Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SaJo jeśli nie robilaś jeszcze zamówienia to ja oprócz tych dwóch gryzaków chciałabym poprosić dla Gabra piłeczke na sznurku, miekka, o odpowiedniej średnicy - pewnie bedziesz wiedziała najlepiej jaką:p jak nie bedzie kosmicznie droga to możesz wziąc dwie nawet. w tym olsztynie to:angryy::angryy::angryy:, zresztą nie mam czasu latac i szukać. I potwierdź prosze czy pozorant jest na 16 na stadionie jutro, bo ktoś z nas na pewno bedzie. u kogo wy byliście na tym tropieniu wczoraj??

Posted

alantani napisał(a):
SaJo jeśli nie robilaś jeszcze zamówienia

Zamowienia jeszcze nie robilam, wiec JESLI KTOS JEST CHETNY NA COS Z www.gappay.pl TO PROSZE DAC ZNAC DO PIATKU!!

alantani napisał(a):
to ja oprócz tych dwóch gryzaków chciałabym poprosić dla Gabra piłeczke na sznurku, miekka, o odpowiedniej średnicy - pewnie bedziesz wiedziała najlepiej jaką:pjak nie bedzie kosmicznie droga to możesz wziąc dwie nawet.

Pileczke trzeba zamowiec w krakvecie, kosztuje kilka zlotych. Wlasnie robie zamowienie, wiec ci wezme dwie.

alantani napisał(a):
w tym olsztynie to:angryy::angryy::angryy:, zresztą nie mam czasu latac i szukać.

No ja juz nawet nie atam, bo to sie mija z celem :angryy:

alantani napisał(a):
I potwierdź prosze czy pozorant jest na 16 na stadionie jutro, bo ktoś z nas na pewno bedzie.

Yes, zaczynamy od 15:00 od Gnojka, wiec mozecie przyjsc wczesniej, a jesli nie dacie rady, to badzcie o 16:00

alantani napisał(a):
u kogo wy byliście na tym tropieniu wczoraj??

:cool1: a o szo choziiii??

Posted

saJo napisał(a):

:cool1: a o szo choziiii??

bo mikołaj chyba zostawił tej pani pod płotem kupe Gabra w worku:oops: mial zabrać po wszystkim i se tam ją położył i zapomniał:oops:

Posted

alantani napisał(a):
bo mikołaj chyba zostawił tej pani pod płotem kupe Gabra w worku:oops: mial zabrać po wszystkim i se tam ją położył i zapomniał:oops:

Mysle, ze teraz powinien tam jechac i ja sprzatnac :cool1:

Zamowilam pileczki...

Posted

saJo napisał(a):
Mysle, ze teraz powinien tam jechac i ja sprzatnac :cool1:

Zamowilam pileczki...
nie wygooopiaj sie:cool1: mialam wrażenie że to może ktoś z forum tutaj to bym napisała takie małe słówko "przepraszam" - nie jest miłe zostawianie komuś psiej sraki na posesji:cool1: mikołaj był zachwycony miejscem:p ale pies jakiś taki mało zmeczony wrócił - jest coraz gorzej... a kiedys było tak pieknie... wystarczył mały spacerek... A wiesz może gdzie w olsztynie sie kupuje najtaniej kropelki przeciwkleszczowe?

Posted

alantani napisał(a):
nie wygooopiaj sie:cool1: mialam wrażenie że to może ktoś z forum tutaj to bym napisała takie małe słówko "przepraszam" - nie jest miłe zostawianie komuś psiej sraki na posesji:cool1:

Oni maja zajecia na 9:00, wiec mozesz zostac w przyszlym tygodniu i przeprosic, poza tym prawdopodobnie niedlugo przyjdzie na przedszkole z malym, groznym rottweilerem :razz:

alantani napisał(a):
mikołaj był zachwycony miejscem:p

nie tylko on....

alantani napisał(a):
ale pies jakiś taki mało zmeczony wrócił - jest coraz gorzej... a kiedys było tak pieknie... wystarczył mały spacerek...

:cool1:

alantani napisał(a):
A wiesz może gdzie w olsztynie sie kupuje najtaniej kropelki przeciwkleszczowe?

Ja kupuje na poliklinie, mnie tam znaja, wiec dostaje znizke. Taniej jest chyba w necie, ale niestety nie znalazlam w necie advantixu, a Frontline u Bolsa nie dziala :shake:

Posted

Marciashka napisał(a):
Kropelki na kleszcze chyba najtaniej w biofarmie - Fiprex 3 aplikatory w kartonie wychodzi calkiem znosnie - nastepnym razem chyba sie po prostu zlozymy na np 3 psy i juz.

ale wygląda na to że każda zakrapla czym innym:p Gabro dostaje Frontline, chyba jest nieźle - tzn. znajduje na nim kleszcze czasem ale takie niemrawe. No chyba ze naprawde dobrze działający na psa środek powoduje że kleszczy nie ma wcale - to ja prosze bardzo, moge spróbować czegoś innego, możemy kupic jakieś pudło razem.
saJo, no mikołaj mówił właśnie że tam jakaś malutka czarna kluseczka była:loveu::loveu::loveu: szkoda że mnie tam nie było, oczywiście dlaczego...??? oczywiście z powodu mojego znienawidzonego przedmiotu na litere "b":angryy::angryy::angryy::mad::mad: lece sie uczyć, dziekuje za zamówienia i do zob jutro:p

Posted

alantani napisał(a):
ale wygląda na to że każda zakrapla czym innym:p Gabro dostaje Frontline, chyba jest nieźle - tzn. znajduje na nim kleszcze czasem ale takie niemrawe. No chyba ze naprawde dobrze działający na psa środek powoduje że kleszczy nie ma wcale - to ja prosze bardzo, moge spróbować czegoś innego, możemy kupic jakieś pudło razem.

Fiprex ma ta sama substancje czynna co Frontline. A niemrawe kleszcze, znaczy preparat dziala :cool1:

alantani napisał(a):
saJo, no mikołaj mówił właśnie że tam jakaś malutka czarna kluseczka była:loveu::loveu::loveu: szkoda że mnie tam nie było,

Byla, ale wredne baby zostawily mikolaja z boorkami i poszly zachwycac sie mala kluseczka, a ciocia saJo robila z malej czarnej kluseczki, groznego rottweilera :cool1:

alantani napisał(a):
oczywiście dlaczego...??? oczywiście z powodu mojego znienawidzonego przedmiotu na litere "b":angryy::angryy::angryy::mad::mad:

To nie tylko Twoj znienawidzony problem...saba tez ma jazdy z biochemia :shake:

alantani napisał(a):
lece sie uczyć, dziekuje za zamówienia i do zob jutro:p

Czyli jednak ty przychodzisz robic z Gabra wstretna bestie rzucajaca sie na biednego pozorancika :razz: :evil_lol:

Posted

saJo napisał(a):
Ale my nie sledzimy :roflt: tylko tropimy z psami :evil_lol:

to ze tropicie oj to wiem,nawet z watku Slady :bluepaw::bluepaw::bluepaw:- aha i to dlatego WYSLEDZILAM WAS!ufff

Posted

saJo napisał(a):

A niektorzy na szczescie maja to za soba...oj losie...Dzieki ci!

Posted

martita napisał(a):
to ze tropicie oj to wiem,nawet z watku Slady :bluepaw::bluepaw::bluepaw:- aha i to dlatego WYSLEDZILAM WAS!ufff

oszz, ty sledziu :cool1:

Posted

saJo napisał(a):

Nawet na forum to mnie musi prześladować :placz:

Posted

Saba napisał(a):
Nawet na forum to mnie musi prześladować :placz:

A ja w tym tygodniu chyba sie przejde na poliklinike, bo mi teskno za uczelnia, a fartuch niedlugo zzolknie z nieuzywania :roll:

Posted

martita napisał(a):
hehe ja bardziej kurpianka , w sumie to polkurpianka:eviltong:

kurpianka czy polkurpianka, ale sledz :eviltong: :cool1:

Posted

saJo napisał(a):
oszz, ty sledziu :cool1:

śledź to jestem ja, bo ja jestem z Gdyni:eviltong: na pozorancie bedziemy obydwoje, bo ja to musze zobaczyc na własne oczy, a mikołaj tez nie chce odpuścić:p, no chyba że mu przejdzie do jutra. Ja w każdym razie bede na pewno.

Posted

no nie wiem w pewnym miescie czytajcie Łomża na mieszkancow innego pewnego miasta czytajcie Białystok mowi sie sledzie,ze wzgledu na istniejaca tam swego czasu centrale przetworstwa rybnego :D

Posted

a co wy na to zeby zrobic ognisko z zimnymi browarami i atrakcja glowna pieczonym jamnikiem na roznie :D ponoc paskudny jest to co tam sie bedzie przejmowac :D a ognisko to tak serio mysle zebysmy mogli zrobic :)

Posted

umok napisał(a):
a co wy na to zeby zrobic ognisko z zimnymi browarami i atrakcja glowna pieczonym jamnikiem na roznie :D ponoc paskudny jest to co tam sie bedzie przejmowac :D a ognisko to tak serio mysle zebysmy mogli zrobic :)

my pieczonego jamnika nie skosztujemy bo jesteśmy wegetarianami:eviltong: ognisko bardzo chetnie, ale ja to dobiero po sesji bo na razie to....:flaming::wallbash::grab: