Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Igiełka']jak nie było tak nie ma wieści o psiaku.. ehh chyba nie doczekamy się[/QUOTE]

Pineska obiecała dowiedzieć się i napisać co u maluszka...ale nadal nic nie wiemy...:-(Pinesko, napisz proszę...

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nukujek napisał(a):
o super pomysł:-) Ty to jesteś Igiełko:-);-)

Cioteczko znalazłam :) Kaszlaczek nadal szuka domku, jest w dziale piesków do adopcji
nie ma tam więcej info poza tym co już wiemy ale mam tel bezpośrednio do schroniska także mogę podać na pw :)

Posted

super,że się dowiedziałaś:-) czyli możemy nadal podnosić wątek. A może w końcu ktoś kto jest tam na miejscu też tu zacznie przychodzić;-) w sobotę wyjeżdżam na dwa tyg, także nie będzie mnie u Kaszlaczka i na innych wątkach...

Posted

nukujek napisał(a):
super,że się dowiedziałaś:-) czyli możemy nadal podnosić wątek. A może w końcu ktoś kto jest tam na miejscu też tu zacznie przychodzić;-) w sobotę wyjeżdżam na dwa tyg, także nie będzie mnie u Kaszlaczka i na innych wątkach...

to samo pomyślałam może tym sposobem Ktoś jeszcze zajrzy- Ciociu nukujek tylko szybko do nas tutaj wracaj :)

• 2 months later...
Posted

Nie wiem co obecnie u Kaszlaczka bo dawno u niego nie byłam ale odwiedzam w sobotę. Zdjec nie obiecuję bo nie wiem czy mi aparat w koncu ożyje. A kto wie, może i mikrus już w domu..
W tajemnicy Wam powiem, że jeśli Kaszlak nadal w schronisku to jak tylko moja tymczasowiczka pojedzie do domu (na co sie niestety jeszcze nie zanosi..) to mam w planach zabrać mikruska na tymczas.. ;)

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Kaszlaczka widziałam w niedzielę, zmarniało mu się porządnie.. :(
W tym tygodniu już po niego jadę bo moja mama spać nie może po nocach i tylko pyta kiedy go przywiozę ;) Oczywiście na DT

EDIT: kaszlak załapał się na pare zdjęc:

Edited by Pinesk@
Posted

Jakie sliczne malenstwo!!! :loveu: Wrzuce nowe fotki do ogloszenia Kaszlaczka na Tablice.

Ale super, ze psinka jedzie do Ciebie na DT!!!!! :multi: Dziekujemy Ci badzo za to i czekamy na wiesci z domku!!! :loveu:

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

W zwiazku z brakiem jakichkolwiek informacji o Kaszlaczku, bede musiala usunac jego ogloszenie na Tablicy. Usune rowniez subskrypcje tego watka, bo on i tak umarl. :niewiem: Jesli ktos bedzie chcial zebym zrobila Kaszlakowi Tablice ponownie, to prosze o PM.