wawer Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Na moim bazarku "Kiełbasa z kością" na ten moment chłopaki uzbierali z deklaracji 95 zł! Wpłaty na konto OTOZ zadeklarowali: [FONT=Tahoma]Julia84,[/FONT] [FONT=Tahoma]Karina R[/FONT] [FONT=Tahoma]wujek & ciocia [/FONT]aniolek2000 Jak pieniązki przyjdą, bardzo proszę o potwierdzenie na wątku bazarku - jak w podpisie. Zapraszam wszystkich sympatyków Duszka, Juranda i Michaela do zakupu następnych, smakowitych cegiełek! Quote
nescca Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Dziękujemy pięknie Pani Iwonie P za opatrunki żelowe dla Michaelka jak i Pani którą Izie M za podkłady... i jeszcze za wędzone uszko dla chłopczyka :) Quote
MALWA Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Dziewczyny! Proszę o pomoc! Przepraszam, ze na tym wątku piszę nie na temat, ale chciałabym poszukać osób z konkretnej miejscowości, i w związku z tym mam prośbę czy może mi ktoś napisać w jaki sposób mam poszukać konkretnej osoby, czy jest tu jakiś spis na dogo? Poszukuję osoby z okolic Wrześni woj. wielkopolskie, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w ludzi, którzy chcą wyadoptować spracowanego konia. Watek prowadzi Gosiara. Chodzi jejo to, by koń trafił do zwierzolubnych, w dobre warunki, a nie do takich, co go oddadzą dla pieniędzy na rzeź. Jeszcze raz proszę o pomoc! Quote
mysza 1 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 nescca napisał(a):Dziękujemy pięknie Pani Iwonie P za opatrunki żelowe dla Michaelka jak i Pani którą Izie M za podkłady... i jeszcze za wędzone uszko dla chłopczyka :) Iwona P się poleca ;) jakby było trzeba więcej, poproszę o pw. Quote
anett Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Malwa na górze w zakładce Społeczeństwo jest Lista Użytkowników - tam po prawej stronie masz wyszukiwarkę - kliknij : wyszukiwanie zaawansowane i wpisz 'skąd?' z samej Wrześni zarejestrowani są: http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1316177273-120309b878fc9c65a64d1b88fd67a12a2714dd7f&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Wrze%C5%9Bnia&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Września to w miarę niedaleko Poznania (ok. 50km) a z Poznania jest dużo sprawdzonych osób na dogo - daj znać czy udało się kogoś załatwić do wizyty Quote
MALWA Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='anett']Malwa na górze w zakładce Społeczeństwo jest Lista Użytkowników - tam po prawej stronie masz wyszukiwarkę - kliknij : wyszukiwanie zaawansowane i wpisz 'skąd?' z samej Wrześni zarejestrowani są: http://www.dogomania.pl/memberlist.php?s=&securitytoken=1316177273-120309b878fc9c65a64d1b88fd67a12a2714dd7f&do=getall&ausername=&homepage=&field1=&field2=Wrze%C5%9Bnia&field3=&field4=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Września to w miarę niedaleko Poznania (ok. 50km) a z Poznania jest dużo sprawdzonych osób na dogo - daj znać czy udało się kogoś załatwić do wizyty Dzięki, zaraz sprawdzam! Quote
nescca Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Myszo1...świetnie sie dałam nabrać :) Nie wiedziałam ,że to Ty.... Pozdrawiam Cię serdecznie. Oczywiście plastry pierwsza klasa i dużo ich. Myślę ,że się nie pogniewasz jak część z nich prześle basi0607.... zobacz sama jaki ma problem... http://www.facebook.com/photo.php?fbid=271321736220021&set=o.248918528482656&type=1&theater#!/event.php?eid=248918528482656 a naszemu chłopakowi nie będzie potrzebna taka ilość. Zresztą..... goi się jak na psie. Zaraz podeślę komus fotki. Ale wieści mam REWELACYJNE!!!! Michael już w nowym domku :) Dziś zabrali Go ludzie z tej samej wsi na której został znaleziony....i w ktorej miał tak wspaniałą opiekę. Sołtys wsi zapewnił nas że to cudowna zwierzolubna rodzinka. Zresztą.... Pani wzieła 2 tyg.urlopu aby psiak się zadomowił. Pojedziemy tam na wizytę i zamieścimy fotki. Oczywiście Michaelek jest nadal pod naszą opieką i do zakończenia leczenia służymy radą ,pomocą i wsparciem w każdej dziedzinie. Państwo ,którzy opiekowali się psiakiem podczas leczenie taż znają tamten domek i wyrażaja się o Nim w samych superlatywach. Czyli.... REWELACYJNE WIEŚCI!!!! Został przechrzczony na MAJKI. Quote
azalia Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Wspaniała nowina,niech Michel-Majki będzie szczęśliwy. Quote
inga.mm Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 MALWA napisał(a):Dziewczyny! Proszę o pomoc! Przepraszam, ze na tym wątku piszę nie na temat, ale chciałabym poszukać osób z konkretnej miejscowości, i w związku z tym mam prośbę czy może mi ktoś napisać w jaki sposób mam poszukać konkretnej osoby, czy jest tu jakiś spis na dogo? Poszukuję osoby z okolic Wrześni woj. wielkopolskie, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną w ludzi, którzy chcą wyadoptować spracowanego konia. Watek prowadzi Gosiara. Chodzi jejo to, by koń trafił do zwierzolubnych, w dobre warunki, a nie do takich, co go oddadzą dla pieniędzy na rzeź. Jeszcze raz proszę o pomoc! jest jeszcze mapa dogo, gdzie wpisują się ludzie z ofertami pomocy Znaczy Majki ma domek już? Taki poraniony? Trochę jestem sceptyczna, ale chyba lepiej znacie sytuację Quote
nescca Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Spokojnie Ingo.... nowi Państwo już od dłuższego czasu okazało się odwiedzali Majkusia :) ani jest pielęgniarką i wzięła dwa tyg.urlopu aby doglądać chłopczyka. Są z nami w stałym kontakcie, będą Go przywozić do naszej przychodni tak jak Państwo z DT. Naprawdę..... gdybyśmy miały choć cień wątpliwości..... nie oddały byśmy Go .Majk nadal jest poda naszą opieką do zakończenia leczenia :) Quote
piescofajnyjest Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 huraaaa!!!! ale super wiadomosc:) Quote
wawer Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 A mnie się coś zdaje, że w tej wsi jest więcej zwierzolubnych :). Opiekunowie Michaela, Pan Sołtys, nowi właściciele... Tam pewnie wiele osób przeżywało tę sprawę. W końcu, nie na co dzień pies wpada pod nóż kombajnu, chociać wiele innej drobnicy tak kończy. Psiak od początku - na zdjęciach - nie wyglądał na zaniedbanego, tylko był poraniony. Może to jakiś tamtejszy, karmiony przez różnych gospodarzy... powsinoga jeden :). Miałam cichą nadzieję, że po leczeniu zostanie u Opiekunów, ale i Sąsiad nie jest gorszy:). Bardzo się cieszę :) :) :). Quote
nescca Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Był zaniedbany kochana wawer. Tylu pcheł nie widzialam nigdy na jednym psie. Inwermektyna nawet nie zdołała ich wybić. A po za tym Majki był bardzo chudy. P.doktor stwierdziła u tego psa ok- 5-6 kg niedowagi. A co do ludzi masz rację.....wioska sprawdziła się. Chwała Im, za to! Quote
zioberek87 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 hurrrra ale się cieszę to naprawdę bardzo dobre nowiny:) bardzo się cieszę kolejny bidul znalazł nowy dom:) Quote
Lili8522 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Dzień Dobry śliczny maluszku :loveu: Quote
inga.mm Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 mój sceptycyzm wynika z wielu nieudanych adopcji. Nie chcę obrażać nowej Rodziny Majkiego, tylko już nauczyłam się byc ostrożna i powściągliwa w pianiu peanów. Będę ściskała kciuki, żeby mój sceptycyzm został sponiewierany przez szczęśliwe zakończenie i spokojne życie Majkiego Quote
zioberek87 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 inga.mm musimy wierzyćże berzdie wszystko dobrze, żr istnieją dobrzy ludzie:) będzie dobrze, chłopak zazna szczęścia,a cioteczkiz okolicy będą do niego zaglądać:) Quote
danavas Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 zioberek87 napisał(a):inga.mm musimy wierzyćże berzdie wszystko dobrze, żr istnieją dobrzy ludzie:) będzie dobrze, chłopak zazna szczęścia,a cioteczkiz okolicy będą do niego zaglądać:) Ziober? po pijaku to pisałaś? Quote
wawer Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Mój bazarek na Duszka, Juranda i Majka http://www.dogomania.pl/threads/214364-**-KIEŁBASA-Z-KOŚCIĄ–cegiełki-na-leczenie-Duszka-Michaela-i-Juranda-do-północy-20.09 wczoraj się skończył i razem utargowaliśmy 120 zł, czyli po 40 zł na psa. Oto darczyńcy: [FONT=Tahoma][SIZE=3][/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=3]Julia84: 15 zł[/FONT] Karina R: 55 zł [FONT=Tahoma][SIZE=3]wujek & ciocia: 25 zł[/FONT] [SIZE=3]aniolek2000: [FONT=Tahoma]25 zł[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Na bazarku podane było do wpłat konto OTOZ. Bardzo Was proszę o sprawdzenie tych wpłat po 10. września i potwierdzenie na wątku bazarku, żeby można go było formalnie zamknąć :lol:. [/FONT] Quote
zioberek87 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 danavas napisał(a):Ziober? po pijaku to pisałaś? hi hi hi sorki moja klawiatura czasmi płata figle, a ja staram się szybko pisac i nie sczytam tego i teraz takie babole wychodzą:) Quote
inga.mm Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 zioberek87 napisał(a):hi hi hi sorki moja klawiatura czasmi płata figle, a ja staram się szybko pisac i nie sczytam tego i teraz takie babole wychodzą:) ale te babole są śmieszne, a nie obrzydliwe. Quote
danavas Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 zioberek87 napisał(a):hi hi hi sorki moja klawiatura czasmi płata figle, a ja staram się szybko pisac i nie sczytam tego i teraz takie babole wychodzą:) Ziobrowe babole najlepsze na świecie.....!!! Quote
Recommended Posts