskra Bieganko z pomocami naukowymi :evil_lol: nie wiem jak to się stało że z Sabą jest tylko takie zdjęcie :oops: A my potem poszłyśmy pływać... tzn Fiona pływanie w wykonaniu Saby :eviltong: Quote
Calipso Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Czy dzisiaj jest może jakieś tropienie w Gutkowie??? :lol: Quote
saJo Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dzis tropienie jest w Stawigudzie. Bedziecie :razz: Jesli tak, to Marcin was zgarnie o 18:45 z Orlenu obok Hotel Parku, zebyscie trafili bez problemu, bo ja jade wczesniej pomeczyc ada89 i Ramzesa. Quote
Recommended Posts