danavas Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):danavas jest dzis w pracy i nie ma poki co dostepu do netu pies jest pod nasza opieka - czyli OTOZ Animals Lubliniec - i tak jak juz pisalam wczesniej dziekujemy i akceptujemy kazda forme pomocy:) tak jest;);) Quote
danavas Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 feluska997 napisał(a):Kochane, zrobiłam symboliczny bazarek dla biedaka. Zapraszam do licytacji, reklamowania czy choćby podnoszenia. http://www.dogomania.pl/threads/214289-Eksperymentalny-bazarek-dla-oskalpowanego-cia%C5%82ka.-DLA-PSA-I-KOTA-do-15.09-godz-22.0?p=17595769#post17595769 dziękujemy Wam cioteczki:) Quote
MALWA Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 A na "moim" bazarku już pierwsza osoba licytuje książkę! Byleby tak dalej. Quote
danavas Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 MALWA napisał(a):A na "moim" bazarku już pierwsza osoba licytuje książkę! Byleby tak dalej. Malwa Ty kochana nie musisz pytać o akceptację bazarku...przecież bazarki są takie ważne..ja to marzę żeby ktoś na moje psiaki zrobił....to jest ogromna pomoc bo deklaracje się kruszą i człowiek zostaje sam z psem i długiem za dt.... Quote
wawer Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Weszłam i tu. Dobrze, że są jednak wrażliwi ludzie, którzy zajęli się tym psiakiem i dali mu schronienie z opieką. Wielkie im dzięki, Wam, Cioteczki, też, ma się rozumieć :kiss_2::Rose:. Coś mi się zdaje, że zostanę "etatową fanką" psów z Lublińca :evil_lol:. Zulus, Raja, Bruno, Duszek, Michael... czy o którymś jeszcze zapomniałam albo nie wiem? Bazarek w przygotowaniu, zasilę fundusze... Któremu bidukowi najbardziej potrzeba wsparcia? Quote
MALWA Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 wawer napisał(a):Weszłam i tu. Dobrze, że są jednak wrażliwi ludzie, którzy zajęli się tym psiakiem i dali mu schronienie z opieką. Wielkie im dzięki, Wam, Cioteczki, też, ma się rozumieć :kiss_2::Rose:. Coś mi się zdaje, że zostanę "etatową fanką" psów z Lublińca :evil_lol:. Zulus, Raja, Bruno, Duszek, Michael... czy o którymś jeszcze zapomniałam albo nie wiem? Bazarek w przygotowaniu, zasilę fundusze... Któremu bidukowi najbardziej potrzeba wsparcia? Witaj! Zapomniałaś Kochana o ślepym Jurandzie uratowanym z chlewu! I jeszcze raz bardzo dziękuję za udział w bazarku na oskalpowanego Michaela. W tej chwili prowadzę w sumie 4 bazarki na różne psiaki, m. in. na: oskalpowanego MIchalela, psa uwolnionego z metalowej pętli, ślepego Juranda, rodziny Husky. Proszę choćby o podnoszenie ! To też bardzo ważne! Quote
zioberek87 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 tak jak napisałam u Duszka, zaraz zrobię mały bazarek dla obu chłopaków, mam nadzieję że chociaż parę grosików na nich pójdzie :) Quote
mysza 1 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ciotki, polecam się z opatrunkami żelowymi. Quote
feluska997 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Pierwsza dyszka z mojego bazaru :) Zapraszam, zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/214289-Eksperymentalny-bazarek-dla-oskalpowanego-cia%C5%82ka.-DLA-PSA-I-KOTA-do-15.09-godz-22.0?daysprune=-1 Quote
wawer Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 MALWA napisał(a):Witaj! Zapomniałaś Kochana o ślepym Jurandzie uratowanym z chlewu! I jeszcze raz bardzo dziękuję za udział w bazarku na oskalpowanego Michaela. W tej chwili prowadzę w sumie 4 bazarki na różne psiaki, m. in. na: oskalpowanego MIchalela, psa uwolnionego z metalowej pętli, ślepego Juranda, rodziny Husky. Proszę choćby o podnoszenie ! To też bardzo ważne! Chyba już tego nie ogarniam, bo nie wszystkie psiaki kojarzę. Dasz linki? Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 mysza 1 napisał(a):Ciotki, polecam się z opatrunkami żelowymi. narazie Mu kupilam 4 - jak dalej będa potrzebne to damy znac i baaardzo dziekujemy:):):) Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 wawer napisał(a):Chyba już tego nie ogarniam, bo nie wszystkie psiaki kojarzę. Dasz linki? to nasz kolejny podopieczny zabrany z ciemnego chlewa, gdzie zyl pare lat: http://www.dogomania.pl/threads/213169-Oślepł-siedząc-kilka-lat-w-chlewie!!! Quote
wawer Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Serdecznie zapraszam na mój smakowity bazarek na trzy spniewierane, psie dusze lublinieckie: Duszka, Michaela i Juranda: http://www.dogomania.pl/threads/214364-**-KIEŁBASA-Z-KOŚCIĄ–cegiełki-na-leczenie-Duszka-Michaela-i-Juranda-do-północy-20.09 Quote
danavas Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 zioberek87 napisał(a):tak jak napisałam u Duszka, zaraz zrobię mały bazarek dla obu chłopaków, mam nadzieję że chociaż parę grosików na nich pójdzie :) dzieki Ziober:) Quote
wawer Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A ja tymczasem na obiadek po pysznościowe cegiełki dla Micha zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/214364-**-KIEŁBASA-Z-KOŚCIĄ–cegiełki-na-leczenie-Duszka-Michaela-i-Juranda-do-północy-20.09 [FONT=Tahoma]KOŚĆ „GŁODOMORRA” – 1 zł[/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Tahoma] KOŚĆ „MARZENIE” – 2 zł[/FONT][/FONT] i wiele innych :) Quote
zioberek87 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 jak tam chłopaczek, jak ranki się goją??? mój bazarek dla chóopaków troche bedzie później bo mojemodelki coś czasu nie potrafią znaleźć:( zgnębie je w poniedziałek:) buziole dla Michałka:) Quote
danavas Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 zioberek87 napisał(a):jak tam chłopaczek, jak ranki się goją??? mój bazarek dla chóopaków troche bedzie później bo mojemodelki coś czasu nie potrafią znaleźć:( zgnębie je w poniedziałek:) buziole dla Michałka:) bo sobie założyły konto na fb i siedzą przy kompie non stop...cały czas je tu widzę;) Quote
ida47 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 trzymaj sie biedaku, ciotki ci pomaga Quote
bela51 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Wstrzasające, jak ten biedak musi cierpiec.:-( A jaki jest stan psa na dzien dzisiejszy? Quote
MALWA Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 bela51 napisał(a):Wstrzasające, jak ten biedak musi cierpiec.:-( A jaki jest stan psa na dzien dzisiejszy? Też dołączam się do pytania ? Quote
danavas Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 bela51 napisał(a):Wstrzasające, jak ten biedak musi cierpiec.:-( A jaki jest stan psa na dzien dzisiejszy? jedna strona fajna...ale druga bardzo nieładnie się goi:(....Nescca była u chłopaka w weekend więc jak wejdzie po pracy to napisze coś więcej... Quote
wawer Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Na bazarek dla psiaczka przedpołudniem zapraszam! Quote
nescca Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Nawet nie wiedziałam ,że chłopak ma wątek. Dzieki niezastąpiona Danvas. A WY SIĘ NIE LITUJCIE NA NIĄ!!!! Danvas z 2 nowymi naszymi inspektorkami przeszły chrzest bojowy :) Los od razu rzucił Je na głęboką wodę...ale ja jestem z tego baaaardzo zadowolona... ponieważ wiem z kim przyjdzie nam pracować. i powiem Wam po cichu... NOWE INSPEKTORK W LUBLIŃCU..... SĄ THE BEST!!! A wracając do Michaelka.... Michael jutro jedzie do kontroli. Byłam i Niego w sobotę.Zawiozłam smaczne frollicki ,puszeczki i jakiś smaczek od Was :) a On....biega po ogrodzie i zaczyna szkodnikować. Wykopał Pani bluszcz....i dobrał się do drzwi. Chyba jest poprawa. Quote
MALWA Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='nescca']Nawet nie wiedziałam ,że chłopak ma wątek. Dzieki niezastąpiona Danvas. A WY SIĘ NIE LITUJCIE NA NIĄ!!!! Danvas z 2 nowymi naszymi inspektorkami przeszły chrzest bojowy :) Los od razu rzucił Je na głęboką wodę...ale ja jestem z tego baaaardzo zadowolona... ponieważ wiem z kim przyjdzie nam pracować. i powiem Wam po cichu... NOWE INSPEKTORK W LUBLIŃCU..... SĄ THE BEST!!! A wracając do Michaelka.... Michael jutro jedzie do kontroli. Byłam i Niego w sobotę.Zawiozłam smaczne frollicki ,puszeczki i jakiś smaczek od Was :) a On....biega po ogrodzie i zaczyna szkodnikować. Wykopał Pani bluszcz....i dobrał się do drzwi. Chyba jest poprawa. Co do Michaela - ulga na sercu, że jest lepiej. Bo skoro biega i szkodnikuje, to musi byc lepiej, bo cierpiący pies raczej by nie biegał. Co do Inspektorek - to super, że dziewczyny przeszły egzamin pomyślnie i co tu dużo gadać nowe osoby w grupie, to zawsze silniejsza grupa. A jeśli jest jeszcze taka, która pomaga, i to zwierzętom, to tylko należy się z tego cieszyć! Poza tym za kilka dni kończy się mój bazarek na Michaela i jeszcze jednego biedaka, i aby był bardziej widoczny umieściłam go na stronie z reklamami bazarków: [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/111594-Reklamy-Bazarków[/FONT] może jeszcze ktoś wypatrzy ten bazarek! [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/214281-Nowe-książki!-Bazarek-na-oskalpowanego-Michaela-i-upodlonego-psa!-Do-18.09.-g.-22.00[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
kaszexx Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Witam! Przesyłam listę osób, które wspomogły finansowo Michaela. WPŁATY Z DNIA 5.09.2011r Agnieszka W. – 30zł (Nowy Dwór Mazowiecki) Monika K. D.-M. – 20zł (Warszawa) Izabela M. – 30zł (Ińsko) Anna C.- 20zł (Bielsko-Biała) Olga M. – 25zł (Warszawa) Justyna S. – 40zł (Warszawa) Agnieszka W. – 80zł (Wyszków) Katarzyna J. S. – 20zł (Warszawa) Emilia U. F.-Z.- 20zł (Dębno) Halina K. – 20zł (Bydgoszcz) Natalia A. K. – 8zł (Piotrków Trybunalski) Anna M. M. – 5zł (Brwinów) Aleksandra E. D. – 50zł (Wólka Kosowska) Marek B. B. – 50zł (Gliwice) Joanna P. – 50zł (Łódź) Camilla G. – 30zł (Brzeźno Łyńskie) Zofia K. J. – 40zł (Warszawa) Emil C. – 30zł (Warszawa) Sylwia B. – 30zł (Głosków) Małgorzata J. – 50zł (Kraków) W. B. – 20zł (Warszawa) WPŁATY Z DNIA 6.09.2011r. Marek A. P. – 100zł (Warszawa) Aleksandra M. P. – 50zł (Katowice) Danuta R. M. – 20zł (Łęczyca) Marcjanna H. S. – 100zł (Warszawa) Magdalena Z. – 100zł (Grabownica Starzeńska) Marta T. K. – 30zł (Gliwice) Małgorzata R. – 20zł (Bielsko-Biała) Agnieszka B. A. – 30zł (Warszawa) Jolanta Z. – 10zł (Wielgie) Marta K. J. – 17,62zł (Bydgoszcz) Klaudia A. N. – 15zł (Rybnik) Monika K. W. – 4,70zł (Szczecin) Karolina S. – 20zł (Sosnowiec) Dorota K. W. – 30zł (Legionowo) Maria J. – 300zł (Nowy Sącz) Paulina H. – 30zł (Ozorków) Renata P.- 30zł (Kraków) Katarzyna G. – 25zł (Warszawa) Jacek W. – 30zł (Warszawa) Katarzyna K. – 20zł (Poznań) Maria G. – 10zł (Giżycko) Elżbieta M.-Ż. – 20zł (Szczecinek) Barbara K. – 100zł (Bielsko-Biała) Elżbieta K. S. – 40zł (Lubliniec) Dominika K. S. – 9,42zł (Ruda Śląska) Iwona S. – 40zł (Kielce) Anita D. – 25zł (Warszawa) Jadwiga H. H. – 10zł (Warszawa) Marta P. – 20zł (Starogard Gdański) Edyta R. - 6,26zł (Dąbrowa Górnicza) Bogna S. – 5zł (Bielsko-Biała) Malwina L.-W. – 10zł (Łódź) WPŁATY Z DNIA 7.09.2011r. Maria J. – 100zł (Lubliniec) Karolina A. P. – 3,33zł (Gdańsk) Marta Z. – 10zł (Gdańsk) Alina C. – 50zł (Ciechanów) Katarzyna E. S. – 20zł (Warszawa) Marta M.-K. – 10zł (Ruda Śląska) Magdalena P. – 15zł (Częstochowa) Marzena D. – 15zł (Wrocław) Dorota A. W. – 100zł (Kraków) Wiktoria R. – 5zł (Lublin) Grażyna S. – 30zł (Kowary Leśna) WPŁATY Z DNIA 8.09.2011r. Karolina W.- 20zł (Dąbrowa Górnicza) Justyna K. J. – 10zł (Kraków) Maciej A. – 20zł (Warszawa) Grażyna K. M. – 100zł (Wrocław) Zuzanna I. M. – 20zł (Warszawa) Daria M. M. – 10zł (Szubin) Olga K. – 15zł (Krzeszowice) Jolanta Z. – 50zł (Dąbrowa Górnicza) Małgorzata A. Ś. – 30zł (Ostrów Wlkp.) Sylwia P. – 10zł (Warszawa) kajen100 Sandra I. P .- 10zł (Sosnowiec) Katarzyna K. – 100zł (Warszawa) WPŁATY Z DNIA 9.09.2011r. Lidia K. – 50zł (Oświęcim) Karolina E. K. – 20zł (Łódź) Ryszard C. – 15zł (Opole) Michał S. – 30zł (Sosnowiec) michal011084 Krystyna C. – 100zł (Mikołajewo) Joanna J. – 10zł (Kraków) gamonek2008 WPŁATY Z DNIA 12.09.2011r. Katarzyna K.- 10zł (Warszawa) Julia M .K . – 5zł (Liszki) Aleksander B. – 15zł (Katowice) Dorota W. – 15zł (Wrocław) Małgorzata S. – 5zł (Blachownia) aniolek2000 Edyta R. – 20zł (Dąbrowa Górnicza) Patrycja N. – 10zł (Sosnowiec) Magdalena S. – 50zł (Warszawa) WPŁATY Z DNIA 13.09.2011r. Roman i Alicja K. – 30zł (Jasieniec) WPŁATY Z DNIA 14.09.2011r. Michał K. – 20zł (Warszawa) elpinio Marta P.- 10zł (Świdnica) martaa-p Dorota S. – 50zł (Płock) Anna P.-S. – 20zł (Wilczyn) WPŁATY Z DNIA 15.09.2011r. Anna P. – 40zł (Kielce) Ewa K.-B.- 30zł (Bielsko-Biała) WPŁATY Z DNIA 16.09.2011r. Magdalena W. – 30zł (Zabrze) Ewa N. – 50zł (Gliwice) WPŁATY Z DNIA 19.09.2011r. Karina J. R. – 15zł (Czerwionka Leszczyny) karina r Adrianna B. – 30zł (Pęczniew) Ludmiła S. – 5zł (Jelenia Góra) Kamila B. P. – 20zł (Radom) szalikowiec789 Quote
Recommended Posts