Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="3"]Już szczęśliwa w swoim domku !!!

Mamy nową Collusię w przytulisku, jakos nas lubia te collaczki i na szczęście wszystkie trafiaja do świetnych domków. Mam nadzieję że i tym razem tak będzie bo Collusia to wspaniała sunia i zasługuje na najlepszy domek na świecie. Jest bardzo przyjacielska, łagodna, uwielbia sie przytulać. Nie była chyba żle traktowana bo jest bardzo otwarta, pięknie chodzi na smyczy więc może i spacery miała w domowym pakiecie. Dziwi nas tylko , że nikt jej nie szuka bo by ją znalazł bez problemu gdyby choć ciutkę się postarał. Collusia choć ma już 4-5 lat to bawi się piłeczką jak szczeniak i z innymi psami tez jest w najlepszej komitywie, do ludzi anioł. Poza tym to pięknisia, uwielbia się czesać i jest czyściutka jak na elegantkę przystało. Kto chcę Collusię - super przyjaciela to dzwonić pod numer 606262450 lub mail: becia66@onet.eu lub przyjechać osobiście do przytuliska w Boguchwale k/Rzeszowa aby przekonać się jaka to piękna i wspaniała sunia.

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wkleję jeszcze parę zdjęć z głównego wątku, resztę doklei majuska bo trzyma jeszcze jakies w zanadrzu. I ogłaszać, ogłaszać jak najwięcej bo na stary dom nie ma chyba co liczyć. Szkoda jej w przytulisku, idzie słotna pora i futerko jej piękne zmieni się w błotnistą breję, więc ruszamy z kopyta aby Collusi jak najszybciej domek znależć.

Posted

I jeszcze kilka w towarzystwie zauroczonych nią "mężczyzn"

Kolusia jest na prawde przewspaniałą sunią, miałam przyjemność być z nią na spacerku, jest bardzo grzeczna, odwraca się i patrzy na swojego "prowadzącego" , lubi też czesanie i pieszczoty, no co tu dużo gadać, niech idzie szybko do domku bo to skarbek jest wspaniały!!!

Posted

słuchajcie, czy ktoś wie czy Collusia jest już na stronie Fundacji DR Lucy ? Zaglądałam tam i nie widzę, a właśnie miałam stamtąd zapytanie o nią...:crazyeye: Aż z Łodzi...

Posted

Florentynka napisał(a):
Co tam , że z Łodzi... a sensowne?

no nic że z Łodzi, tym bardziej że w grę wchodzi własny przyjazd, tylko ta Pani wyjeżdża teraz za granicę i wraca w przyszłą sobotę i ma się odezwać. No i kazała dać znać sms gdyby w miedzyczasie jakiś super domek się trafił. Ona własnie niedawno pożegnała 13 -letnią collie, ponoć bardzo podobną do naszej.... Mieszkanie w bloku ale codzienne spacery przy lesie, wspólne wyjazdy, no i..... zna sie na collie i ich potrzebach. Wszystko wygląda super,
pożyjemy zobaczymy.

Posted

No to znowu trzymamy grupowo kciuki!!! Wszystkie ciotki, jak najszybciej na naszą stronkę i trzymać kciuki :) Nic nie robić, nic nie jeść, nie pić,tylko trzymać!!! Trzymamy, trzymamy, trzymamy!!!! :)

Posted

A co, jak trzeba trzymać to i miesiąc potrzymamy ;) ale mam nadzieję, że aż tyle nie trzeba będzie, a pay niech karmi kto inny, ja też mam psy i kota o!!! Będą trzymać kciuki ze mną!!!! Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!!!! :)

Posted

Kolunia jest cudowna, tak się cieszy na spacer, grzeczna, miła i tylko same achy i ochy na jej temat, wspaniały pies!!!
Przydałby się ten boks na drugą stronę, bo teraz pogoda już nie pewna, pada i zaczyna się robić nieciekawie, więc jak na ogródku są większe psy, tak jak Kolusia dzisiaj, to nie ma się gdzie bidulka schować, Blondi wlezie do budy,a ona??? Tak samo jest gdy na ogródku zostawi się Ninkę i Czoko, bidoki nie mają gdzie się schować, a tak zawsze weszły by sobie do boksu. Beciu, co z tymi boksami???

Posted

śliczne te zdjęcia z Walusiem, muszę je przenieść na ,,kundelkową'' stronę.
Agula w sprawie boksów rozmowy trwają na linii Stowarzyszenie - Gmina, ja szczegółów nie znam. Może Justyna będzie coś wiedzieć.

Posted

Boks bardzo by się już przydał, oj bardzo!! A ta pani co dzwoniła w jej sprawie, to ma się odezwać w następnym tygodniu??? Ach to czekanie, a tak już by człowiek chciał widzieć, czy są jakieś szanse!!!????

Posted

figa33 napisał(a):
zwiększacie ilość boksów ?

Rzeszowskie Stowarzyszenie Ochrony Zwierząt udzieliło nam subkonto na wpłatę 1% za ro 2010. Sprężałyśmy się ostro żeby zdobyć darczyńców , no i mamy teraz na 2 boksy na pewno. Nie wiemy jeszcze ile pieniędzy doszło, być może starczy na coś jeszcze. Teraz należy utwardzić teren pod te boksy ale to już zadanie Gminy i mam nadzieje , że nie zawiedzie.

Posted

No właśnie Beciu, zadanie gminy, tylko żeby oni się juz trochę zebrali w sobie, bo wiesz jak to z nimi jest, a pogoda kapryśna, a choć jeden boks by się już tam przydał!! Oj przydał!! Albo żebyśmy mieli tylko same małe psiaki to jeszcze nie byłoby tak źle, bo zawsze 3 małe się w budach zmieszczą, a tak Ninka, Czoko lub Kolusia zdani na łaskę i niełaskę pani pogody!!