Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz weszłam na wątek - straszne. Trzymaj się malutki!
A z leków od mdłości, to może popytać weta czy nie można zamiast cerenii podać mu torecanu. To jest lek ludzki, więc dostępny bez problemu (chociaż na receptę) w każdej aptece. Jest w czopkach. Moja Tina kiedyś go dostawała.

Posted

Przepraszam ,że nie dawałam znać wcześniej co sie dzieje...ale uwierzcie mi..... czasu mało. Pewna wielbicielka Dusia polatała po klinikach warszawskich i z wieeelkim trudem dostała cerenie. WEt nie chcial jej sprzedać bo to lek w iniekcji.... ale ta dotarła do wlasciciela kliniki i ....zdobyła!!!! 4 dawki. Ubóstwiam Was ludzie.... jesteście wieeelcy. Izo ,która zjeździłaś Warszawę tramwajem i tkwiłaś na centralnym do 23 aby posłać nam lek..... kochamy Cię..... :)

Posted

Dobranoc Duszeńku i Duszkowa Rodzinko:)
Mogę iść spać, bo czytając posty widze, że wokół takie mnóstwo dobrych i kochanych ludzi- Aniołów, że o nic martwic się nie trzeba..
Jeszcze pomęczę przed spankiem Św. Franciszka, niech nie myśli, że tak prędko damy Mu spokój.
Duszku, śpij słodko i spokojnie u boku swoich Ludzi, przytulaj się mocno i nabieraj sił do walki z tym paskudztwem, które probuje toba zawładnąć. Ślę w twoją stronę cieplutkie myśli i zasypiam z tobą w serduszku.
Do jutra!

Posted

Dzień dobry, Duszku i Rodzinko :) Już moje ciepłe myśli płyną do Was! Jak minęła noc...? Nadzieja na lepsze nas nie opuszcza! Przytulam i głaszczę pycholek słodki :)

Posted

[quote name='nescca']Przepraszam ,że nie dawałam znać wcześniej co sie dzieje...ale uwierzcie mi..... czasu mało. Pewna wielbicielka Dusia polatała po klinikach warszawskich i z wieeelkim trudem dostała cerenie. WEt nie chcial jej sprzedać bo to lek w iniekcji.... ale ta dotarła do wlasciciela kliniki i ....zdobyła!!!! 4 dawki. Ubóstwiam Was ludzie.... jesteście wieeelcy. Izo ,która zjeździłaś Warszawę tramwajem i tkwiłaś na centralnym do 23 aby posłać nam lek..... kochamy Cię..... :)[/QUOTE]
Jak możesz nas przepraszać - to np. ja powinnam, że nie mogę pomóc Duszkowi inaczej, niż tylko wsparciem psychicznym i trzymaniem kciuków. Walczysz o Duszka z zaangażowaniem przeogromnym, wzbudzającym podziw i szacunek:loveu:
Skupiasz wokół siebie wspaniałych Ludzi - Pani Izo - DZIĘKUJEMY:loveu:
Duszkowa Rodzinko - witajcie skoro świt. Duszku - trzymaj się i nie rób już więcej niespodzianek - jedz, koopkaj pięknie i siuśkaj z grubej rury, jak przystało na takiego chłopaka. I zdrowiej, i wsysaj do serduszka tą wielką miłość, którą jesteś otoczony:loveu:

Posted

[quote name='Lobaria']Już dawałam tu wczoraj linka, prosząc o wybaczenie...
Drugi Dusio:-([/QUOTE] .
Wybacz , w ferworze mi umknęło. Ale powtarzać nie zaszkodzi.
Dusieńku jak się czujesz? Pewnie miziali w nocy i tulili:)

Posted

[quote name='Kofeina']Ja mam pytanie do ciotezek opiekujacych sie duskiem:)
Marcin sie pyta czy mocznik i kreatynina spadla i czy kroploweczka pomaga lub czy zaczal jesc..
Pozdrawiamy[/QUOTE]

Kofeinko..... wyniki powtarzamy dopiero w środę. Dusio sam nie je...i to jest mój największy ból .
natomiast co do dnia dziesiejszego....
..... noc mineła spokonie ...Dusiowi .U nas gorzej .Piotruś pojechał w nocy na dworzec i odebrał lek.IZO DZIĘKI. DUSIO CIĘ LIŻE PO RĄCZCE!!! Teraz juz sie nie boję wymiotów Dusia..... jesteśmy zabezpieczeni....a lek ten działa po prostu natychmiast!!! Ja natomiast przebudziłam się w nocy bo wydawało mi się ,że z Dusiem coś się dzieje.... i tak nieszczęśliwie stanęłam na lewą nogę ,że coś mi chrupnęło w kolanie i nie umiem chodzić. Straszenie się martwię jak sobie sama jutro poradzę. Jak tylko obrobie się z Dusiakiem.....jadę na pogotowie prześwietlić to kolano. Już nie mam słów na to wszystko. Przeklinam sama siebie ,że tak nerwowo zerwałam się w nocy.... BEZMYŚLNIE!!! Teraz mam następny kłopot. A Dusiaczek leży sobie na łóżeczku.... kroplówka Mu kapie...... ja gotuję rosołek dla chłopczyka. Napiszę więce jak wrócę z pogotowia.