Becia66 Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Agula99 napisał(a):Beciu, czy już może pani dzwoniła i mówiła jak się sprawuje Kolusia??? mam nadzieję, że tam tylko same achy i ochy!!! :) rozmawiałam już dzisiaj dwukrotnie. Collusia przegrzeczna, noc cichutko na dywanie w salonie, bardzo dużo śpi aż się martwią czy nie chora ale ożywia sie momentalnie kiedy wychodza na spacerki. Je, pije i załatwia sie normalnie tylko pewnie ten stress odsypia bo miała przecież wczoraj dużo wrażeń. Pani Małgosia była pochwalić się sunią u mamy więc Colunia wybiegała sie za piłeczką po ogrodzie. A teraz się dziwią że znowu śpi :diabloti:. Quote
ala56 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Powiedz Pani, że tak ma być. Colak w domu jest spokojny- dom to jego buda. Czasami szczeka na intruza za oknem ale to mozna poskromic. Wybiegany psiak w domu spi. Colusia jest tez zestersowana całą sytuacją i rzeczywiście odsypia też wrażenia z poprzedniego dnia. Quote
majuska Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 jeszcze parę dni, minie stres i Kolusia - Nela znacznie się ożywi podejrzewam....ciesze się bardzo, że dojechali szczęśliwie i wszystko jest w porządku :) Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 majuska napisał(a):jeszcze parę dni, minie stres i Kolusia - Nela znacznie się ożywi podejrzewam....ciesze się bardzo, że dojechali szczęśliwie i wszystko jest w porządku :) Ja też :multi::lol::multi: Quote
Agula99 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Super, chociaż ona ma wymarzony domek. Quote
Becia66 Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Niepokojące wieści z domu Collusi/Feli. Śpi w domu prawie cały czs, ożywia się tylko kiedy wychodzą na spacer ale szybko się męczy i w domu znowu momentalnie zasypia. Pani Małgosia mówi, że śpi od spaceru do spaceru. Wczoraj była z nią u weta i wykrył jakieś nieprawidłowości w sercu, w przyszły wtorek jest umówiona do psiego kardiologa, będzie miała Ekg, to dowiemy się co jej dolega. Pani Malgosia z lekka przerażona, poprzednia sunia collie odeszła na serce i mówi, że nie chciałaby drugi raz tego przechodzić. Póki co Nela jeździ z Panią do pracy, jest bardzo grzeczna bo w większości śpi.... Quote
barb Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Nie takie wiadomosci pragnelibysmy czytać :shake:. No coż, trzeba czekać do wtorku. Quote
Lucyja Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Może to nic poważnego. Może to jakies chwilowe niedomagania. Czekamy na wieści od kardiologa. Quote
figa33 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Może to emocje związane ze stresem , w końcu tyle zmian zaszło w życiu Neli w tak krótkim czasie.. Quote
majuska Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Może to emocje związane ze stresem , w końcu tyle zmian zaszło w życiu Neli w tak krótkim czasie.. bardzo bym chciała, żeby to była prawda, trzymam kciuki za nią mocno!!! Quote
Agula99 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Też mam taką nadzieję, przecież ona u nas była taka wesoła, żywotna, biegła w podskokach na spacerek, to niemożliwe żeby od razu zachorzała!! Nie niee, to dziwne!! Może to stres faktycznie!!! Quote
Becia66 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Agula99 napisał(a):Też mam taką nadzieję, przecież ona u nas była taka wesoła, żywotna, biegła w podskokach na spacerek, to niemożliwe żeby od razu zachorzała!! Nie niee, to dziwne!! Może to stres faktycznie!!! ale ona też tam biega za piłeczką, jest pobudzona na spacerkach ale po przyjściu do domu momentalnie się kładzie i zasypia. Do następnego spacerku, to tak - jakby psa w domu nie było. Quote
Agula99 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Może ciągle nie może uwierzyć, że ma taki super domek, nigdy nie wiadomo jak wcześniej była traktowana, więc szybko kładzie się spać, żeby nikt jej nie ruszał, nie wyrzucił, no grzeczny, cud pies!! Quote
ala56 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Mój colinek jak zmeczę go na spacerze to też w domu śpi albo udaje że śpi. Też myślę, że ona jeszcze niepewnie się czuje w nowym domu. Collie to wrazliwe stworzonka. Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Kolusiu trzymaj się tam dziewczynko :) Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agula99 napisał(a):Kolusiu trzymaj się tam dziewczynko :) Na zdjęciach wygląda fajniuśko. A daleko Colusia pojechala, bo juz nie pamiętam. Quote
Agula99 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 barb napisał(a):Na zdjęciach wygląda fajniuśko. A daleko Colusia pojechala, bo juz nie pamiętam. Do Łodzi!!! :) Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Agula99 napisał(a):Do Łodzi!!! :) To może nasz podkarpacki klimat lepiej jej sluzył? Musi sie przystosować do łódzkiego. Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 A co tam u Kolusi??? Nie zmieniamy jeszcze napisu, że ma super domek??? Wstrzymujemy się??? Quote
Becia66 Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Agula99 napisał(a):A co tam u Kolusi??? Nie zmieniamy jeszcze napisu, że ma super domek??? Wstrzymujemy się??? Nigdy szybko nie zmieniam tytułu bo jeśli są jakieś komplikacje to czekam do wyjaśnienia. Wiem tyle że Collusia wpatrzona w Panią, chodzi za nią krok w krok w pracy. Wiem że ma zamówione zabawki, smakolyki, uszy wędzone, pewnie już zresztą przyszły ale nie będę dzwonić przed wtorkiem bo wtedy wiadomo będzie co z jej serduszkiem. Quote
Agula99 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 No to do wtorku, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze, ona taka słodka!! Pieseczku nasz kochany, trzymaj się!!!! Quote
ala56 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Jeżęli w schronisku nie widzialyście u niej choroby to pewnie jej nie ma. Stres moze ja ograniczać fizycznie a colaki w domu są spokojne - Quote
barb Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Agula99']I co tam słychać u Kolusi???[/QUOTE] Są jakieś wieści po wizycie u kardiologa? Quote
Recommended Posts