Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też regularnie (za każdym razem z sercem na ramieniu) zaglądam do wątku.Ściska mnie w gardle a do oczu napływają łzy,kiedy czytam o biednym Dusieńku.I o Tobie Nescco.Niejeden rodzić tyle nie robi dla swojego dziecka co Ty dla tego ślicznego psiaka.Jesteś wspaniałą osobą o wielkim sercu.Trzymam za Was oboje kciuki,żeby Dusiowi się polepszyło a Ty,żebyś mogła porządnie odpocząć...
ps.Jeśli to nie problem,to czy można prosić o jakieś nowe zdjęcia Duszka?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nescca']Przyszło zamówione VIYO oraz CALO-PET. Powiem Wam ,że wstrzykiwałam Mu to do pysia....a Niuniek przełykał z wyraźnym zainteresowaniem!!!![/QUOTE]

Jedz Duszeczku! Smacznego! Dzięki nascca, za te relacje o Dusiu :)

Posted

[quote name='nescca']Przyszło zamówione VIYO oraz CALO-PET. Powiem Wam ,że wstrzykiwałam Mu to do pysia....a Niuniek przełykał z wyraźnym zainteresowaniem!!!![/QUOTE]

to super wiesci;) oby tak dalej;) ciesze sie straszie:D

Posted

wiem ze to watek duszka ale cioteczki kochane jakbyscie mogly zajrzec do mojego tymczasowicza retro (jest u mnie w podpisie)
staruszka wszyscy juz opuscili malo co zagladaa a on hociaz otuchy potrzebuje juz nie mowiac o deklaracjach
na bardzo wiele lekow ktre przyjmuje codziennie no a te najdrozsze sie koncza:(

nesca przepraszam za ofa

Posted

Dusio leży... nie wysiusiał się. Podałam Mu furosemid i czekam...leży spokojnie. Wodzi za mna oczyma :) Mam wrażenie ,że po tym jedzonku jest jak by bardziej krzepki.
karmiłam Go nim już 3 razy. Na pewni Mu smakuje bo nawet nie odwraca główki i natychmiast przełyka. A zapach tych specyfików to zapach świeżej czekolady.

Posted

[quote name='nescca']Dusio leży... nie wysiusiał się. Podałam Mu furosemid i czekam...leży spokojnie. Wodzi za mna oczyma :) Mam wrażenie ,że po tym jedzonku jest jak by bardziej krzepki.
karmiłam Go nim już 3 razy. Na pewni Mu smakuje bo nawet nie odwraca główki i natychmiast przełyka. A zapach tych specyfików to zapach świeżej czekolady.

Super ze zaczyna jesc to dobry znak:) ja mam nadzieje ze tych znakow bedzie coraz wiecej;) duszku buuuziole;)

Posted

nessca a wlasnie ja tak dopytuje jak glupia ale powiedz mi czy zrbiliscie te badania. Dla mojego Marcina stan obrazowy psa
i jego powrotu do zdrowia to poziom mocznika;) spaczenie ma zawodowe ale dzieki temu jakos funkcjonujemy z naszymi pociechami;)

Posted

[quote name='nescca']Kofeino....jak dla większości wetów :)
Wyniki podane są gdzieś wcześniej. Następne będa pojutrze.[/QUOTE]

o wlasnie bo on to na to tylko czeka;) dziki za info;)

Posted

Stwór który doprowadził go do takiego stanu to już nie człowiek to potwór, bestia...
Nescca To dla Was:

Chciałabym móc pomóc bardziej realnie ale niestety nie mam jak :-(

Posted

[quote name='Roxik']To mój pierwszy post, ale od dłuższego czasu śledzę rożne wątki z bidulami :roll: Na wątek Duszka weszłam, po linku, który ktoś wrzucił u innego psiego nieszczęścia i od tego czasu codziennie na niego wchodzę nie mogąc uwierzyć, że można do takiego stanu doprowadzić psa:-( Płakać się chce po prostu:-(
Niestety nie mogę pomóc finansowo-sama mam chorego psa, który w zeszłym tygodniu przeszedł bardzo drogą i skomplikowaną operację, a do końca jeszcze daleko:shake:

Piszę bo moja sunia jak okazało się,że ma wodobrzusze też dostawała furosemid-maksymalna dawkę na jej wagę. Pierwszej nocy była bardzo niespokojna,wstawała, zaraz się kładła, miała nierówny oddech i chwiała się na nogach-to było straszne, zmniejszyliśmy dawkę i wszystko było w miarę dobrze. Może u Duszka też tak jest, może za duża dawka jak na taką chudzinkę?[/QUOTE]
Cioteczko Roxik!Super,że jesteś na wątku naszego Duszka!Każde wsparcie duchowe jest ważne bo on i jego opiekunka tego bardzo potrzebują!Nie uciekaj i zaglądaj bo jak napisałaś to Twój pierwszy post więc Duszek i jego historia bardzo Ciebie poruszyły!Współczuję z powodu choroby Twojej sunieczki...

Posted

Ja z taka otoz sprawa.....
dziewczyny z innego watku http://www.dogomania.pl/threads/2156...a-pomoc!/page2 pokusily sie o wyslanie maila do programu uwaga.. Oni rbili szereg reportazu o biednych zwierzakach.
maja nadieje ze uda sie naglosnic sprawe i jakos uda sie pomoc psiakom...
Zastanawiaja sie czy nie zglosic kilka takich przypadkow. Moze i my wspolnie wykreujemy takiego maila a noz widelec
sie uda? bo takich przypadkow ak nasza facecik jest wiecej (gacek, duszek lezka)
a to tylko przypadki z ostatnich dni...