Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już Ci pisałam na pw, że zakochana jestem w maluchu i ogólnie w Twoich Skarbach:loveu:
Jak mogła bym nie odwiedzić?? Tylko, że u nas nie napisałaś, że masz galerię:placz: musiałam się bawić w detektywa i sama znaleźć :lol: ale przede mną takie Słodziaki się nie ukryją:evil_lol:
Czekam z niecierpliwością na nowe fotki!

Posted

FredziaFredzia napisał(a):

Dziękuję. Na tym zdjęciu są nasze dorosłe suczki Buzia (hod. Short While) i Alisia (hod. Volpino Mini).

Aysel napisał(a):
Buzia jest z Short While a Wik z Michilinek ;)

No i odpowiedziałam za Justynę haha ;)

Wstawiaj zdjęcie maluchów ;)
Jak mała? Zostawiacie u siebie? :)

Olu, odpowiedziałaś, ale pomyliłaś Alisię z Wikiem ;)

Później wstawię zdjęcia maluszków. Teraz czeka mnie deszczowy spacer ze stadem :) Dusza na dzień dzisiejszy u nas zostaje :)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Już Ci pisałam na pw, że zakochana jestem w maluchu i ogólnie w Twoich Skarbach:loveu:
Jak mogła bym nie odwiedzić?? Tylko, że u nas nie napisałaś, że masz galerię:placz: musiałam się bawić w detektywa i sama znaleźć :lol: ale przede mną takie Słodziaki się nie ukryją:evil_lol:
Czekam z niecierpliwością na nowe fotki!

Dziękuję za tak ciepłe słowa :) Bardzo mi miło. Wątek założyłam dopiero dzisiaj, więc wybacz, że wcześniej Cię nie poinformowałam :)

Posted

Ten kawaler szuka nowego domu :) Piesek bez wad. Ma rewelacyjny charakter. :loveu: Najchętniej do sportu /obiedance, agility/ bądź na wystawy. Na zdjęciach ma 7 tygodni.

Posted

Witam i ja- baaardzo się cieszę, że założyliście galerię w chihuahua :lol:
Psiaki śliczne- kremowa sunia maścią podobna do mojej Chicki (Bianca Pociachy Agniechy) :loveu:... Mogłabyś napisać, po jakim jest ojcu? Bo bardzo jest podobna do tatusia Chiculca-Ch Pl Per Sempre Lu Imparato (do którego z kolei moja pannica- może poza głową no i kolorem sierści, wcale nie jest podobna:roll:).
Szczeniaczki boskie :loveu:... Zarówno czarny kawaler, jak i jego łaciata siostrzyczka- obydwoje wd mojego w prawdzie jeszcze dość amatorskiego oka- zapowiadają się naprawdę obiecująco :).
Widzę że hodujesz też husky i masz ON-ka? Jak wszystkie psiaki żyją ze sobą? Ja oprócz chihuahua mam jeszcze stafficzkę i westa- ale ostatnio to najmłodsza Chicca próbuje terroryzować stado:evil_lol:.
Będziemy częstymi gośćmi w Waszej galerii- zdjęcia naprawdę piękne, doskonałej jakości. [SIZE="1"]Tylko przy wstawianiu zachowuj odstęp pomiędzy poszczególnymi fotkami- przepraszam że to piszę, ale po co ma mod zamieniać na linki?;)

Posted

Journey napisał(a):

Olu, odpowiedziałaś, ale pomyliłaś Alisię z Wikiem ;)

Dobre sobie :P
Nie zauważyłam siusiaka :P
Super.
Ale zmężniała ta Alisia...
Serio, nawet nie patrzyłam na podwozie, stwierdziłam, że taki mocny to pewnie pies :D

Posted

Chiquita, dziękuję :) Najbardziej lubię krótkowłoski, a ze szczeniąt jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak się rozwiną :) Gdyby nie fakt, iż Dhoro jest synem i bratem naszych suczek z pewnością nikomu bym go nie oddała ;) Zdobył nasze serca. Mały amant :)

Arielka, piszesz o Alisi - ona nie jest spokrewniona z Twoją sunią. Za to Buzia to córka Per Sempre Lu Imparato, a szczenięta to jego wnuki ;)
Nasze chihuahua świetnie dogadują się z dużymi psami :) Siberiany i owczarek traktują je jak szczeniaki - są dla nich delikatne, wyrozumiałe i cierpliwe. W zimę rozczulają nas najbardziej. Chihuahua traktują wtedy 'wielkopsy' niczym grzejniki - wtulają się w ich futro i śpią.

Olu, to fakt, Alisia wreszcie zmężniała :) i jest teraz w doskonałej kondycji. Już nie mogę doczekać się kolejnych wystaw :)

A to jest nasz kastrat Wiktor:

Posted

Co fakt to fakt, potrafi chłopak zdobyć serca:loveu: gdyby nie mój TZ to już bym na niego skarbonkę rozbiła:evil_lol: tak, więc pozostaje mi rozczulać się nad fotkami:loveu:

Szkoda, że jesteście tak daleko, bo wpadła bym na socjalizację moich dziewuch...;)
Miłego dzionka Kochani:)

Posted

Zdjęcia rzeczywiście robisz świetne- nie bez znaczenia jest tu uroda modeli :lol: ale po prostu z prawie każdego możnaby zrobić plakat... Sama się uczyłaś fotografii (tzw talent wrodzony) czy gdzieś się uczyłaś? Bo jeżeli nie, to jesteś bezcennym "naturszczykiem" :D