Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drogie moje, ja mam 20 złotych z bazarku dla biedaka, tylko czekałam z pytaniem co z nimi, żeby nie zapeszyć. Już chyba nie zapeszę, więc życzę szczęścia Majkiemu, a Was pytam co z kasą. Przelać na konto z pierwszego posta tylko z innym dopiskiem czy jak?

Posted

[FONT=Tahoma]18 września zakończył się bazarek, który robiłam dla Michaela i Niutka! [/FONT]

[FONT=Tahoma]Z tego bazarku wpłynęła kwota 252,20 zł, i tym samym na jednego psiaka przypada kwota 126,10 zł. Rozliczenie bazarku ( wpłaty i nadwyżki ) znajduje sie na stronie 5 bazarku: [/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/214281-Nowe-książki!-Bazarek-na-oskalpowanego-Michaela-i-upodlonego-Niutka-!-ROZLICZAM[/FONT]

[/FONT]
[FONT=Tahoma]Dzisiaj rano przelałam na konto, które widnieje na wątku kwotę 126,10 zl na Michaela![/FONT]

Posted

bbaardzo dziekujemy za bazarek i pomoc:):)_
a u Michalela wszystko mega super:):)
ostatnio zadzwonila do mnie Jego nowa Pani zapytac kiedy przyjedziemy w odwiedzinki do Michaelka:)..On sam ma sie super - Panstwo jeszcze na moja prosbe byli z Nim pare dni temu na kontroli u naszej wetki - wszystko wspaniale sie goi
a Pani nie mogła sie nachwalić jaki to mądry i super pies - mówi, ze wzieła specjalnie 2 tygodnie wolnego by wszystkiego Go uczyc..a On wszystko umie - nie załatwia sie w domu, nic nie niszczy, jestbardzo przytulasny, chodzi za swoja Pania krok w krok, cxzeka pod drzwiami łazienki nawet - generalnie wszystko jest w jak najlepszym porzadku...oczywiscie w chwili wolnego skoczymy tam zdjecia porobic i Go odwiedzic

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
myśle, ze spokojnie mozna przeznaczyc na inna potrzebujaca bede - u Majkiego leczenie juz na koncowce, wiec niech inna bida skorzysta..bardzo dziekujemy za chec pomocy!!!!!:loveu::loveu::loveu:

To wyślę na konto z pierwszego postu, podpiszę się w tytule przelewu żeby była jasność - przeznaczycie na kogo będzie Wam potrzeba. Może być?
Fajnie czytać (pośród tych wszystkich bied i długów), że już nie trzeba :multi:

Zdjęcia byśmy zobaczyli:cool3: