alantani Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 saJo napisał(a):saba, ada89 Jesli chcecie zabrac sie ze mna do Bartaga, to ja jade godzine wczesniej, bo amm zajecia z jednym psiakiem. jeśli ktoś chce sie zabrac z nami na 19 to zapraszamy, tylko my nie jeździmy w bagażniku, zatem nie jesteśmy tak pojemni jak saJo:eviltong: i wszystkich nie damy rady wziąć Quote
ada89 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 alantani a czy my możemy sie zabrać z wami? i jak cos to znajdzie sie kawałek miejsca w bagazniku, czy on w ogóle odpada? Quote
alantani Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ada89 napisał(a):alantani a czy my możemy sie zabrać z wami? i jak cos to znajdzie sie kawałek miejsca w bagazniku, czy on w ogóle odpada? ale po co w bagażniku?? siadziesz sobie z Ramzeskiem i Gabrysiem na siedzeniu z tyłu, bedzie Ci fajnie:loveu: , co Ty tam chcesz wkładać do tego bagażnika, hmm??:p a gdzie mieszkasz?? Quote
ada89 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 nie no spoko :loveu: ja tam wole wpakować go do bagażnika i mieć spokój :evil_lol: ale tak też moge, przecież nie bede wybrzydzać i tak to wielka przysługa :oops: ja mieszkam na pieczewie ale to bezsensu żebyście aż tak jechali więc gdzie się możemy spotkać? Quote
alantani Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ada89 napisał(a):nie no spoko :loveu: ja tam wole wpakować go do bagażnika i mieć spokój :evil_lol: ale tak też moge, przecież nie bede wybrzydzać i tak to wielka przysługa :oops: ja mieszkam na pieczewie ale to bezsensu żebyście aż tak jechali więc gdzie się możemy spotkać? a ja tam wole jak psi pychol jest na siedzeniu z tyłu i mozemy na siebie popatrzeć i sie liznać w nosy:p nie wiem jak Ty sie poruszasz z ramzesem, czy on jeździ autobusami?? bo jeśli tak to moglibyście podjechać w okolice kortowa, z tego co sie orientuję to macie bezpośrednie połączenie chyba?? jeśli nie to podjedziemy gdzieś bliżej po was, tylko musisz nam powiedzieć gdzie możecie dotrzeć. Quote
ada89 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Ramzes jeździ od dzieciaka autobusami - został do tego zmuszony przez okrutną pańcię, bo mnie mama urodzić wcześniej nie chciała i teraz nawet jeszcze na kurs prawa jazdy sie zapisac nie moge... :mad: to możemy się spotkać tam gdzieś w okolicach kortowa tylko gdzie dokładniej i o której... ja jade 30 wtedy... :p Quote
saJo Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 alantani Teraz bedziesz miala duzo zdjec z obrony :evil_lol: Quote
alantani Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='ada89']Ramzes jeździ od dzieciaka autobusami - został do tego zmuszony przez okrutną pańcię, bo mnie mama urodzić wcześniej nie chciała i teraz nawet jeszcze na kurs prawa jazdy sie zapisac nie moge... :mad: to możemy się spotkać tam gdzieś w okolicach kortowa tylko gdzie dokładniej i o której... ja jade 30 wtedy... :p no to super. Tylko tak sie zastanawiam, bo 30 jeździ na pętlę normalnie, a petla jest od wczoraj nieczynna:razz: patrzyłam na stronie MPK i z tego co rozumiem to ta 30 jeździ teraz aż do stacji orlenu i dalej do ośrodka jeździeckiego:crazyeye:weź zerknij jeszcze czy ja dobrze myśle www.mpkolsztyn.pl, tam na głównej stronie jest o tych zmianach, jak dobrze myśle to możemy sie spotkać 18.45 - 18.50 na stacji orlenu. Quote
alantani Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 saJo napisał(a):alantani Teraz bedziesz miala duzo zdjec z obrony :evil_lol: Tak, i znowu bedzie na nich sam Mikołaj:placz: sugerując sie zdjęciami moznaby dojść do wniosku że ja z tym psem nie robie kompletnie nic:placz: nawet na tych fotkach z początku kariery Gabra, wtedy co sie w to błoto wpakował, też jest Mikołaj tylko:placz: Quote
saJo Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 alantani napisał(a):no, aż całe pięć z Gabryszonem:) z obrony - brak No wlasnie z obrony jest duuuuuzo :p Marciashka kazal pstrykac, to pstrykalam :p Jesli moge prosic, to ja bym chciala fotki na plytce, wszysciutkie, juniorow tez :evil_lol: ada89 :loveu: Quote
saJo Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 alantani napisał(a):Tak, i znowu bedzie na nich sam Mikołaj:placz: Nie tylko :eviltong: Quote
ada89 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 aha no chyba tak... :cool3: to nawet fajniej... jakby co to jak możesz to podaj mi jeszcze swój kom na PW... mam autobus 18:18 a tam ma niby być coś koło 18:50, ale niewiadomo nigdy do końca jak to z tymi autobusami Quote
alantani Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ada89 napisał(a):aha no chyba tak... :cool3: to nawet fajniej... jakby co to jak możesz to podaj mi jeszcze swój kom na PW... mam autobus 18:18 a tam ma niby być coś koło 18:50, ale niewiadomo nigdy do końca jak to z tymi autobusami wyslałam, nie wiem czy dojdzie bo jak kiedyś do saJo pisałam to nie doszło:razz: Quote
ada89 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 doszło... :loveu: już wiem wszystko :p i bedziemy Quote
alantani Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ada89 napisał(a):doszło... :loveu: już wiem wszystko :p i bedziemy No i super. To ja ide ogarnąć chałooope, bo tu już dziada z baba brakuje tylko. Niedługo bede musiała tunele zaczac kopać żeby sie przemieścić z pokoju do kuchni:cool1: do zobaczenia na śledzeniu:p ( jak przyjedziemy i zacznie lać to dostane szamotania pępka:mad::mad:) Quote
ada89 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ja już nie wytrzymuje z tym kundlem goopim... co przychodze do domu ze szkoły to coraz to inne rzeczy są zniszczone, gupi debil :angryy: :angryy: :angryy: przez ostatnie dwa dni zeżarł kanape, dobra nieważne i tak była do wywalenia... ale dziś wróciłam myśle sobie, no super pies kanapa jeszcze stoi (bez boku ale stoi) patrze... pudełko od ciastek leży pogryzione :angryy: boorak jeden czekolady mu nie wolno %#^%$^$%^ !!! teraz tata mi mówi, że telefon zeżarł patrze, a on przegryziony ma ekran i obżarty boczek, no zaraz mnie coś strzeli (albo tego psa) a wczoraj byliśmy na taakim długim spacerze, już boje się co o będzie jak następnym razem wróce do domu... @#%#^%&$%&%^#@% !! wqrw :cool1: Quote
saJo Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ada89 napisał(a):a wczoraj byliśmy na taakim długim spacerze, już boje się co o będzie jak następnym razem wróce do domu... @#%#^%&$%&%^#@% !! wqrw :cool1: A ile byl dzis na spacerku :razz: :mad: Quote
ada89 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 saJo napisał(a):A ile byl dzis na spacerku :razz: :mad: a dziś to no... ja nie mam czasu rano :oops: Quote
ada89 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 a alantani... dziś Mikołaj się chowa Gabro i Ty go prowadzisz albo jak na przedmiot już to też Ty go prowadzisz, bo biore dziś aparat jak niezapomne baterii :oops: Quote
Saba Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 saJo a dzisiaj ty Sabie ślad układasz, czy dwa ułożymy? Quote
saJo Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 ada89 napisał(a):a dziś to no... ja nie mam czasu rano :oops: To ja ci nic nie poradze na to niszczenie....mozesz oczywiscie kupic kennel, ale...primo: rodzice sie nie zgodza na zamykanie pieseczka, secundo: to nie jest rozwiazanie problemu, tylko zapobieganie zniszczeniom. saba ja uloze Quote
ada89 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 nie no ja wiem, tyle, że ja zawsze wychodziłam z nim rano na krótko dopiero po południu lub wieczorem na dłużej i nie niszczył tak, a teraz to diabeł :mad: chyba bede sie musiała poświęcić i wstawać rano dużoooo wcześniej :placz: i zostanie mi z jakieś 5 h snu :cool3: Quote
Marciashka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 saJo napisał(a):Mialy byc fotki z pozorancikiem :roll: :p plytki gotowe, dostaniecie w niedziele, a tutaj wrzuce jutro, bo dzis do 22 bylismy na pozegnalnym ognisku mojej corci, wiec nie zdazylem :p Quote
saJo Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Marciashka napisał(a):dzis do 22 bylismy na pozegnalnym ognisku mojej corci, wiec nie zdazylem :p a gdzie ty corcie wysylasz?? :roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts