Journey Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Witam. Zachęcona przez forumowiczów zakładam galerię naszych chihuahua. :) Serdecznie wszystkich pozdrawiam! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nikt mnie nie zaprosił... ale jestem:evil_lol: Jak bym mogła nie zaglądnąć do tych Słodziaków:loveu: Będę tutaj częstym gościem- no i powiem szczerze, że fotograf genialny...:) Quote
Journey Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa :-) Niedługo wstawię nowsze zdjęcia :) , ponieważ stadko trochę się nam powiększyło :) Quote
FredziaFredzia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 http://img651.imageshack.us/img651/993/19689520816192253292410.jpg Boskie zdjęcie! Z jakiej hodowli chi? :) Quote
Aysel Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Buzia jest z Short While a Wik z Michilinek ;) No i odpowiedziałam za Justynę haha ;) Wstawiaj zdjęcie maluchów ;) Jak mała? Zostawiacie u siebie? :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Już Ci pisałam na pw, że zakochana jestem w maluchu i ogólnie w Twoich Skarbach:loveu: Jak mogła bym nie odwiedzić?? Tylko, że u nas nie napisałaś, że masz galerię:placz: musiałam się bawić w detektywa i sama znaleźć :lol: ale przede mną takie Słodziaki się nie ukryją:evil_lol: Czekam z niecierpliwością na nowe fotki! Quote
Journey Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 FredziaFredzia napisał(a):http://img651.imageshack.us/img651/993/19689520816192253292410.jpg Boskie zdjęcie! Z jakiej hodowli chi? :) Dziękuję. Na tym zdjęciu są nasze dorosłe suczki Buzia (hod. Short While) i Alisia (hod. Volpino Mini). Aysel napisał(a):Buzia jest z Short While a Wik z Michilinek ;) No i odpowiedziałam za Justynę haha ;) Wstawiaj zdjęcie maluchów ;) Jak mała? Zostawiacie u siebie? :) Olu, odpowiedziałaś, ale pomyliłaś Alisię z Wikiem ;) Później wstawię zdjęcia maluszków. Teraz czeka mnie deszczowy spacer ze stadem :) Dusza na dzień dzisiejszy u nas zostaje :) Quote
Journey Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Już Ci pisałam na pw, że zakochana jestem w maluchu i ogólnie w Twoich Skarbach:loveu: Jak mogła bym nie odwiedzić?? Tylko, że u nas nie napisałaś, że masz galerię:placz: musiałam się bawić w detektywa i sama znaleźć :lol: ale przede mną takie Słodziaki się nie ukryją:evil_lol: Czekam z niecierpliwością na nowe fotki! Dziękuję za tak ciepłe słowa :) Bardzo mi miło. Wątek założyłam dopiero dzisiaj, więc wybacz, że wcześniej Cię nie poinformowałam :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Wybaczam;) no, a poważnie to będę śledzić Wasze losy często i dopominać się o zdjęcia:) Quote
Casablanca Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Widziałam Twoje zdjęcia na chiportalu ;) Są przecudowne-ta jakość, ujęcia-jak pocztówki :):):) Quote
Journey Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Dziękuję :) Cziłki korzystają z ostatnich letnich dni :) Quote
Journey Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Ten kawaler szuka nowego domu :) Piesek bez wad. Ma rewelacyjny charakter. :loveu: Najchętniej do sportu /obiedance, agility/ bądź na wystawy. Na zdjęciach ma 7 tygodni. Quote
FredziaFredzia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 http://www.takuna.eu/wp-content/gallery/chihuahua-miot-d/30-31-111.jpg jakie mikruski :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 :loveu: Nic tylko schrupać:loveu: Mały kawaler ma nieprzeciętną urodę- jest 100% w moim typie;) Jego siostra też cudo- miot Ci się udał naprawdę:) a to zdjęcie jest the best!!!:loveu: Quote
Vesper Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Witam i ja- baaardzo się cieszę, że założyliście galerię w chihuahua :lol: Psiaki śliczne- kremowa sunia maścią podobna do mojej Chicki (Bianca Pociachy Agniechy) :loveu:... Mogłabyś napisać, po jakim jest ojcu? Bo bardzo jest podobna do tatusia Chiculca-Ch Pl Per Sempre Lu Imparato (do którego z kolei moja pannica- może poza głową no i kolorem sierści, wcale nie jest podobna:roll:). Szczeniaczki boskie :loveu:... Zarówno czarny kawaler, jak i jego łaciata siostrzyczka- obydwoje wd mojego w prawdzie jeszcze dość amatorskiego oka- zapowiadają się naprawdę obiecująco :). Widzę że hodujesz też husky i masz ON-ka? Jak wszystkie psiaki żyją ze sobą? Ja oprócz chihuahua mam jeszcze stafficzkę i westa- ale ostatnio to najmłodsza Chicca próbuje terroryzować stado:evil_lol:. Będziemy częstymi gośćmi w Waszej galerii- zdjęcia naprawdę piękne, doskonałej jakości. [SIZE="1"]Tylko przy wstawianiu zachowuj odstęp pomiędzy poszczególnymi fotkami- przepraszam że to piszę, ale po co ma mod zamieniać na linki?;) Quote
Aysel Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Journey napisał(a): Olu, odpowiedziałaś, ale pomyliłaś Alisię z Wikiem ;) Dobre sobie :P Nie zauważyłam siusiaka :P Super. Ale zmężniała ta Alisia... Serio, nawet nie patrzyłam na podwozie, stwierdziłam, że taki mocny to pewnie pies :D Quote
Journey Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Chiquita, dziękuję :) Najbardziej lubię krótkowłoski, a ze szczeniąt jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak się rozwiną :) Gdyby nie fakt, iż Dhoro jest synem i bratem naszych suczek z pewnością nikomu bym go nie oddała ;) Zdobył nasze serca. Mały amant :) Arielka, piszesz o Alisi - ona nie jest spokrewniona z Twoją sunią. Za to Buzia to córka Per Sempre Lu Imparato, a szczenięta to jego wnuki ;) Nasze chihuahua świetnie dogadują się z dużymi psami :) Siberiany i owczarek traktują je jak szczeniaki - są dla nich delikatne, wyrozumiałe i cierpliwe. W zimę rozczulają nas najbardziej. Chihuahua traktują wtedy 'wielkopsy' niczym grzejniki - wtulają się w ich futro i śpią. Olu, to fakt, Alisia wreszcie zmężniała :) i jest teraz w doskonałej kondycji. Już nie mogę doczekać się kolejnych wystaw :) A to jest nasz kastrat Wiktor: Quote
Vesper Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 http://img843.imageshack.us/img843/5072/16521518872092447702410.jpg Cudne zdjęcie... Moja Chicca tak się tuli do Arielki-stafficzki :) Bardzo ładnie i oryginalnie nazywasz psiaczki- Buzia :loveu: i Dusza :loveu:... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Co fakt to fakt, potrafi chłopak zdobyć serca:loveu: gdyby nie mój TZ to już bym na niego skarbonkę rozbiła:evil_lol: tak, więc pozostaje mi rozczulać się nad fotkami:loveu: Szkoda, że jesteście tak daleko, bo wpadła bym na socjalizację moich dziewuch...;) Miłego dzionka Kochani:) Quote
paniMysza Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 o jejku jakie sliczności! ten mały łaciatek jest przeuroczy!!!!:) Quote
Oscar Patric Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 ale same słodkości normalnie do schrupania :) jak to fajni e że psiaki żyją w tak doskonałej komitywie Quote
Casablanca Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Witamy się ponownie ;) A tu znowu słodkości. Po jakich rodzicach ten maluszek? :) Quote
Molowe Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 http://www.takuna.eu/wp-content/gallery/chihuahua-miot-d/5-39.jpg " a co Ty tam robisz??":evil_lol: Świetne zdjęcia i piękne psiaki:loveu: Quote
Vesper Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Zdjęcia rzeczywiście robisz świetne- nie bez znaczenia jest tu uroda modeli :lol: ale po prostu z prawie każdego możnaby zrobić plakat... Sama się uczyłaś fotografii (tzw talent wrodzony) czy gdzieś się uczyłaś? Bo jeżeli nie, to jesteś bezcennym "naturszczykiem" :D Quote
Recommended Posts