Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia66']Collunia już niecierpliwie czeka na swoją Panią....byle do soboty.

Taki portrecik poprzedniej sunieczki stoi u nowej pani na honorowym miejscu. Tylko okoliczności przyrody trochę inne. Czy to nie jest dobry znak ?

Posted

ala56 napisał(a):
Małe sprostowanie - Fundacja jest w Sremie / wielkopolskie/ ale my jestesmy w całym kraju i colaki również.

no widzisz, dałam plamę, nie wiem czemu mi się z Krakowem kojarzy.

Posted

Becia66 napisał(a):
no widzisz, dałam plamę, nie wiem czemu mi się z Krakowem kojarzy.

Ja wiem czemu Ci się z Krakowem kojarzy :) Bo ja jestem z Krakowa, a działam dla Fundacji Dr Lucy :)
Siedziba fundacji jest w Śremie, ale tak jak Alinka pisała fundacja ma ludzi w prawie całej Polsce :)

Posted

Kolusia wyspacerowana i chyba zadowolona, zostawiona na wybiegu z Pakusiem, który ciągle się do niej dobiera (więc dziwi mnie to kiedy ponoć wysterylizowana), no ale może to taki psi kaprys!!! Trzymam kciuki mocno!!! Byle do jutra!!

Posted

Państwo przemili, Colusia będzie miała jak w niebie :loveu:. I Nela będzie miała na imię.
Posiadzieliśmy chwilę i teraz poszli spać. Będzie dobrze, jestem pewna. Pani Małgosia pracuje w jakiejś korporacji polsko-amerykańskiej i uzgodniła z szefem, że może Nelę do pracy zabierać póki co. Czyż nie cudownie ?

Posted

Jupiiii:multi::multi:
Dziś wielki dzień!!! Beciu....:loveu::calus:
Żeby jeszcze tylko szczęśliwie dojechali do domciu!!!!

Może wciśniecie Państwu jeszcze Pako....oni się kumplują z Koluśką;):eviltong:;)

Posted

majuska napisał(a):
dzisiaj , może nawet teraz trwa spotkanie :)

To relacje przeczytam dopiero wieczoram, bo caly dzień bedę bez dostepu do kompa.

Posted

Kolusia pojechała, jak państwo wyglądali tego nie wiem, bo ich nie widziałam, ale Becia się zachwycała, więc wierzę że tak jest i jestem bardzo spokojna o nią, super!!! Strasznie się cieszę!!! :)