Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='umok']zdecydowanie taniej jest w jasamie (wiem bo sam porowynalem oferta :D ) na al. Piłsudskiego 66 sam,zem tam linke kupil a nawet dwie :D i zaplacilem cale 15 zl rok temu ,a w zeglarskim chcieli 30 zl za to samo i za tyle samo.

to chyba przyżydze i pojade do jasamu:eviltong:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alantani
Wsadz go do wanny przed wyjsciem na artyleryjska. A wy daleko mieszkacie na tym zatorzu? Jak bym nie musiala przez cale osiedle sie telepac, to moglabym podjechac po ciebie.....
Poza tym, bez przesay, 4 godziny powinny mu starczyc, zeby odpoczac.

Posted

saJo napisał(a):
alantani
Wsadz go do wanny przed wyjsciem na artyleryjska. A wy daleko mieszkacie na tym zatorzu? Jak bym nie musiala przez cale osiedle sie telepac, to moglabym podjechac po ciebie.....

moja droga, ja go wsadzam do wanny i przed wyjściem, i po powrocie, a dzisiaj to po drodze kupiłam litr mineralnej i go całego oblałam bo chłopak ledwo zipał:cool1: to jest w końcu jeszcze mały sceniacek dopiero nabierający kondycji, nie moge go tak eksploatować. Mieszkamy koło jednostki wojskowej dawnej.

Posted

[quote name='saJo']alantani

Poza tym, bez przesay, 4 godziny powinny mu starczyc, zeby odpoczac.
Ja nie przesadzam, ja go znam. nie mierz go miarą maliniakową:shake: w domu byłam dziś z powrotem o 16, a tropienie na 17.45, czyli z domu musiałabym wyjść ponownie o 17.30, czyli po półtorej godzinie. Teraz jest 19 a Gabro jak sie położył po wejściu do domu, czyli o 16, tak śpi i sie nie rusza. Pójde sprawdzić czy żyje:cool1:

Posted

alantani
To byl zart ;) chociaz zauwaz, ze on pracowac bedzie o 20:00, wiec moim zdanie dalby rade, ale oczywiscie nikogo do niczego nie zmuszam.

Posted

W najblizszym czasie prosze pryniesienie m kasy, na gappaya: alantani i Marciashka po 52,7zl (2x25zl + 2,7 zl przesylka), ada89 34 zl(lancuszek) + 2,7 zl (przesylka)

Zamowienie nie zostanie wyslane, dopoki nie dacie mi kasy i nie wplace jej na konto.

Posted

[quote name='saJo']
Zamowienie nie zostanie wyslane, dopoki nie dacie mi kasy i nie wplace jej na konto.
a trzeba Ci to do łapki dać czy można Ci na jakieś konto przelać??

Posted

Mam nadzieje że przyjdziecie tłumnie na agility bo będę bez swoich psów :-( moje gardziołko nie chce się wyleczyć i po 20 min zabawy z Fioną na powietrzu musiałam udzielić mu pierwszej pomocy :placz:
alantani będziecie ??

Posted

Saba napisał(a):

alantani będziecie ??

Bedziemy. Ja jeszcze na hopkach nie byłam, tzn. byłam w Bartągu, ale na tropieniu. Na hopkach był raz Mikołaj tylko. I bardzo ciekawam jak sie odbywa ta impreza cała:p

Posted

[quote name='Saba']Mam nadzieje że przyjdziecie tłumnie na agility bo będę bez swoich psów :-(

Mam nadzieje, ze Frika bedzie :mad:

Aktualna jest moja oferta wypozyczenia Gnojka na trening :razz: :diabloti: On jest bardzo fajny, dzieci na pokazie byly zachwycone bieganiem z nim :razz:

Posted

[quote name='saJo']Mam nadzieje, ze Frika bedzie :mad:
Nie wiem Paulina nie zaliczyła koła z biochemii zależy jak jej nauka idzie
[quote name='saJo']
Aktualna jest moja oferta wypozyczenia Gnojka na trening :razz: :diabloti: On jest bardzo fajny, dzieci na pokazie byly zachwycone bieganiem z nim :razz:
Wiecie Fiona i Saba też by wolały pobiegać niż w domu siedzieć :evil_lol:

Posted

[quote name='saba'] [quote name='saJo']Mam nadzieje, ze Frika bedzie :mad:

Nie wiem Paulina nie zaliczyła koła z biochemii zależy jak jej nauka idzie

No taaaaaaa........

Posted

uwaga uwaga, chciałam nadmienić że my z Gabrem no hopkach bedziemy, ale w niedziele - dziś jest bowiem piknik weterynaryjny i chcemy tam wściubić swe nosy:p

Posted

[quote name='alantani']uwaga uwaga, chciałam nadmienić że my z Gabrem no hopkach bedziemy, ale w niedziele - dziś jest bowiem piknik weterynaryjny i chcemy tam wściubić swe nosy:p

oooooooook

Posted

To ja melduję, że już jestem zdrowy i wracam do życia, a do tego mam już siłę nawet w klawiszki postukać i poczytać :cool1: Przez moje chorubsko Haker nie mógł poganiać swojego ulubionego Wiktora Tańczącego ze Szmatą :placz: i pierwsze tropienie przepadło :placz:

Posted

tak tak, jedźmy wszyssssscy na tropienie!!:multi::painting: Prrracować, prrracować!!!:loveu::multi: mam nadzieje że zdążymy, bo M dziś znów w rozjazdach. Ale bardzo sie bedzie starał przybyc na czas. SaJo, pytam ponownie czy pieniądze za gryzaki mam Ci dać do ręki czy mozna Ci to przelac na konto??

Posted

[quote name='Marciashka'] Przez moje chorubsko Haker nie mógł poganiać swojego ulubionego Wiktora Tańczącego ze Szmatą :placz:
:roflt::roflt::roflt:no Gabro tez sie w Tańczącym ze Szmatą zakochał:evil_lol::evil_lol:

Posted

alantani - jedziemy dzisiaj, bo i tak nam jedno uciekło.
Będę musiał pomyśleć jak to zoorganizować, żeby te nasze dwa gamonie jakoś razem upchnąć do mojej ciężarówki, to mógłbym Was zabierać i tyle.
Tylko jak ich nie odseparujemy na czas drogi, to rozniosą mi dyliżans :diabloti:

i ja się podłączam pod pytanie - saJo - może na konto bysmy wysłali kasę?

Posted

no my z Rudolfem paskudom nie jedziemy bo chyba by nie przezyl w bagazniku wsrod takich duzich psow :D a ja samochodu nie za posiadam :D a wogole to byl dzis na indywuidalnych i cale 30 minut udawal,ze pracuje bo jakos nam nie szlo:(

Posted

umok
Ja cie zamorduje. Wiekszosc osob majacych jamnika chcialaby chociaz raz w zyciu zobaczyc swojego psa, wpatrzonego w siebie z mina: to co teraz mam zrobic?? Jest jamnikiem i tyle. Jak dlugo bedziesz mu chociaz czasami odpuszczal, tak dlugo bedzie udawal ze pracuje.

alantani, Marciashka
Ale ja nie pamietam nr swojego konta, wiec lepiej byloby do reki dac mi pieniazki. Poza tym, jak wy nie pojdziecie do bankomatu po kase, to ja bede musiala :eviltong:

Posted

To ja Ci musze opowiedziec o przecudnym wynalazku jakim jest konto internetowe i platnosci przez net :diabloti: - szczegolnie fajne, kiedy najblizszy bankomat jest oddalony od mojego domku o kilka kilometrow :D:D

Posted

SaJo to twierdzisz ,ze u jamnikow taka sytuacja,ze patrzy na wlasciciela z mina co dalej bedziemy robic to rzadkosc ?:) E to mnie pocieszylas, bo nie zaleznie od tego jak pracuje to jest moj jamnior i go nie oddam i moze nawet go kofam :D

Posted

Marciashka
Tak wiem, zalatwiam to od jakiegos roku :roll: ale mojego konta cos uaktywnic nie moga, cos tam im sie pokickalo i caly czas sa jakies problemy, ja po ktorejs wizycie z rzedu mam dosyc, po jakims czasie zaczynam od nowa i tak to sie kreci :roll: Na szczescie poczte mam po drugiej stronie ulicy.

umok
:cool1: