Martika&Aischa Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Właśnie dowiedziałam się od Ilonki że naszego Duszka już z nami nie ma :( Biegaj szcześliwy i wolny od bólu kochany psiaku. Do zobaczenia:( Quote
danka4u1 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='baszon']Dusieczku, jaką masz siłę zza tego Tęczowego Mostu, że trzymasz nas tutaj cały czas ?!Jak dobrze, że mam się z kim podzielić tym smutkiem .... Dzięki, że jesteście.... Tak pięknie baszon ujęłaś to, co czuję :-( :-( Quote
tobciu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Jakiś tydzień temu nadmieniłam Pani Beatce, że moglabym zrobi filmik z Duszkowymi zdjęciami. Zastanowialam się jaką muzykę dobrac.. Nie o takim filmiku myslalam... liczyłam, że będzie inaczej wygladal... Ale.. Duszeńku... to dla Ciebie.. dla Pani Beatki i Jej Rodziny.. i dla nas wszystkich, którzy pokochaliśmy to małe, biedne ciałko. Duszku, do zobaczenia. http://www.youtube.com/watch?v=iInO8pJMPtw Quote
arabiansaneta Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 O matko, to jego spojrzenie, takie poważne, rozumne (nie powiem ludzkie, bo to byłaby dla niego obelga)... Żeby te oczy prześladowały i w dzień, i w nocy tego drania, co doprowadził go do takiego stanu! Quote
danka4u1 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Tobciu, dziękujemy.....serce krwawi, gdy widzi się to biedne ciałko....z całego serca dziękujemy Nesce i Jej Rodzinie za poświęcenie, miłość i starania, by ostatnie dni Duszka były szczęśliwe, by zaznał ,co oznacza DOM, który mu daliście. Duszku....:-( :-( Quote
baszon Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ...człowieku, co ci uczyniłem...? ..... serce się rozrywa na 1000 kawałków.... Znowu płaczę.... ale tak trzeba.... Ta cudna Istota jest warta wszystkich łez dziś wypłakanych.... Duszeczku....... Quote
malizna78 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='tobciu']Jakiś tydzień temu nadmieniłam Pani Beatce, że moglabym zrobi filmik z Duszkowymi zdjęciami. Zastanowialam się jaką muzykę dobrac.. Nie o takim filmiku myslalam... liczyłam, że będzie inaczej wygladal... Ale.. Duszeńku... to dla Ciebie.. dla Pani Beatki i Jej Rodziny.. i dla nas wszystkich, którzy pokochaliśmy to małe, biedne ciałko. Duszku, do zobaczenia. http://www.youtube.com/watch?v=iInO8pJMPtw Nie czuję się na siłach, żeby obejrzeć...dzis już dośc się wypłakałam..może jutro? Bo mogę sobie wyobrazić tylko co tam zobaczę...i już płaczę na samą myśl:(:( Quote
misiu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [SIZE="6"]DUSZEK NIE UMARŁ ON ŻYJE W KAŻDYM Z NAS tyle tu pięknych słów :( tyle wspaniałych osób Quote
asiek.l-g Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 obejrzałam...piękne zdjęcia Duszka z jego Panem, który klęka przed nim i wyciąga dłonie, który go całuje w nosek, który pozwala spać na swoim ramieniu...te zdjęcia powodują przeraźliwy ból, złość nie mogę się uspokoić i przestać płakać...ludzie go widzieli i nikt się przy nim nie zatrzymał, nie wyciągnął dłoni.. Quote
daga31081980 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ja nie obejrzałam do końca.Nie dałam rady....jeszcze nie teraz...za wcześnie Quote
malizna78 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='asiek.l-g']obejrzałam...piękne zdjęcia Duszka z jego Panem, który klęka przed nim i wyciąga dłonie, który go całuje w nosek, który pozwala spać na swoim ramieniu...te zdjęcia powodują przeraźliwy ból, złość nie mogę się uspokoić i przestać płakać...ludzie go widzieli i nikt się przy nim nie zatrzymał, nie wyciągnął dłoni..[/QUOTE] O mateńko........no to ja chyba nawet jutro się nie odważe:-( Moja wyobraźnia juz pracuje a serce pęka na myśl o prawdzie.............:-(:-( Duszku, dobranoc...dobranoc... Quote
ewu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Boże, jaki piękny ten film... Płaczę .... Żeby po tych draniach którzy obojętnie patrzyli na udręczonego , bezbronnego Dusia- nikt nie płakał !!!! Quote
ewu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 "Miłosierdzie gminy"..... Jak mogli... jak mogli... Quote
nescca Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Panie Boże...osusz moje łzy.... chce byc silna.... a jestem ubezwłasnowolniona.... przez ból i tęsknotę. Znów nastała noc.... a ja czuwam. Nad spokojem Dusia który odszedł. Malutki....jestem ciągle przy Tobie.... Czuwam z kroplówką i zastrzykiem nad Twoim spokojem....... Quote
baszon Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Nescca, kochana.... jesteśmy z Tobą i Dusiem, czuwamy nad Jego spokojem.... Quote
nescca Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Ciągle boli.....bardzo boli..... tak strasznie tęsknimy za Nim..... mój Dom już śpi... ja czuwam ,choc już Nikt mnie nie obudzi....prosząc o ulgę w cierpieniu..... Quote
ewu Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Nie wiem Nescco co Ci powiedzieć, nie wiem............ Quote
zula131 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Wiem, co czujesz... Przechodziłam to kilka miesięcy temu... Jeszcze się nie zagoiło... Boli, jak jasna cholera :-(... A najgorsza jest bezsilność...Jesteśmy tu wszyscy z Tobą:glaszcze:. Teraz musisz zadbać o swoje zdrowie, bo będziesz potrzebna jeszcze niejednemu biedakowi w tym naszym chorym i bezdusznym świecie... Quote
baszon Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 ...popłaczemy razem.... trzeba sobie pozwolić na żałobę... ten czas jest potrzebny nam i Duszkowi.... to ciągle Jego czas.... Quote
Recommended Posts