Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie no teraz to już na bank nie zasnę:loveu::loveu::loveu:
A jak zasnę, to wiem kto mi się będzie śnił...:iloveyou:

Szkoda, że nie zostaje u Was... widziałabym jak dorasta... jak się jego życie wiedzie...:roll: ehh ta miłość...:evil_lol:

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

P.s. tak sobie myślę, że dobrze, że nie mieszkam za blisko, bo musiałabym go ukraść :D
Journey naprawdę, powiem Ci, że uwiódł mnie Wasz "synek"... a teraz złamie mi serce, a to jeszcze dziecko:evil_lol::loveu: pięknie;)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):

Journey naprawdę, powiem Ci, że uwiódł mnie Wasz "synek"... a teraz złamie mi serce, a to jeszcze dziecko:evil_lol::loveu: pięknie;)

Młody amant :)
:loveu::loveu::loveu: ;)

Posted

No ja nie wiem, jak od małego tak zaczyna to co będzie później??:evil_lol:
Oby nowy domek posyłał jakieś foty...:loveu::loveu: Pokazałam go wczoraj mojemu TZ, jak dorósł i się zmienił i mój TZ też zakochany:loveu:

Posted

Chiq, w Dhoro nie da się nie zakochać :) Ma niesamowity... urok osobisty :)
Funia, w tej chwili nie mamy szczeniąt na sprzedaż, ale zachęcam do odwiedzania strony www.
UnikatowyDiament, dziękujemy :)

Posted

O jejku... łzy same cisną się w oczy... no nic... życzę mu powodzenia i szczęścia w nowym domku! Powiedz mu, że ciocia będzie BAAAAARDZO tęsknić za jego cudownym pysiem:loveu:

no i się poryczałam...:roll:

Posted

Śliczny pysio- naprawdę, u mnie teraz nowy członek w domowym stadku się pojawił- Draco od Pa-ttti. Ale Wasz kawaler tak by mi do mojej Chicuni pasował :D (jak podrośnie oczywiście);)

• 2 weeks later...
Posted

Zdjęcie jest boskie :loveu:- od razu się przyznaję, że sobie ściągnęłam...:lol: Piękne masz ONki, nie mówiąc oczywiście o chi, bo to chyba jasne :lol: Proszę o więcej fotek!!! :)

Posted

Arielka, cieszę się, gdy moje zdjęcia się podobają :) Owczarka mamy jednego, drugi to nasz tymczasowicz.
Przy okazji, jeśli mowa o owczarkach, napiszę, że szukamy domów dla dwóch psów po przejściach: Bruna (http://www.facebook.com/event.php?eid=270375039661208) i Bartka (http://www.facebook.com/event.php?eid=168153099936155). Obaj mają rewelacyjne usposobienia, są grzeczni i bardzo spragnieni kontaktu z człowiekiem i psami. Może ktoś z miłośników chihuahua chciałby owczarka do towarzystwa dla siebie i swoich maluszków? :)