Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='baszon']Dusieczku, jaką masz siłę zza tego Tęczowego Mostu, że trzymasz nas tutaj cały czas ?!Jak dobrze, że mam się z kim podzielić tym smutkiem .... Dzięki, że jesteście....
Tak pięknie baszon ujęłaś to, co czuję :-( :-(

Posted

Jakiś tydzień temu nadmieniłam Pani Beatce, że moglabym zrobi filmik z Duszkowymi zdjęciami. Zastanowialam się jaką muzykę dobrac..
Nie o takim filmiku myslalam... liczyłam, że będzie inaczej wygladal... Ale..
Duszeńku... to dla Ciebie.. dla Pani Beatki i Jej Rodziny.. i dla nas wszystkich, którzy pokochaliśmy to małe, biedne ciałko.
Duszku, do zobaczenia.

http://www.youtube.com/watch?v=iInO8pJMPtw

Posted

Tobciu, dziękujemy.....serce krwawi, gdy widzi się to biedne ciałko....z całego serca dziękujemy Nesce i Jej Rodzinie za poświęcenie, miłość i starania, by ostatnie dni Duszka były szczęśliwe, by zaznał ,co oznacza DOM, który mu daliście.
Duszku....:-( :-(

Posted

...człowieku, co ci uczyniłem...? ..... serce się rozrywa na 1000 kawałków.... Znowu płaczę.... ale tak trzeba.... Ta cudna Istota jest warta wszystkich łez dziś wypłakanych.... Duszeczku.......

Posted

[quote name='tobciu']Jakiś tydzień temu nadmieniłam Pani Beatce, że moglabym zrobi filmik z Duszkowymi zdjęciami. Zastanowialam się jaką muzykę dobrac..
Nie o takim filmiku myslalam... liczyłam, że będzie inaczej wygladal... Ale..
Duszeńku... to dla Ciebie.. dla Pani Beatki i Jej Rodziny.. i dla nas wszystkich, którzy pokochaliśmy to małe, biedne ciałko.
Duszku, do zobaczenia.

http://www.youtube.com/watch?v=iInO8pJMPtw

Nie czuję się na siłach, żeby obejrzeć...dzis już dośc się wypłakałam..może jutro? Bo mogę sobie wyobrazić tylko co tam zobaczę...i już płaczę na samą myśl:(:(

Posted

obejrzałam...piękne zdjęcia Duszka z jego Panem, który klęka przed nim i wyciąga dłonie, który go całuje w nosek, który pozwala spać na swoim ramieniu...te zdjęcia powodują przeraźliwy ból, złość nie mogę się uspokoić i przestać płakać...ludzie go widzieli i nikt się przy nim nie zatrzymał, nie wyciągnął dłoni..

Posted

[quote name='asiek.l-g']obejrzałam...piękne zdjęcia Duszka z jego Panem, który klęka przed nim i wyciąga dłonie, który go całuje w nosek, który pozwala spać na swoim ramieniu...te zdjęcia powodują przeraźliwy ból, złość nie mogę się uspokoić i przestać płakać...ludzie go widzieli i nikt się przy nim nie zatrzymał, nie wyciągnął dłoni..[/QUOTE]
O mateńko........no to ja chyba nawet jutro się nie odważe:-( Moja wyobraźnia juz pracuje a serce pęka na myśl o prawdzie.............:-(:-(
Duszku, dobranoc...dobranoc...

Posted

Boże, jaki piękny ten film... Płaczę ....
Żeby po tych draniach którzy obojętnie patrzyli na udręczonego , bezbronnego Dusia- nikt nie płakał !!!!

Posted

Panie Boże...osusz moje łzy.... chce byc silna.... a jestem ubezwłasnowolniona.... przez ból i tęsknotę. Znów nastała noc.... a ja czuwam. Nad spokojem Dusia który odszedł. Malutki....jestem ciągle przy Tobie.... Czuwam z kroplówką i zastrzykiem nad Twoim spokojem.......

Posted

Ciągle boli.....bardzo boli..... tak strasznie tęsknimy za Nim..... mój Dom już śpi... ja czuwam ,choc już Nikt mnie nie obudzi....prosząc o ulgę w cierpieniu.....

Posted

Wiem, co czujesz... Przechodziłam to kilka miesięcy temu... Jeszcze się nie zagoiło... Boli, jak jasna cholera :-(... A najgorsza jest bezsilność...Jesteśmy tu wszyscy z Tobą:glaszcze:. Teraz musisz zadbać o swoje zdrowie, bo będziesz potrzebna jeszcze niejednemu biedakowi w tym naszym chorym i bezdusznym świecie...