nukujek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Igiełka']jak nie było tak nie ma wieści o psiaku.. ehh chyba nie doczekamy się[/QUOTE] Pineska obiecała dowiedzieć się i napisać co u maluszka...ale nadal nic nie wiemy...:-(Pinesko, napisz proszę... Quote
Sabina02 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Wyroznilam Kaszlaczkowi ogloszonko w Tablica.pl na caly miesiac. :) Quote
Igiełka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 a może jest jakaś strona internetowa tego schroniska i tam są aktualne informacje o psiakach - spróbuję poszukać :) Quote
Igiełka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 nukujek napisał(a):o super pomysł:-) Ty to jesteś Igiełko:-);-) Cioteczko znalazłam :) Kaszlaczek nadal szuka domku, jest w dziale piesków do adopcji nie ma tam więcej info poza tym co już wiemy ale mam tel bezpośrednio do schroniska także mogę podać na pw :) Quote
nukujek Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 super,że się dowiedziałaś:-) czyli możemy nadal podnosić wątek. A może w końcu ktoś kto jest tam na miejscu też tu zacznie przychodzić;-) w sobotę wyjeżdżam na dwa tyg, także nie będzie mnie u Kaszlaczka i na innych wątkach... Quote
Igiełka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 nukujek napisał(a):super,że się dowiedziałaś:-) czyli możemy nadal podnosić wątek. A może w końcu ktoś kto jest tam na miejscu też tu zacznie przychodzić;-) w sobotę wyjeżdżam na dwa tyg, także nie będzie mnie u Kaszlaczka i na innych wątkach... to samo pomyślałam może tym sposobem Ktoś jeszcze zajrzy- Ciociu nukujek tylko szybko do nas tutaj wracaj :) Quote
Pinesk@ Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Nie wiem co obecnie u Kaszlaczka bo dawno u niego nie byłam ale odwiedzam w sobotę. Zdjec nie obiecuję bo nie wiem czy mi aparat w koncu ożyje. A kto wie, może i mikrus już w domu.. W tajemnicy Wam powiem, że jeśli Kaszlak nadal w schronisku to jak tylko moja tymczasowiczka pojedzie do domu (na co sie niestety jeszcze nie zanosi..) to mam w planach zabrać mikruska na tymczas.. ;) Quote
Igiełka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 byłoby cudownie gdyby udało się z tymczasem dla Kaszlaczka :) Quote
Pinesk@ Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 (edited) Kaszlaczka widziałam w niedzielę, zmarniało mu się porządnie.. :( W tym tygodniu już po niego jadę bo moja mama spać nie może po nocach i tylko pyta kiedy go przywiozę ;) Oczywiście na DT EDIT: kaszlak załapał się na pare zdjęc: Edited June 25, 2012 by Pinesk@ Quote
Sabina02 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Jakie sliczne malenstwo!!! :loveu: Wrzuce nowe fotki do ogloszenia Kaszlaczka na Tablice. Ale super, ze psinka jedzie do Ciebie na DT!!!!! :multi: Dziekujemy Ci badzo za to i czekamy na wiesci z domku!!! :loveu: Quote
Igiełka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 piękny mikrusek bardzo cieszymy się z Kaszlaczkowego tymczasu i będziemy czekać na wieści :):) Quote
Lumix Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Czy ja dobrze widzę Kaszlaczka nie może doczekać się DT . Rewelacja powodzenia trzymam kciuki. Quote
Sabina02 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Co w koncu u Kaszlaczka??? Czemu nikt nic nie pisze? Quote
Sabina02 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Sabina02 napisał(a):Co w koncu u Kaszlaczka??? Czemu nikt nic nie pisze? Ponawiam pytanie. Ja go caly czas oglaszam na Tablicy. Mam ogloszenie usunac czy nie? Quote
Sabina02 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 W zwiazku z brakiem jakichkolwiek informacji o Kaszlaczku, bede musiala usunac jego ogloszenie na Tablicy. Usune rowniez subskrypcje tego watka, bo on i tak umarl. :niewiem: Jesli ktos bedzie chcial zebym zrobila Kaszlakowi Tablice ponownie, to prosze o PM. Quote
Recommended Posts