Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

saJo napisał(a):
saba, ada89
Jesli chcecie zabrac sie ze mna do Bartaga, to ja jade godzine wczesniej, bo amm zajecia z jednym psiakiem.

jeśli ktoś chce sie zabrac z nami na 19 to zapraszamy, tylko my nie jeździmy w bagażniku, zatem nie jesteśmy tak pojemni jak saJo:eviltong: i wszystkich nie damy rady wziąć

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ada89 napisał(a):
alantani a czy my możemy sie zabrać z wami? i jak cos to znajdzie sie kawałek miejsca w bagazniku, czy on w ogóle odpada?

ale po co w bagażniku?? siadziesz sobie z Ramzeskiem i Gabrysiem na siedzeniu z tyłu, bedzie Ci fajnie:loveu: , co Ty tam chcesz wkładać do tego bagażnika, hmm??:p a gdzie mieszkasz??

Posted

nie no spoko :loveu: ja tam wole wpakować go do bagażnika i mieć spokój :evil_lol: ale tak też moge, przecież nie bede wybrzydzać i tak to wielka przysługa :oops: ja mieszkam na pieczewie ale to bezsensu żebyście aż tak jechali więc gdzie się możemy spotkać?

Posted

ada89 napisał(a):
nie no spoko :loveu: ja tam wole wpakować go do bagażnika i mieć spokój :evil_lol: ale tak też moge, przecież nie bede wybrzydzać i tak to wielka przysługa :oops: ja mieszkam na pieczewie ale to bezsensu żebyście aż tak jechali więc gdzie się możemy spotkać?

a ja tam wole jak psi pychol jest na siedzeniu z tyłu i mozemy na siebie popatrzeć i sie liznać w nosy:p nie wiem jak Ty sie poruszasz z ramzesem, czy on jeździ autobusami?? bo jeśli tak to moglibyście podjechać w okolice kortowa, z tego co sie orientuję to macie bezpośrednie połączenie chyba?? jeśli nie to podjedziemy gdzieś bliżej po was, tylko musisz nam powiedzieć gdzie możecie dotrzeć.

Posted

Ramzes jeździ od dzieciaka autobusami - został do tego zmuszony przez okrutną pańcię, bo mnie mama urodzić wcześniej nie chciała i teraz nawet jeszcze na kurs prawa jazdy sie zapisac nie moge... :mad:
to możemy się spotkać tam gdzieś w okolicach kortowa tylko gdzie dokładniej i o której... ja jade 30 wtedy... :p

Posted

[quote name='ada89']Ramzes jeździ od dzieciaka autobusami - został do tego zmuszony przez okrutną pańcię, bo mnie mama urodzić wcześniej nie chciała i teraz nawet jeszcze na kurs prawa jazdy sie zapisac nie moge... :mad:
to możemy się spotkać tam gdzieś w okolicach kortowa tylko gdzie dokładniej i o której... ja jade 30 wtedy... :p
no to super. Tylko tak sie zastanawiam, bo 30 jeździ na pętlę normalnie, a petla jest od wczoraj nieczynna:razz: patrzyłam na stronie MPK i z tego co rozumiem to ta 30 jeździ teraz aż do stacji orlenu i dalej do ośrodka jeździeckiego:crazyeye:weź zerknij jeszcze czy ja dobrze myśle www.mpkolsztyn.pl, tam na głównej stronie jest o tych zmianach, jak dobrze myśle to możemy sie spotkać 18.45 - 18.50 na stacji orlenu.

Posted

saJo napisał(a):
alantani
Teraz bedziesz miala duzo zdjec z obrony :evil_lol:

Tak, i znowu bedzie na nich sam Mikołaj:placz: sugerując sie zdjęciami moznaby dojść do wniosku że ja z tym psem nie robie kompletnie nic:placz: nawet na tych fotkach z początku kariery Gabra, wtedy co sie w to błoto wpakował, też jest Mikołaj tylko:placz:

Posted

alantani napisał(a):
no, aż całe pięć z Gabryszonem:) z obrony - brak

No wlasnie z obrony jest duuuuuzo :p Marciashka kazal pstrykac, to pstrykalam :p

Jesli moge prosic, to ja bym chciala fotki na plytce, wszysciutkie, juniorow tez :evil_lol:

ada89
:loveu:

Posted

aha no chyba tak... :cool3: to nawet fajniej... jakby co to jak możesz to podaj mi jeszcze swój kom na PW... mam autobus 18:18 a tam ma niby być coś koło 18:50, ale niewiadomo nigdy do końca jak to z tymi autobusami

Posted

ada89 napisał(a):
aha no chyba tak... :cool3: to nawet fajniej... jakby co to jak możesz to podaj mi jeszcze swój kom na PW... mam autobus 18:18 a tam ma niby być coś koło 18:50, ale niewiadomo nigdy do końca jak to z tymi autobusami

wyslałam, nie wiem czy dojdzie bo jak kiedyś do saJo pisałam to nie doszło:razz:

Posted

ada89 napisał(a):
doszło... :loveu: już wiem wszystko :p i bedziemy

No i super. To ja ide ogarnąć chałooope, bo tu już dziada z baba brakuje tylko. Niedługo bede musiała tunele zaczac kopać żeby sie przemieścić z pokoju do kuchni:cool1: do zobaczenia na śledzeniu:p ( jak przyjedziemy i zacznie lać to dostane szamotania pępka:mad::mad:)

Posted

ja już nie wytrzymuje z tym kundlem goopim... co przychodze do domu ze szkoły to coraz to inne rzeczy są zniszczone, gupi debil :angryy: :angryy: :angryy:
przez ostatnie dwa dni zeżarł kanape, dobra nieważne i tak była do wywalenia... ale dziś wróciłam myśle sobie, no super pies kanapa jeszcze stoi (bez boku ale stoi) patrze... pudełko od ciastek leży pogryzione :angryy: boorak jeden czekolady mu nie wolno %#^%$^$%^ !!! teraz tata mi mówi, że telefon zeżarł patrze, a on przegryziony ma ekran i obżarty boczek, no zaraz mnie coś strzeli (albo tego psa) a wczoraj byliśmy na taakim długim spacerze, już boje się co o będzie jak następnym razem wróce do domu... @#%#^%&$%&%^#@% !! wqrw :cool1:

Posted

ada89 napisał(a):
a wczoraj byliśmy na taakim długim spacerze, już boje się co o będzie jak następnym razem wróce do domu... @#%#^%&$%&%^#@% !! wqrw :cool1:

A ile byl dzis na spacerku :razz: :mad:

Posted

a alantani... dziś Mikołaj się chowa Gabro i Ty go prowadzisz albo jak na przedmiot już to też Ty go prowadzisz, bo biore dziś aparat jak niezapomne baterii :oops:

Posted

ada89 napisał(a):
a dziś to no... ja nie mam czasu rano :oops:

To ja ci nic nie poradze na to niszczenie....mozesz oczywiscie kupic kennel, ale...primo: rodzice sie nie zgodza na zamykanie pieseczka, secundo: to nie jest rozwiazanie problemu, tylko zapobieganie zniszczeniom.

saba
ja uloze

Posted

nie no ja wiem, tyle, że ja zawsze wychodziłam z nim rano na krótko dopiero po południu lub wieczorem na dłużej i nie niszczył tak, a teraz to diabeł :mad: chyba bede sie musiała poświęcić i wstawać rano dużoooo wcześniej :placz: i zostanie mi z jakieś 5 h snu :cool3:

Posted

saJo napisał(a):
Mialy byc fotki z pozorancikiem :roll:

:p plytki gotowe, dostaniecie w niedziele, a tutaj wrzuce jutro, bo dzis do 22 bylismy na pozegnalnym ognisku mojej corci, wiec nie zdazylem :p

Posted

Marciashka napisał(a):
dzis do 22 bylismy na pozegnalnym ognisku mojej corci, wiec nie zdazylem :p

a gdzie ty corcie wysylasz?? :roll: :evil_lol: