Lucyja Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Czuję się wywołana do odpowiedzi :) Becia napisz proszę wszystko na PW co i jak. Kontakt do tej pani telefoniczny i adres jesli masz. I rozumiem, że wizyta musi sie odbyc przed piątkiem. Quote
Agula99 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 O matko!!! O jeju!! Super, cud malinka, ja właśnie na te wieści czekam z niecierpliwościa!! Trzymajmy kciuki dziewczynki!!! O jeju byle do piątku!! A to się tak odległe wydaje, oby to był ten domek dla naszej Kolusi kochanej!!! :) Quote
Florentynka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Trzymam kciuki. Musi być dobrze. Quote
Lucyja Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Dziś odbyła sie wizyta przedadopcyjna. Wszystko jest w najlepszym porządku. Colusia może pakowac walizki i jazda do domku ! :) Quote
karolciasz28 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 No to Becia prze szczęśliwa, zresztą ja też! Ale błyskawicznie:multi::lol::lol: Quote
Agula99 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Suuuper!!! Ale się cieszę!!! Czyli to teeen, ten cudowny domek???? :) Quote
Becia66 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Agula99 napisał(a):Suuuper!!! Ale się cieszę!!! Czyli to teeen, ten cudowny domek???? :) ten Agula, na bank !!! Rozmawiałam własnie z Panią i przyjeżdża wg planu w piątek z osobą towarzyszącą późnym wieczorem,a w sobotę rano wraca już z Colusią do Łodzi. Quote
Agula99 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 No to muszę ją pożegnać w czwartek, wyspacerować, chyba że wdepnę jeszcze w piątek :) Quote
C&C Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 No ,to powodzenia Colusiu w nowym domeczku Quote
Becia66 Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Agula99 napisał(a):No to muszę ją pożegnać w czwartek, wyspacerować, chyba że wdepnę jeszcze w piątek :) A może w sobotę rano chcesz ją pożegnać i przy okazji poznać jej nową Panią ? :razz: Quote
majuska Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Strasznie sie cieszę z tego domku i trzymam kciuki za szczęśliwą podróż. Muszę się przyznać, że jakoś podświadomie czułam, że Kolusia długo nie posiedzi....na prawdę to się teraz martwię o te psiaki, które wciąż siedzą i nikt nie dzwoni w ich sprawie...zima kurczę idzie, a my same takie sieroty mamy:roll::shake: Quote
Florentynka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Becia66 napisał(a):A może w sobotę rano chcesz ją pożegnać i przy okazji poznać jej nową Panią ? :razz: Becia... w sobotę to Agulę lepiej związać i gdzieś zamknąć, bo inaczej będzie pewnie wyć i straszyć ;) Quote
majuska Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Lucyja']A dużo macie piesków w Boguchwale ? O te sieroty na zdjęciach z pierwszego i drugiego postu: http://www.dogomania.pl/threads/149096-Przytulisko-quot-Cztery-Łapy-quot-Boguchwała-super-psy-szukają-domków-prosimy-o-pomoc! [quote name='Florentynka']Becia... w sobotę to Agulę lepiej związać i gdzieś zamknąć, bo inaczej będzie pewnie wyć i straszyć ;) Do kanciapki przytuliskowej ją można przymknąć w razie czego, tylko czy sobie z nią poradzimy : ja "ciężarówka" i "połamana" Becia:roll::diabloti: Quote
Becia66 Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Collunia już niecierpliwie czeka na swoją Panią....byle do soboty. Wiecie, przeraża mnie myśl, że np. jutro mógłby się zgłosić po niż jakiś jełop właściciel i co wtedy ? Quote
Florentynka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Becia66'] Wiecie, przeraża mnie myśl, że np. jutro mógłby się zgłosić po niż jakiś jełop właściciel i co wtedy ? Umówić się z nim na poniedziałek ? Powiedzieć, że nieaktualne, psa nie ma i tyle. Niech spada na drzewo, miał czas. A w ogóle to nikt się nie zgłosi, nie martw się. Quote
majuska Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Becia lubi tak czasem podramatyzować ;) Quote
Agula99 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Florentynka napisał(a):Becia... w sobotę to Agulę lepiej związać i gdzieś zamknąć, bo inaczej będzie pewnie wyć i straszyć ;) Ja nie wyję i nie strasze!!!! :P Quote
Lucyja Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Jak Wam będzie smutno bez Colusi to zaglądajcie do naszych fundacyjnych :) Niestety wciąz ich pełno po schroniskach :( Quote
ala56 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 I do adopcji jakis się znajdzie - takiej na zawsze. Quote
Agula99 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Becia66 napisał(a):A może w sobotę rano chcesz ją pożegnać i przy okazji poznać jej nową Panią ? :razz: Myślałam że już w piątek wieczorkiem ją zabieracie, to by się akurat oswoiła trochę z nową właścicielką a w sobotę rano wyjazd. No zobaczę co się da zrobić ;) Quote
barb Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 ala56 napisał(a):A ja wczoraj zrobiłam Collusi chyba 13 ogloszeń to może niepotrzebnie byłam taka pracowita o północy? Ogloszenia nie muszą sie zmarnować! Moze uda sie na nie wyadoptować inną Colusie? Nie usuwać ogloszeń, gdy ktos zadzwoni dziewczyny powiedza, ze tej Colusi juz nie ma ale jest inny Colak przekierują na Ciebie, a Ty juz jakiegos Colaka zaproponujesz? Quote
ala56 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 I o to zawsze prosimy - możecie polecić naszą stronę www.drlucy.pl Quote
Becia66 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 ala56 napisał(a):I o to zawsze prosimy - możecie polecić naszą stronę www.drlucy.pl pewnie że przekierujemy. Nawet dzisiaj dzwonił jakiś mały chłopczyk i zapytał mnie wprost - czy możemy ją przywieźć do Katowic ? A ja mu na to , że Collusia już ma domek, a blisko nich w Krakowie jest Fundacja DR Lucy i collaków do wyboru do koloru. Powiedział ,,acha" i się rozłączył... Quote
Recommended Posts