gosia2313 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Malinka jest po zabiegu ;-) Siedzi sobie w gabinecie dr. Eweliny i grzeje pupsko :evil_lol: Otacza ją cały zwierzyniec, pies, suczka, gołębie, kanarek, żółw i niezliczona ilość kotów :razz: Malinka coś ostatnio wymiotowała, ale to chyba nic poważnego. Jutro miała wracać do schroniska, ale być może zostanie do piątku :multi: Wzięłam ją dosłownie na kilka minut na spacer dookoła budynku, jest mega spokojna, taka trochę chyba wystraszona, do psów zero agresji - spotkałyśmy jakiegoś labka i ładnie się przywitali :cool3: A tu fotki Panny Maliny : Quote
Martika&Aischa Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Ależ się cieszę :) Piękna Malinka:loveu::loveu::loveu: .....teraz tylko wspaniały domek znaleźć dla dziewczynki :) Quote
Crys Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Gosiu dziękuje za informację :loveu::loveu: Niestety Malinka jest wystraszona :-(:-( Przez pobyt w schronisku coraz bardziej się boi ludzi :-(:-( Jak by została do piątku było by cudnie :multi: Quote
gosia2313 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Nie ma za co :) Jutro Malinka wraca (niestety) do schroniska. Nie wiem, czy ona zawsze taka była, ale wydaje się jakaś taka zamknięta czy wycofana :roll: W ogóle nie cieszy się na widok człowieka. Dzisiaj leżała sobie pod biurkiem, nie wyszła nawet, nie zamerdała ogonem, tylko popatrzała i leżała dalej ... :shake: Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 gosia2313 napisał(a):Nie ma za co :) Jutro Malinka wraca (niestety) do schroniska. Nie wiem, czy ona zawsze taka była, ale wydaje się jakaś taka zamknięta czy wycofana :roll: W ogóle nie cieszy się na widok człowieka. Dzisiaj leżała sobie pod biurkiem, nie wyszła nawet, nie zamerdała ogonem, tylko popatrzała i leżała dalej ... :shake: szkoda strasznie sunieczki :( Nie mam pomysłu jak w tej chwili jej pomóc oprócz tego aby ogłaszać ...ogłaszać ...ogłaszać :( bezradność jest najgorsza. Quote
Crys Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 gosia2313 napisał(a):Nie ma za co :) Jutro Malinka wraca (niestety) do schroniska. Nie wiem, czy ona zawsze taka była, ale wydaje się jakaś taka zamknięta czy wycofana :roll: W ogóle nie cieszy się na widok człowieka. Dzisiaj leżała sobie pod biurkiem, nie wyszła nawet, nie zamerdała ogonem, tylko popatrzała i leżała dalej ... :shake: :-(Kiedyś bardziej się cieszyła z kontaktu z człowiekiem, teraz już w ogóle. Strasznie się wycofała w schronisku niestety i z czasem myślę, że będzie jeszcze gorzej :placz::placz: Quote
Nadziejka Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 :modla::modla:Malinko serduszko kochane .... do schr na powrot ech , zeby jakis domus sie zakochal , cudnaja ta Malineczka jest 1. Quote
Martika&Aischa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Pokazuj się kochana sunieczko ......... Quote
Crys Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Dzisiaj Malinka wraca do schroniska :( W niedzielę ją zobaczę. Quote
Martika&Aischa Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Ciocia jak Ci się uda uściskaj ją ode mnie :( Quote
gosia2313 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Malinka wraca dopiero w poniedziałek ;) Quote
Crys Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia jak Ci się uda uściskaj ją ode mnie :( Tak jak Gosia napisała Malinka wraca w poniedziałek, więc zobaczę ją w środę. Quote
Martika&Aischa Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Cieszę się że jeszcze kilka dni dziewczynka spędziła poza schroniskiem ......moim marzeniem jest to żeby wogóle nie musiała tam wracać. Tylko skąd brać te wszystkie domy ? :( ech Quote
Crys Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Cieszę się że jeszcze kilka dni dziewczynka spędziła poza schroniskiem ......moim marzeniem jest to żeby wogóle nie musiała tam wracać. Tylko skąd brać te wszystkie domy ? :( ech Ja nie wiem skąd :( Ale i tak w miarę sprawnie idą adopcje :) a psiaki niektóre które są w DT zostają tam na stałe :) więc mam nadzięję, że i dla Malinki się znajdzie domek :) Quote
Crys Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Malinka nie wróciła do schroniska :) Jest cały czas u dr. Eweliny i tam szuka domu :) Quote
Martika&Aischa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Crys napisał(a):Malinka nie wróciła do schroniska :) Jest cały czas u dr. Eweliny i tam szuka domu :) O rany :) wspaniała wiadomość :) jak długo będzie mogła tam zostać ??? Quote
gosia2313 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Martika@Aischa napisał(a):O rany :) wspaniała wiadomość :) jak długo będzie mogła tam zostać ??? Chyba aż znajdzie dom Quote
gosia2313 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 gosia2313 napisał(a):do psów zero agresji - spotkałyśmy jakiegoś labka i ładnie się przywitali :cool3: Po dzisiejszej wizycie u Malinki zmieniłam zdanie. Może to od tego, że Malinka poczuła się jak u siebie, zdała sobie sprawę, że ma "właściciela", że ktoś się nią zajmuje. Jest strasznie zazdrosna o dr. Ewelinę. Jak tylko podejdzie do innego psa na chwilkę to Malinka zaraz biegnie do niego z zębami, chyba 2 razy ugryzła innego szczeniaka 5 miesięcznego:shake:. Poza tym jest bardzo wycofana, w ogóle nie podchodzi do ludzi:roll:. A jak ktoś do niej podejdzie to kuli ogon. Bardzo się przywiązała do p. Eweliny, mam nadzieję, że znajdzie w końcu swojego ludzia i tak samo mu zaufa. Quote
Martika&Aischa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Biedna Malinka :( Malinko kochana pora do domciu!!! Trzeba ją ogłaszać ...ogłaszać ...ogłaszać ...z nadzieją że znajdziemy dla niej kochającego człowieka. Ech.... Quote
Crys Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Wiedziałam, że coś się z nią złego dzieje jak kiedyś ją widziałam przez chwile i uciekała jak do niej podchodziłam :( Quote
gosia2313 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Byłyśmy dzisiaj w odwiedzinach u Malinki :) Dalej jest wystraszona, jak przechodzi i ktoś ją zacznie głaskać to staje bez ruchu. Dzisiaj też trochę rzucała się na Bono ale wydaje mi się, że mniej niż wcześniej. Jutro też idziemy ;-) Jak uda się ją wziąć na spacer "za dnia" to może będą jakieś zdjęcia :> Quote
Martika&Aischa Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 gosia2313 napisał(a):Byłyśmy dzisiaj w odwiedzinach u Malinki :) Dalej jest wystraszona, jak przechodzi i ktoś ją zacznie głaskać to staje bez ruchu. Dzisiaj też trochę rzucała się na Bono ale wydaje mi się, że mniej niż wcześniej. Jutro też idziemy ;-) Jak uda się ją wziąć na spacer "za dnia" to może będą jakieś zdjęcia :> Uściskaj ją od ciotek ;) Domku Malinki odezwij się !!!!! Ona wciąż czeka! Quote
gosia2313 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Uściskaj ją od ciotek ;) Domku Malinki odezwij się !!!!! Ona wciąż czeka! Malinka wygłaskana. Dalej niestety wystraszona, ale na spacerze wydawało mi się, jakby przez chwilkę merdała ogonem ;-) (Takie pocieszenie) Quote
gosia2313 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A tu jeszcze w promocji zdjęcie jednego ze współlokatorów Maliny : Współlokator Lejek jest do adopcji, gdyby komuś wpadł w oko :cool3: Quote
Crys Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Ty mi tu nie reklamuj Lejka :P tylko domku dla Malinki szukaj :D :P Moja Mała Biedna Malinka :( Quote
Recommended Posts