Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W poniedzialek tropimy w Gutkowie! Spotykamy sie na miejscu o 19:00.

[SIZE=2]Kto jedzie ze mna, to o 18:35 pod moim blokiem.

Wprawdzie nie lubie tego robic i to nie moja dzialka, ale...musze pochwalic umoka za dzisiejsza, bardzo ladna prace z podlym jamnikiem.

Posted

Ja mam prosbe ladna do wszystkich co posiadaja samochod i checi czy mogliby nas z kundolfem rudolfem wozic na slady, bo my bysmy chetnie jezdzli ale nie mamy w tygodniu samochodu :) mozemy zwracac za paliwo :) Z gory ladnie dziekujemy Rafał i kundolf :)

Posted

saJo napisał(a):
W poniedzialek tropimy w Gutkowie! Spotykamy sie na miejscu o 19:00.

[SIZE=2]już nie mam socjologi :razz: ale jeszcze nie obiecuje nic bo może wybiorę sie na wykłady to wieczorem będę się uczyć. Jutro dam znać czy będę.

saJo napisał(a):

[SIZE=2]musze pochwalic umoka za dzisiejsza, bardzo ladna prace z podlym jamnikiem.

:thumbs:

Ja chciałam sie poskarżyć i powiedzieć że więcej w pokrzywach nie tropimy, bo księżniczkę wczoraj łapki swędziały i nie mogła spać :stop:

Posted

Kazdy, kto przychodzi na zajecia ze sladow (w poniedzialek i zawsze) ma brac ze soba ze dwa niewielkie przedmioty (wielkosci pileczki).

[SIZE=2]Marciashka
Wezmiesz jutro aparat?? To popstrykam fotki na przedszkolu :cool1:

Posted

saJo napisał(a):
Kazdy, kto przychodzi na zajecia ze sladow (w poniedzialek i zawsze) ma brac ze soba ze dwa niewielkie przedmioty (wielkosci pileczki).[SIZE=2]

to może my królicę bedziemy brać, hm?? jest tylko troszke wieksza od piłeczki, a pieski na pewno beda tropic z zapałem wielkim:evil_lol: :evil_lol: ostatnie tropienie było rewelacyjne, kto nie był niech żałuje:p ta woda chlupocząca w butach... te klejące sie do ciała mokre do cna ciuchy... te skarpetki wyżymane z wody przed zajazdem... te hordy komarów zjadające mnie na kolację... to skakanie przez rowy, przedzieranie sie przez mokre trawy, rycie tuneli w pokrzywach do pasa prawie... było taaaaak pięknie:loveu::loveu::loveu: tymczasem ide spać, bo jak pomysle o której musze jutro wstać, to...:mad::mad::mad:

Posted

alantani napisał(a):
to może my królicę bedziemy brać, hm?? jest tylko troszke wieksza od piłeczki, a pieski na pewno beda tropic z zapałem wielkim:evil_lol: :evil_lol:

Kroliki Ksieciunio tropi bez nauki :eviltong: sarenki, jelonki, zajaczki i dziki rowniez :angryy:

Posted

Patrzenie sobie w oczy

Zjadanie Tańczącego, a z tyłu, po prawej ptasia grypa

Wiktor biegnie po papierosy

Jęzor

Gabro pozuje

Szmatka cool

Zdobyte, wyciamkane

Niewyraźne, ale fajne

Wiktor wypiął się na obiektyw

To, co wystaje z pyszczka, to nie język

I w ząbki

Udało się

Fajna ta szmata i można poudawać, że się stara szparag jeden

Część teoretyczna

Fotka rodzinna

Patrzymy sobie w oczy

W nogi, bo ten typ w czapce zaraz zabierze...

Zabrał

A teraz ja zabralem :-)

Posted

saJo napisał(a):
[SIZE=2]Marciashka
Wezmiesz jutro aparat?? To popstrykam fotki na przedszkolu :cool1:

No nie wezmę, bo zrobili mi zajęcia od 8.00 i jadę na uczelnię :-(:-(:-(:-(:placz::-(

Wezmę na tropienie za to.

umok - bedziesz w poniedzialek? To moze jakos bysmy psy poznali?

Posted

marciashka
:loveu: jak tylko skończe z tą nauką to muszę z wami pojechać bo mnie zżera jak patrze na te fotki :-(

ps.
zmniejsz zdjęcia bo się mod może przyczepić

Posted

umok napisał(a):
to co wy na wojnie w Wietnamie byliscie czy na tropieniu w Bartągu :D?

prawie Wietnam Umok, prawie Wietnam:evil_lol::evil_lol: w sumie to może i lepiej że Rudolfa to ominęło, bo moglibysmy go nie znaleźć w tych haszczach:p
zdjęcia z obrony bosssskie:loveu::loveu::loveu:

Posted

ada89 napisał(a):
nie no ja wiem, tyle, że ja zawsze wychodziłam z nim rano na krótko dopiero po południu lub wieczorem na dłużej i nie niszczył tak, a teraz to diabeł :mad: chyba bede sie musiała poświęcić i wstawać rano dużoooo wcześniej :placz: i zostanie mi z jakieś 5 h snu :cool3:

ja mojego dratsycznie potraktowalam.. zostawal w kagancu... przez jakies 2 meisiace dzien w dzien.. i jakos pomoglo...

Posted

Marciashka :loveu: (mam nadzieje, ze twwoja zona nie wchodzi na dgm ;) ) [SIZE=2]Nie moge doczekac sie jutra, kiedy dostane cala plyte.

Bosssska, fotka :loveu: http://images12.fotosik.pl/53/a522748986fbe7ed.jpg

[SIZE=3]4.06 => tropienie w Gutkowie
[SIZE=2]Kto nie wie jak dojechac, to o 18:45 spotykamy sie przy Dworcu Zachodnim (przy postoju taksowek).
8.06=> Wietnam :evil_lol:
11.06=> Stawiguda

[SIZE=1]PS. Pochwale sie tylko, ze autorem fotek mlodziezy na obronie jestem ja :cool1:

Posted

marmara_19 napisał(a):
ja mojego dratsycznie potraktowalam.. zostawal w kagancu... przez jakies 2 meisiace dzien w dzien.. i jakos pomoglo...

Tez sposob, tylko.....jest to droga na latwizne. Biorac psa nalezy byc za niego odpowiedzialnym. Jesli pies jest zmeczony, wybiegay i mimo to niszczy to ok. Ale jesli sytuacja jest jak u ady89 to jednak najpierw nalezaloby skupic sie na wymeczeniu psa przed pozostawieniem go samego.

Posted

taaa Fiona też nie demoluje pokoju dopóki nie siedzę w książkach dzień w dzień :cool1: na szczęście demolka Fiony polega na rozkopaniu łóżka i porozwalaniu rzeczy na stole :eviltong: no chyba że jest tragicznie z moim czasem to się zdarzyło że za zeszyty się wzięła :roll:

Posted

no psozlam na latwizne.. mlody mial taki zcas wlansie, ze zaczal juz za bardzo niszczyc.. zabral sie za moj naroznik.. wcale nie stary... a wybiegany byl... teraz nawet nei wybiegany mzoe zostac i jest loozik:) a najfjniej zostawiac wlansie jakies peniski itp:D

Posted

saJo napisał(a):
[SIZE=2][SIZE=3]
[SIZE=1]PS. Pochwale sie tylko, ze autorem fotek mlodziezy na obronie jestem ja :cool1:

no toć mówie że bossskie fotki:loveu::loveu: młodzież dziękuje, Gabro kicający jest:loveu::loveu:

Posted

marmara_19 napisał(a):
no psozlam na latwizne.. mlody mial taki zcas wlansie, ze zaczal juz za bardzo niszczyc.. zabral sie za moj naroznik.. wcale nie stary... a wybiegany byl... teraz nawet nei wybiegany mzoe zostac i jest loozik:) a najfjniej zostawiac wlansie jakies peniski itp:D

Ale przecierz ada89 wyraznie napisala, ze pies nie jest regularnie przed wyjsciem wybiegiwany! W kagancu wiele psow tez potrafi ostro narozrabiac, dlatego ja wole kennel (a takze z wielu innych powodow). Penisa zostawic nie moze, bo Ramzes jest na diecie. Poza tym sa psy (np. moje) ktore z penisem rozprawiaja sie w ciegu 15 minut gora.

Posted

jutro nie moge byc bo robimy projekt padawczy czytaj badawczy :) i trzeba to w cholere pokodowac :) piatek tez mi odpada bo jeszcze musze odpowiadac z przedmiota pfuu.

Posted

Ostrzegam wszystkich tych, którzy wożą psy u saJo w bagażniku
Jak wysiadacie gdzieś po drodze to szybko wyciągajcie psy bo saJo ma wyraźnie ochotę jakieś podprowadzić :mad: