Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Śliczności!! Ja jeszcze czekam na fotki z pańciostwem, dałaś radę pyknąć Beciu??....

pewnie że dałam, tylko komp mi szwankuje i już 2 razy wyrzucił prawie napisane. Więc znowu probuję

Posted

Jaka Kolunia szczęśliwa, jaka zadowolona, już do miziania gotowa, widać że państwo super, ze świetnym podejściem do psa!!! Och Koluniu!!! Tak się cieszę!! A tam Pakuś twój chłopak został sam i tęskni!!! Ale może i jemu się poszczęści!!! :)

Posted

co ona wyrabiała u mnie z tą piłeczką to nie macie pojęcia. Jaka radosna, jaka zadowolona, piłkę podrzucała sama do góry i łapała w powietrzu, bawiła się jak dzieciak. Nie chce sama być na zewnątrz, gdzie ludzie tam i ona.

Posted

Nie, no ja normalnie wymiękam przy tych zdjęciach!!!! Czuła się jak u siebie w domu!!! Już pewnie jest u siebie??? A ja stwierdziłam, że boks Kolusi, Rambo itp, jest bardzo szczęśliwy, więc teraz będzie tam mieszkać Ninka i wierzę, że dzięki temu szybko znajdzie dobry domek!!! No co mam rację?? Czy nie uważacie, że ten boks jest szczęśliwy?????

Posted

figa33 napisał(a):
cudowne zdjęcia , jaka szczęśliwa psinka !!!!:loveu::loveu::loveu:

Chcialoby sie oglądać wyłącznie takie foty !!! :lol:

Posted

Agula99 napisał(a):
Pamiętamy, pamiętamy!! Prawda Becia!!! :)

Ja wiem, że jesteście niezawodne. Mam nadzieję, że sie nie pogniewacie za to przypominanie. ;)

Posted

barb napisał(a):
Ja wiem, że jesteście niezawodne. Mam nadzieję, że sie nie pogniewacie za to przypominanie. ;)

Ale oczywiście, że się pogniewamy, jak tak nam można przypominać ;), a jak Becia tu wpadnie, to zobaczysz, no no, miej się na baczności ;) ;) :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Ale oczywiście, że się pogniewamy, jak tak nam można przypominać ;), a jak Becia tu wpadnie, to zobaczysz, no no, miej się na baczności ;) ;) :)

Mówisz, że powinnam sie juz bać ?