saJo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Marciashka napisał(a):Do 4 klasy ;) to wszystko wyjasnia :cool1: :evil_lol: Quote
saJo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 W poniedzialek tropimy w Gutkowie! Spotykamy sie na miejscu o 19:00. [SIZE=2]Kto jedzie ze mna, to o 18:35 pod moim blokiem. Wprawdzie nie lubie tego robic i to nie moja dzialka, ale...musze pochwalic umoka za dzisiejsza, bardzo ladna prace z podlym jamnikiem. Quote
Rafal84 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ja mam prosbe ladna do wszystkich co posiadaja samochod i checi czy mogliby nas z kundolfem rudolfem wozic na slady, bo my bysmy chetnie jezdzli ale nie mamy w tygodniu samochodu :) mozemy zwracac za paliwo :) Z gory ladnie dziekujemy Rafał i kundolf :) Quote
Marciashka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 umok, jesli poznamy nasze psy i daszz rade zapanowac nad nimi w dylizansie, to mozesz jezdzic z nami. Napisz gdzie mieszkasz. Quote
Rafal84 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 w Olsztynie na Kajki :) czyli praktycznie samo centrum miasta. Mozemy sprobowac poznac nasze psy. Quote
saJo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Marciashka Wstaw jakies foty :modla: :modla: :modla: Quote
Saba Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 saJo napisał(a):W poniedzialek tropimy w Gutkowie! Spotykamy sie na miejscu o 19:00. [SIZE=2]już nie mam socjologi :razz: ale jeszcze nie obiecuje nic bo może wybiorę sie na wykłady to wieczorem będę się uczyć. Jutro dam znać czy będę. saJo napisał(a): [SIZE=2]musze pochwalic umoka za dzisiejsza, bardzo ladna prace z podlym jamnikiem. :thumbs: Ja chciałam sie poskarżyć i powiedzieć że więcej w pokrzywach nie tropimy, bo księżniczkę wczoraj łapki swędziały i nie mogła spać :stop: Quote
saJo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Kazdy, kto przychodzi na zajecia ze sladow (w poniedzialek i zawsze) ma brac ze soba ze dwa niewielkie przedmioty (wielkosci pileczki). [SIZE=2]Marciashka Wezmiesz jutro aparat?? To popstrykam fotki na przedszkolu :cool1: Quote
alantani Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 saJo napisał(a):Kazdy, kto przychodzi na zajecia ze sladow (w poniedzialek i zawsze) ma brac ze soba ze dwa niewielkie przedmioty (wielkosci pileczki).[SIZE=2] to może my królicę bedziemy brać, hm?? jest tylko troszke wieksza od piłeczki, a pieski na pewno beda tropic z zapałem wielkim:evil_lol: :evil_lol: ostatnie tropienie było rewelacyjne, kto nie był niech żałuje:p ta woda chlupocząca w butach... te klejące sie do ciała mokre do cna ciuchy... te skarpetki wyżymane z wody przed zajazdem... te hordy komarów zjadające mnie na kolację... to skakanie przez rowy, przedzieranie sie przez mokre trawy, rycie tuneli w pokrzywach do pasa prawie... było taaaaak pięknie:loveu::loveu::loveu: tymczasem ide spać, bo jak pomysle o której musze jutro wstać, to...:mad::mad::mad: Quote
Rafal84 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 to co wy na wojnie w Wietnamie byliscie czy na tropieniu w Bartągu :D? Quote
saJo Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 alantani napisał(a):to może my królicę bedziemy brać, hm?? jest tylko troszke wieksza od piłeczki, a pieski na pewno beda tropic z zapałem wielkim:evil_lol: :evil_lol: Kroliki Ksieciunio tropi bez nauki :eviltong: sarenki, jelonki, zajaczki i dziki rowniez :angryy: Quote
Marciashka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Patrzenie sobie w oczy Zjadanie Tańczącego, a z tyłu, po prawej ptasia grypa Wiktor biegnie po papierosy Jęzor Gabro pozuje Szmatka cool Zdobyte, wyciamkane Niewyraźne, ale fajne Wiktor wypiął się na obiektyw To, co wystaje z pyszczka, to nie język I w ząbki Udało się Fajna ta szmata i można poudawać, że się stara szparag jeden Część teoretyczna Fotka rodzinna Patrzymy sobie w oczy W nogi, bo ten typ w czapce zaraz zabierze... Zabrał A teraz ja zabralem :-) Quote
Marciashka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 saJo napisał(a):[SIZE=2]Marciashka Wezmiesz jutro aparat?? To popstrykam fotki na przedszkolu :cool1: No nie wezmę, bo zrobili mi zajęcia od 8.00 i jadę na uczelnię :-(:-(:-(:-(:placz::-( Wezmę na tropienie za to. umok - bedziesz w poniedzialek? To moze jakos bysmy psy poznali? Quote
Saba Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 marciashka :loveu: jak tylko skończe z tą nauką to muszę z wami pojechać bo mnie zżera jak patrze na te fotki :-( ps. zmniejsz zdjęcia bo się mod może przyczepić Quote
alantani Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 umok napisał(a):to co wy na wojnie w Wietnamie byliscie czy na tropieniu w Bartągu :D? prawie Wietnam Umok, prawie Wietnam:evil_lol::evil_lol: w sumie to może i lepiej że Rudolfa to ominęło, bo moglibysmy go nie znaleźć w tych haszczach:p zdjęcia z obrony bosssskie:loveu::loveu::loveu: Quote
marmara_19 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ada89 napisał(a):nie no ja wiem, tyle, że ja zawsze wychodziłam z nim rano na krótko dopiero po południu lub wieczorem na dłużej i nie niszczył tak, a teraz to diabeł :mad: chyba bede sie musiała poświęcić i wstawać rano dużoooo wcześniej :placz: i zostanie mi z jakieś 5 h snu :cool3: ja mojego dratsycznie potraktowalam.. zostawal w kagancu... przez jakies 2 meisiace dzien w dzien.. i jakos pomoglo... Quote
saJo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Marciashka :loveu: (mam nadzieje, ze twwoja zona nie wchodzi na dgm ;) ) [SIZE=2]Nie moge doczekac sie jutra, kiedy dostane cala plyte. Bosssska, fotka :loveu: http://images12.fotosik.pl/53/a522748986fbe7ed.jpg [SIZE=3]4.06 => tropienie w Gutkowie [SIZE=2]Kto nie wie jak dojechac, to o 18:45 spotykamy sie przy Dworcu Zachodnim (przy postoju taksowek). 8.06=> Wietnam :evil_lol: 11.06=> Stawiguda [SIZE=1]PS. Pochwale sie tylko, ze autorem fotek mlodziezy na obronie jestem ja :cool1: Quote
saJo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 marmara_19 napisał(a):ja mojego dratsycznie potraktowalam.. zostawal w kagancu... przez jakies 2 meisiace dzien w dzien.. i jakos pomoglo... Tez sposob, tylko.....jest to droga na latwizne. Biorac psa nalezy byc za niego odpowiedzialnym. Jesli pies jest zmeczony, wybiegay i mimo to niszczy to ok. Ale jesli sytuacja jest jak u ady89 to jednak najpierw nalezaloby skupic sie na wymeczeniu psa przed pozostawieniem go samego. Quote
Saba Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 taaa Fiona też nie demoluje pokoju dopóki nie siedzę w książkach dzień w dzień :cool1: na szczęście demolka Fiony polega na rozkopaniu łóżka i porozwalaniu rzeczy na stole :eviltong: no chyba że jest tragicznie z moim czasem to się zdarzyło że za zeszyty się wzięła :roll: Quote
marmara_19 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 no psozlam na latwizne.. mlody mial taki zcas wlansie, ze zaczal juz za bardzo niszczyc.. zabral sie za moj naroznik.. wcale nie stary... a wybiegany byl... teraz nawet nei wybiegany mzoe zostac i jest loozik:) a najfjniej zostawiac wlansie jakies peniski itp:D Quote
alantani Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 saJo napisał(a):[SIZE=2][SIZE=3] [SIZE=1]PS. Pochwale sie tylko, ze autorem fotek mlodziezy na obronie jestem ja :cool1: no toć mówie że bossskie fotki:loveu::loveu: młodzież dziękuje, Gabro kicający jest:loveu::loveu: Quote
saJo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 marmara_19 napisał(a):no psozlam na latwizne.. mlody mial taki zcas wlansie, ze zaczal juz za bardzo niszczyc.. zabral sie za moj naroznik.. wcale nie stary... a wybiegany byl... teraz nawet nei wybiegany mzoe zostac i jest loozik:) a najfjniej zostawiac wlansie jakies peniski itp:D Ale przecierz ada89 wyraznie napisala, ze pies nie jest regularnie przed wyjsciem wybiegiwany! W kagancu wiele psow tez potrafi ostro narozrabiac, dlatego ja wole kennel (a takze z wielu innych powodow). Penisa zostawic nie moze, bo Ramzes jest na diecie. Poza tym sa psy (np. moje) ktore z penisem rozprawiaja sie w ciegu 15 minut gora. Quote
Rafal84 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 jutro nie moge byc bo robimy projekt padawczy czytaj badawczy :) i trzeba to w cholere pokodowac :) piatek tez mi odpada bo jeszcze musze odpowiadac z przedmiota pfuu. Quote
Saba Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ostrzegam wszystkich tych, którzy wożą psy u saJo w bagażniku Jak wysiadacie gdzieś po drodze to szybko wyciągajcie psy bo saJo ma wyraźnie ochotę jakieś podprowadzić :mad: Quote
Recommended Posts