Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baszon napisał(a):
Duszeńku... daj nam siłę do pomocy a Twojego Brata wspieraj... Co z Nim?! Baksiu, psino... walcz!!!

...już wiem, że odszedł.... żegnaj, Cudny..........

Posted

Przepraszam Was. Byłam na Ukrainie. Nie pytajcie... wolę do tego nie wracać. Natomiast chciałam Wam powiedzieć ,że Dusio pomógł odnaleźć się pewnej uroczej damie :)
http://www.dogomania.pl/threads/217781-Odnaleziona!!!!-Dog-niemiecki-arlekin-okolice-Tomaszowa-Mazowieckiego
Kiedy zobaczyłam w nocy to ogloszenie to poprosiłam Go o opiekę nad Nią :)....za chwilke staneła na naszej drodze. DUSIO JEST SKUTECZNY!!! Mój słodziak jedyny. Kocham Cię Duszku mój.....

Posted

nescca napisał(a):
Przepraszam Was. Byłam na Ukrainie. Nie pytajcie... wolę do tego nie wracać. Natomiast chciałam Wam powiedzieć ,że Dusio pomógł odnaleźć się pewnej uroczej damie :)
http://www.dogomania.pl/threads/217781-Odnaleziona!!!!-Dog-niemiecki-arlekin-okolice-Tomaszowa-Mazowieckiego
Kiedy zobaczyłam w nocy to ogloszenie to poprosiłam Go o opiekę nad Nią :)....za chwilke staneła na naszej drodze. DUSIO JEST SKUTECZNY!!! Mój słodziak jedyny. Kocham Cię Duszku mój.....

Witaj po przerwie.

Duszku, zaopiekuj się TAM Kubulkiem
http://www.dogomania.pl/threads/217308-Postrzelony-staruszek-Kuba-pokochany-przez-nas-uciek%C5%82-za-TM-*-...-%28
pewnie juz razem biegacie szczęśliwi. Do zobaczenia...

Posted

Duszeńku, kilka dni temu pobiegł za swoją Panią stareńki Urwisek mojej babci... Tylko o tydzień ją przeżył...
Znajdź go i szepnij, że bardzo za nimi tęsknię. On był tak bardzo podobny do Ciebie...

Posted

Roszpunka napisał(a):
Duszeńku, kilka dni temu pobiegł za swoją Panią stareńki Urwisek mojej babci... Tylko o tydzień ją przeżył...
Znajdź go i szepnij, że bardzo za nimi tęsknię. On był tak bardzo podobny do Ciebie...

Gdy moja Babcia umarła (w szpitalu oddalonym o przynajmniej 10 km), jej kundelek KIM zaczął tak wyć na podwórku, że podobno nie można bylo wytrzymać słuchając tej rozpaczy.
Umarł jeszcze tego samego dnia.
To sie nazywa miłość i związek człowieka z psem

Posted

Dopiero weszłam na wątek Duszka, spędziłam tutaj ponad 2 godziny i porządnie się zryczałam, no i nabrałam otuchy, że jednak są jeszcze na tym świecie ludzi, którym zależy na psim szczęściu i tyle robią by pomóc naszym czworonożnym przyjaciołom...

Posted

Mam być skarbnikiem?
Nic nie wiem, bo gdy nesca zamilkła nie podjęlam żadnych działań, żeby założyć osobne konto.
Musiałoby być na razie na moje, a potem przeniosę pieniądze.
Proszę Was o potwierdzenie mojego statusu, bo nie chce żadnych niedomówień tam gdzie płyną pieniądze.