Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saba napisał(a):
Ostrzegam wszystkich tych, którzy wożą psy u saJo w bagażniku
Jak wysiadacie gdzieś po drodze to szybko wyciągajcie psy bo saJo ma wyraźnie ochotę jakieś podprowadzić :mad:

Rasowe psy teraz w cenie :cool1: A ty nie podskakuj, bo bedziesz w lapkach nosila kennelik do Bartaga :eviltong: Sie nabija, z biednego, spracowanego czlowieka :obrazic:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To tak:
1.Fotki maluchów robiła saJo, a ja tylko Łysola z otoczeniem :-)
2. To ja jutro poczekam na Orlenie w drodze do Gutkowa - jak tam bede, dam znac.
3. Dzis zdobylismy 2 miejsce w I Warmińsko-Mazurskich Mistrzostwach Smoczych Łodzi w klasie fan :p:p:p - przegraliśmy niecałą sekundę :-(
4. Rano na zajęcia na uczelni nie przyszedl nikt poza mną :eviltong: - mogłem pojechać na przedszkole :-(

Posted

Marciashka napisał(a):

2. To ja jutro poczekam na Orlenie w drodze do Gutkowa - jak tam bede, dam znac.

A gdzie mniej wiecej ten orlen?? :roll: zebym cie znalazla :roll:

Marciashka napisał(a):
3. Dzis zdobylismy 2 miejsce w I Warmińsko-Mazurskich Mistrzostwach Smoczych Łodzi w klasie fan :p:p:p - przegraliśmy niecałą sekundę :-(

:cool2: jakies fotki :razz: :razz: :razz:

Marciashka napisał(a):
4. Rano na zajęcia na uczelni nie przyszedl nikt poza mną :eviltong: - mogłem pojechać na przedszkole :-(

Mogles....:roll:

Wklej prosze jeszcze klka fajnych fotek Gnojka :modla: :modla: :modla: bo ja nie wytrzymam do jutra.....(poscig ustawilam sobie jako tapete :p a musze ci powiedziec, ze jako tapete mam zwykle niebieskie tlo....)

Posted

:)
Orlen jest po prawej stronie przy Bałtyckiej - prawie vis a vis elektronika - jadac w stronę Likus i Gutkowa musisz obok tego przejechac :-)

Foty dam Wam na plycie - sa w lepszej rozdzielczosci i bardziej sie na pulpity nadaja :-)

No. :p

Posted

Marciashka napisał(a):

:multi: +10znaków

Posted

Marciashka napisał(a):
:)
Orlen jest po prawej stronie przy Bałtyckiej - prawie vis a vis elektronika - jadac w stronę Likus i Gutkowa musisz obok tego przejechac :-)

Postarm sie znalezc.

Marciashka napisał(a):
Foty dam Wam na plycie - sa w lepszej rozdzielczosci i bardziej sie na pulpity nadaja :-)

Bede musiala czekac az do wieczora :placz:

Posted

saJo napisał(a):
Postarm sie znalezc.

Sie mowi - wytropic :-) to stacja zaraz przed tym zakretem, gdzie kiedys byl przejazd.

saJo napisał(a):
Bede musiala czekac az do wieczora :placz:

Bo ja teraz w pracy - ciezko :evil_lol: pracuje :mad:

Posted

Marciashka napisał(a):
Sie mowi - wytropic :-) to stacja zaraz przed tym zakretem, gdzie kiedys byl przejazd.

Jak by ci to powiedziec.....gdy jechalismy poprzednim razem do Gutkowa, to...ja jechalam tam pierwszy raz :roll: znacz sie jechalam wczesniej kilka razy, ale albo autobusem, albo autem z kims, a wtedy nie zwracam uwagi na droge. Bede sie rozgladac, jak nie to bedziemy sie zdzwaniac.

PS. A my juz po porannym tropieniu :multi: (+ plywanku w rzecze i malym treningu agility :multi: )

Posted

to kto będzie dziś na tropieniu?

Justyna i Mikołaj :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dzięki wam wielkie za podwózkę :p uratowaliście mi życie... :loveu:

Posted

a no i mój pies nie może dostawać takich dziwnych rzeczy narazie (trzymam kciuki, że będzie mógł) ale też jest z tych co niewiele czasu im zajmuje rozprawienie się z takim czymś... no jak się dostaje to coś raz na ruski rok to czemu się dziwić... będzie memlał dopóki nie zeżre, czyli krótko... dziś nic nie zniszczył ale bede musiała wstawac wczesniej...
a co do kagańca, no to cóż... meble też sa dosc wazne a on sie o nie obija... jeszcze troche - skonczą ogród to bedzie tam siedział...

Posted

ada89 napisał(a):
to kto będzie dziś na tropieniu?

Haker, Ramzes, Ksieciunio, Gnojek i Koka (afkors). Moze bedzie tez Sonia, ale to nie jest pewne (zalezy o ktorej Ola skonczy zajecia i czy zdarzy po na pojechac).

Przypominam, ze grupa sport jutro o 7:30 ma zajecia przy Hotel Parku!! [SIZE=1]Chociaz nie wiem po co ja to pisze...

Posted

Marciashka
Pieknie dziekuje za plytke, fotki sa bossssskie :loveu: Tylko.....dlaczego ich tak maaalooooo :placz: dla jasnosci, jestem straszny sep jesli chodzi o fotki moich psow poniewaz nie posiadam wlasnego aparatu.

[SIZE=2]ada89
Zapomnialam ci dzis przypomniec o plytce, ktora obiecalas mi nagrac :loveu:

Posted

saJo - fotek bedzie wiecej, spoko, toć raz aparat dopiero mialem podczas szkolenia :p
Wez na kolejna obrone freesbee (czy jak to sie pisze) - mam pomysl na fajowe foty :cool3:
I generalnie trzeba jak najwiecej fotek robic.

Posted

ada89 napisał(a):

Justyna i Mikołaj :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dzięki wam wielkie za podwózkę :p uratowaliście mi życie... :loveu:

no bez przesady z tym zyciem:evil_lol::evil_lol: nie ma za co moja droga:p
saJo, jakby ta grupa sportowa miala zajecia o normalnej porze to my bysmy juz teraz z checia chodzili; Gabrowi jak na mój gust przydałoby sie wiecej pracy w tym kierunku:cool1:
niestety 7.30 na podgrodziu to jest dla nas lekka perwa na dzien dzisiejszy:p dlatego czekamy do wakacji, jak bedziemy mieli wiekszy luz (tzn. ja bede miała;)) i do tego nauczymy sie sami jezdzić autobusem (czekamy też na kaganiec:cool1::mad:).

Posted

Marciashka napisał(a):
saJo - fotek bedzie wiecej, spoko, toć raz aparat dopiero mialem podczas szkolenia :p

No wieeeeeem, ale ja straszny sep jestem......:lol: :oops:

Marciashka napisał(a):
Wez na kolejna obrone freesbee (czy jak to sie pisze) - mam pomysl na fajowe foty :cool3:

Sprzet szkoleniowy caly czas jest w autku.

Marciashka napisał(a):
I generalnie trzeba jak najwiecej fotek robic.

jestem za :multi:

PS. Czy wyrobilbys sie z tym logo jakos w niedlugim czasie?? Bo chcialam robic nowe koszulki klubowe i fajnie byloby, zeby byly na pokaz 1-go lipca.

Posted

alantani napisał(a):

saJo, jakby ta grupa sportowa miala zajecia o normalnej porze to my bysmy juz teraz z checia chodzili;

Moge sie zgodzic, zebyscie przyszli na 8:00. Niestety inna godzina nie wchodzi w gre, bo w soboty od 9:00-12:00 mam posluszenstwo (a potem jest goraco), a po poludniu/wieczorem jest agility. W tygodniu wieczory mam zajete (z wyjatkiem srody i czwartku, ale to sa moje dni wolne od pracy), a dziewczynom na dzien dzisiejszy inne godziny nie pasuja.

Posted

saJo napisał(a):

PS. Czy wyrobilbys sie z tym logo jakos w niedlugim czasie?? Bo chcialam robic nowe koszulki klubowe i fajnie byloby, zeby byly na pokaz 1-go lipca.

Chyba da rade. Musisz sie tylko dowiedziec u ludzi, co beda koszulki czy inne nadruki robic, w jakim chca formacie plik z logo, oki?

Posted

Marciashka napisał(a):
Chyba da rade. Musisz sie tylko dowiedziec u ludzi, co beda koszulki czy inne nadruki robic

Chce na pewno zrobic koszulki. Byla tez propozycja czapeczek. Jest to sprawa do przedyskutowania zainteresowanych osob.

Posted

saJo napisał(a):
Byla tez propozycja czapeczek. Jest to sprawa do przedyskutowania zainteresowanych osob.

No czapeczki czapeczki :evil_lol:

Marciashka

Co do robienia fotek to muszę cię wykorzystać do sfotografowania Fiony jak za frisbee lata jak tak lubisz fotki pstrykać :evil_lol:

Posted

[quote name='Saba']No czapeczki czapeczki :evil_lol:

Marciashka

Co do robienia fotek to muszę cię wykorzystać do sfotografowania Fiony jak za frisbee lata jak tak lubisz fotki pstrykać :evil_lol:

Sie zrobi, tylko musimy sie w koncu spotkac :p