Jota67 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Cioteczki kochane- napiszcie chociaż że jest na lekach i go nie boli !!!:( Quote
danavas Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Jota67 napisał(a):Cioteczki kochane- napiszcie chociaż że jest na lekach i go nie boli !!!:( nie boli:)przynajmniej nie tak bardzo jak wtedy zanim trafił do weta...bo wtedy to był na bank taki ból co doprowadza do szaleństwa..... teraz jest już wesoły...wczoraj się ucieszył na nasz widok:) trochę nieśmiały bo dużo ludzi ale dał się ładnie wygłaskać...wystawia to swoje pokiereszowane ciałko i pozwala na przemywanie ran z ogromną ufnością.... Quote
ewu Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Trzymaj się piesuńku.Wszystko się zagoi i będziesz szczęśliwy. Quote
Lu_Gosiak Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 MALWA napisał(a):Moge zrobić bazarek ze swoich rzeczy na bidulka. Proszę tylko o informację z kim się kontaktować na pw. Chodzi mi konkretnie o wyrażenie zgody. Mam taką sytuację, ze napisałam do 2 osób, bo chciałam zrobić bazarek dla chorych psów, i dziewczyna, kóra opiekuje się jednym z tych psów, nie zgodziła się. Trudno.... Jednego psa już mam, ten może być drugi. A kwotę z bazarku podzielę na dwóch. Proszę tylko o podanie do kogo pisać. Jutro mam urlop, to mogę zrobić bazarek. oczywiście chcemy bazarek i bardzo bedziemy wdzieczni i dziekujemy!!:):) poki co leczenie Michaela zapowiada sie na długie, wiec pieniazki beda potrzebne tylko wczoraj wydalam w aptece 60zl na sorcoseryl w zelu, gaziki, rivanol i opatrunki żelowe + 25zl sucha karma + puszki bardzo dziekujemy za wszelka pomoc:):) a Michaelek jest kochaniutki naprawde..taki poczciwy piesek, ufny i przyjacielski do kazdego mial ogromnego farta, ze trafil na tak wspaniałych ludzi, którzy zgodzili sie Nim opiekowac poki nie wydobrzeje Quote
zioberek87 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 na pewno cioteczki będzie dobrze, chłopka da radę tylko trzeba go pilnować a wy juz na bank bedziecie mialy gona oku... kochany chloptas w tak krotkiej chwili stracil tyle cialka, a ten bol..... jak dla mnie nie do wyobrazenia:( trzymaj sie chlopaku:* Quote
Awit Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 O Jezu, tyle żywych ran, ależ musiało go boleć:-( Gdzie on teraz jest, tam w komórce ludzie się nim zajmują? Quote
azalia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Zdrowiej pieseczku kochany,zdrowiej i niech cię już nie boli,tyle się nacierpiałeś. Quote
tobciu Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):oczywiście chcemy bazarek i bardzo bedziemy wdzieczni i dziekujemy!!:):) poki co leczenie Michaela zapowiada sie na długie, wiec pieniazki beda potrzebne tylko wczoraj wydalam w aptece 60zl na sorcoseryl w zelu, gaziki, rivanol i opatrunki żelowe + 25zl sucha karma + puszki bardzo dziekujemy za wszelka pomoc:):) a Michaelek jest kochaniutki naprawde..taki poczciwy piesek, ufny i przyjacielski do kazdego mial ogromnego farta, ze trafil na tak wspaniałych ludzi, którzy zgodzili sie Nim opiekowac poki nie wydobrzeje *** Na czym polegaja te bazarki kochane ? Tez bym znalazla jakies ksiazki. Tylko jak to wowczas ? Wyslac tej osobie co organizuje bazarek ? Czy jak ? Quote
danavas Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Awit napisał(a):O Jezu, tyle żywych ran, ależ musiało go boleć:-( Gdzie on teraz jest, tam w komórce ludzie się nim zajmują? to była komórka na rowery a teraz jest pokój Michaela z wielkim wyrem:) Ta rodzinka do której on przyszedł taki pokiereszowany się nim opiekuje... Quote
danavas Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 tobciu napisał(a):*** Na czym polegaja te bazarki kochane ? Tez bym znalazla jakies ksiazki. Tylko jak to wowczas ? Wyslac tej osobie co organizuje bazarek ? Czy jak ? to zalezy jak sie dogadasz..mozesz wysłac od razu, ale co z tym potem jak się nie sprzeda, możesz poczekac i wysłać jedną paczka to co sie sprzedało do ogranizatora bazarku, bo np może być tak że ktoś kupi coś od ciebie i od innej osoby na tym samym bazarze i wtedy bez sensu go kasować za dwie przesyłki..ale to jest kwestia dogadania sie z tą osoba co robi bazar...ja zawsze proszę o foty i opisy przedmiotów na maila...a po zakończonym bazarku sprawdzam która opcja wysyłki jest korzystniejsza dla wszystkich..... Quote
inga.mm Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 tobciu napisał(a):*** Na czym polegaja te bazarki kochane ? Tez bym znalazla jakies ksiazki. Tylko jak to wowczas ? Wyslac tej osobie co organizuje bazarek ? Czy jak ? Tobciu, może instrukcje do bazarku wysłac Ci i zrobisz solo? Quote
Czorcik Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 czy on u tej rodziny zostanie ? ma szanse na to ? rozumiem że ludzie się nim zajmują , ale potrzeba pomocy finansowej , żeby wyleczyć psiaka ? Quote
tobciu Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 inga.mm napisał(a):Tobciu, może instrukcje do bazarku wysłac Ci i zrobisz solo? to ja bym poprosila taka instrukcje na maila. Sprobuje jak mi wyjdzie. (jestem nowa jak widac na forum i widze, ze umiejetnosc zakladania bazarkow, cegielek, wydarzen na fb jest niezbedna :( ) Widzialam w watku : http://www.dogomania.pl/threads/214151-Konający-w-krzakach-amstaf-w-stalowej-pętli.-Uratowany-przez-tamb-od-śmierci.../page3 ze MALWA bedzie robic bazarek dla tego psinia znalezionego wczoraj przez tamb oraz dla Michaela wlasnie. To po przeczytaniu instrukcji od Ciebie - sprobuje. A jakby mi nie wyszlo, to zglosze sie z ksiazkami do Malwy. Bo w sumie takich bazarkow dotyczacych jednego piesia moze byc kilka ? Quote
inga.mm Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 tobciu napisał(a):to ja bym poprosila taka instrukcje na maila. Sprobuje jak mi wyjdzie. (jestem nowa jak widac na forum i widze, ze umiejetnosc zakladania bazarkow, cegielek, wydarzen na fb jest niezbedna :( ) Widzialam w watku : http://www.dogomania.pl/threads/214151-Konający-w-krzakach-amstaf-w-stalowej-pętli.-Uratowany-przez-tamb-od-śmierci.../page3 ze MALWA bedzie robic bazarek dla tego psinia znalezionego wczoraj przez tamb oraz dla Michaela wlasnie. To po przeczytaniu instrukcji od Ciebie - sprobuje. A jakby mi nie wyszlo, to zglosze sie z ksiazkami do Malwy. Bo w sumie takich bazarkow dotyczacych jednego piesia moze byc kilka ? Ja robie bazarki na kilka psów, właśnie dlatego, że jeden piesek na ogół ma ich kilka. Wtedy po kilkadziesiąt zł dla każdego na bieżące potrzeby przekazuje się. za chwilę wyślę Ci instrukcję i kontakt mailowy, jeśli będziesz potrzebowała dodatkowej pomocy Quote
tobciu Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 inga.mm napisał(a):Ja robie bazarki na kilka psów, właśnie dlatego, że jeden piesek na ogół ma ich kilka. Wtedy po kilkadziesiąt zł dla każdego na bieżące potrzeby przekazuje się. za chwilę wyślę Ci instrukcję i kontakt mailowy, jeśli będziesz potrzebowała dodatkowej pomocy hej, dziekuje, dostalam. A ja wlasnie jestem blondynka :) to akurat :) Usiade nad nia wieczorem i bede pisac jakby co. Dziekuje. Quote
zioberek87 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 jak biedactwo się czuje... masakra onim io Duszku pół nocy myslałam, dziewczyny ja też damcos na bazar porobie zdjęcia i wam wyslę a Wy sobie to wycenicie itd a póxniej jak ktos je kupi to ja bedę wysyłała i koszty przesyłki pokryję ze swoich a Wy normalnie wycencie przesyłkę ale te pieniążki zostawicie na chłopaków i będą odemnie... chociaż tyle moge zrobić. Prosze skontaktować się ze mną na pw do kogomam wysyłac foty itd Quote
tobciu Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 zioberek87 napisał(a):jak biedactwo się czuje... masakra onim io Duszku pół nocy myslałam, dziewczyny ja też damcos na bazar porobie zdjęcia i wam wyslę a Wy sobie to wycenicie itd a póxniej jak ktos je kupi to ja bedę wysyłała i koszty przesyłki pokryję ze swoich a Wy normalnie wycencie przesyłkę ale te pieniążki zostawicie na chłopaków i będą odemnie... chociaż tyle moge zrobić. Prosze skontaktować się ze mną na pw do kogomam wysyłac foty itd zioberku87 - to narazie wysli prosze do inga.mm albo do MALWA. Ja pierwszy raz bede robic, to przecwicze wpierw na swoich fantach, by wtopy nie bylo, ze cos zle poszlo. Quote
inga.mm Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 zioberek87 napisał(a):jak biedactwo się czuje... masakra onim io Duszku pół nocy myslałam, dziewczyny ja też damcos na bazar porobie zdjęcia i wam wyslę a Wy sobie to wycenicie itd a póxniej jak ktos je kupi to ja bedę wysyłała i koszty przesyłki pokryję ze swoich a Wy normalnie wycencie przesyłkę ale te pieniążki zostawicie na chłopaków i będą odemnie... chociaż tyle moge zrobić. Prosze skontaktować się ze mną na pw do kogomam wysyłac foty itd Malwa, weźmiesz? ja na razie mam kosmiczne obłożenie robotą, więc cienko z bazarkami u mnie, a na razie mam do spłacenia długi po zamordowanych zwierzakach i na Kaję u Czarodziejki. Quote
MALWA Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Dziewczyny! Wklejam tu link do bazarku, który zrobiłam, i proszę o akceptację przez osobę, kóra zajmuje się pieskiem. Myśle, że jest to danavas, ale rano pisałam na pw, i mi nie odpisała, stąd też wklejam tu na wątek. Po akceptacji otworzę bazarek. http://www.dogomania.pl/threads/214281-Nowe-książki!-Bazarek-na-oskalpowanego-Michaela-i-upodlonego-ams!-ROBI-SIĘ-NIE-PISAĆ?p=17594649#post17594649 Quote
MALWA Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Chyba trochę bez sensu, aby fanty wylicytowane od dwóch osób szły z dwóch adresów. Ja wolałabym ciągnąć na bazarku to co mam u siebie. To obecnie już mój 4 bazarek na bidy.... Quote
Lu_Gosiak Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 MALWA napisał(a):Dziewczyny! Wklejam tu link do bazarku, który zrobiłam, i proszę o akceptację przez osobę, kóra zajmuje się pieskiem. Myśle, że jest to danavas, ale rano pisałam na pw, i mi nie odpisała, stąd też wklejam tu na wątek. Po akceptacji otworzę bazarek. http://www.dogomania.pl/threads/214281-Nowe-książki!-Bazarek-na-oskalpowanego-Michaela-i-upodlonego-ams!-ROBI-SIĘ-NIE-PISAĆ?p=17594649#post17594649 danavas jest dzis w pracy i nie ma poki co dostepu do netu pies jest pod nasza opieka - czyli OTOZ Animals Lubliniec - i tak jak juz pisalam wczesniej dziekujemy i akceptujemy kazda forme pomocy:) Quote
MALWA Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):danavas jest dzis w pracy i nie ma poki co dostepu do netu pies jest pod nasza opieka - czyli OTOZ Animals Lubliniec - i tak jak juz pisalam wczesniej dziekujemy i akceptujemy kazda forme pomocy:) Dobra, to tylko jak dostanę akceptację od tamb ( drugi pies, na który jest bazarek ), to go otwieram! http://www.dogomania.pl/threads/214281-Nowe-książki!-Bazarek-na-oskalpowanego-Michaela-i-upodlonego-ams!-ROBI-SIĘ-NIE-PISAĆ?p=17594653#post17594653 Quote
feluska997 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Kochane, zrobiłam symboliczny bazarek dla biedaka. Zapraszam do licytacji, reklamowania czy choćby podnoszenia. http://www.dogomania.pl/threads/214289-Eksperymentalny-bazarek-dla-oskalpowanego-cia%C5%82ka.-DLA-PSA-I-KOTA-do-15.09-godz-22.0?p=17595769#post17595769 Quote
Recommended Posts