zioberek87 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 ha ha ha teraz się staram:):):) a co u chłopaka:)? mamy jakies foty z nowego domku?? Quote
zioberek87 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 hallo ciotki żyjecie??? ja chciałabym zobaczyć chłopaka w nowym domku:) Quote
danavas Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 zioberek87 napisał(a):hallo ciotki żyjecie??? ja chciałabym zobaczyć chłopaka w nowym domku:) cierpliwości;) Quote
zioberek87 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 danavas napisał(a):cierpliwości;) brak brak:) bo ja chce na oczy zobaczyc jego roześmiany pyszczek i zagojone ranki:) Quote
feluska997 Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Drogie moje, ja mam 20 złotych z bazarku dla biedaka, tylko czekałam z pytaniem co z nimi, żeby nie zapeszyć. Już chyba nie zapeszę, więc życzę szczęścia Majkiemu, a Was pytam co z kasą. Przelać na konto z pierwszego posta tylko z innym dopiskiem czy jak? Quote
zioberek87 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Awit napisał(a):Ma domek, stały?? tak znalazł domek stały:) nasz Michel:) hi hi hi tylko ja spragniona jestm nowych fotek:) zawsze to lepiej sie upewnić:) Quote
zioberek87 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 kurde Danavas, mów co u chłopaka bo zamiast do Ciebie przyjechać to do niego pojadę:) hi hi hi Quote
MALWA Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [FONT=Tahoma]18 września zakończył się bazarek, który robiłam dla Michaela i Niutka! [/FONT] [FONT=Tahoma]Z tego bazarku wpłynęła kwota 252,20 zł, i tym samym na jednego psiaka przypada kwota 126,10 zł. Rozliczenie bazarku ( wpłaty i nadwyżki ) znajduje sie na stronie 5 bazarku: [/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/214281-Nowe-książki!-Bazarek-na-oskalpowanego-Michaela-i-upodlonego-Niutka-!-ROZLICZAM[/FONT] [/FONT] [FONT=Tahoma]Dzisiaj rano przelałam na konto, które widnieje na wątku kwotę 126,10 zl na Michaela![/FONT] Quote
danavas Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 no kurde teraz z tym Duszkiem tyle zamieszania było.....jutro z Nescca pogadam wypytam i coś napisze:) Quote
Lu_Gosiak Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 bbaardzo dziekujemy za bazarek i pomoc:):)_ a u Michalela wszystko mega super:):) ostatnio zadzwonila do mnie Jego nowa Pani zapytac kiedy przyjedziemy w odwiedzinki do Michaelka:)..On sam ma sie super - Panstwo jeszcze na moja prosbe byli z Nim pare dni temu na kontroli u naszej wetki - wszystko wspaniale sie goi a Pani nie mogła sie nachwalić jaki to mądry i super pies - mówi, ze wzieła specjalnie 2 tygodnie wolnego by wszystkiego Go uczyc..a On wszystko umie - nie załatwia sie w domu, nic nie niszczy, jestbardzo przytulasny, chodzi za swoja Pania krok w krok, cxzeka pod drzwiami łazienki nawet - generalnie wszystko jest w jak najlepszym porzadku...oczywiscie w chwili wolnego skoczymy tam zdjecia porobic i Go odwiedzic Quote
azalia Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 To wspaniałe wieścitylko na foteczki czekamy. Quote
feluska997 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Powtórzę się z pytaniem: mam 20 zł z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/214289-Zako%C5%84czony.-Eksperymentalny-bazarek-dla-oskalpowanego-cia%C5%82ka.-DLA-PSA-I-KOTA. Co z nimi? Quote
Lu_Gosiak Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='feluska997']Powtórzę się z pytaniem: mam 20 zł z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/214289-Zako%C5%84czony.-Eksperymentalny-bazarek-dla-oskalpowanego-cia%C5%82ka.-DLA-PSA-I-KOTA. Co z nimi? myśle, ze spokojnie mozna przeznaczyc na inna potrzebujaca bede - u Majkiego leczenie juz na koncowce, wiec niech inna bida skorzysta..bardzo dziekujemy za chec pomocy!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
bela51 Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Ja nic Majkiemu nie pomoglam, ale jak czytałam tytul watku to mialam mokre oczy. Teraz tez, ale ze szcześcia !!! Quote
feluska997 Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Lu_Gosiak napisał(a):myśle, ze spokojnie mozna przeznaczyc na inna potrzebujaca bede - u Majkiego leczenie juz na koncowce, wiec niech inna bida skorzysta..bardzo dziekujemy za chec pomocy!!!!!:loveu::loveu::loveu: To wyślę na konto z pierwszego postu, podpiszę się w tytule przelewu żeby była jasność - przeznaczycie na kogo będzie Wam potrzeba. Może być? Fajnie czytać (pośród tych wszystkich bied i długów), że już nie trzeba :multi: Zdjęcia byśmy zobaczyli:cool3: Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 potrzebna pomoc i to bardzo Kilkumiesięczna wygłodzona i katowana sunia!PILNIE potrzebny DT-zobacz ludzkie dzieło a dziś (środa) dorzucę Wam stresa Skazana na powolną śmierć-łysa, udręczona suczka-potrzebna pomoc! Quote
tobciu Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Super, ze w tylu nieszczesciach - ta historia ma piekne zakonczenie :) Pozdrowienia dla Michaela i Jego nowego DOMKU i DOMOWNIKOW :) Quote
feluska997 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Z dużym opóźnieniem, ale zrobiłam przelew bazarkowy :) Pozdrawiam. Quote
MALWA Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Super, że ta historia dobrze się zakończyła! Z utęsknieniem czekam na zdjęcia Michaela ! Quote
Recommended Posts