monika55 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Wet zwykle na koniec wystawia. Zdzierca nie jest, jednak operacja była skomplikowana, teraz leczenie, itd. Quote
togaa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Na nudę zabaweczka w typie konga .Idealna. Taka guma z dziurą w srodku do którek pakuje sie np. pasztet i psiak kombinuje jak go wylizać.... Sudokrem na zaczewienione miejsa jak najbardziej ... Małe opakowanie nie jest drogie, a takie zapewne wystarczy. Quote
monika55 Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Taka zabawką to chyba się zajmie. Powrzucałam jej zabawki Dropsa, nie wiedziała o co chodzi. Załatwia się regularnie. Potem sie zacznie oduczanie od załatwiania w domu. Ale co zrobic. Musi tak byc. Miejsc zaczerwienionych na zewnatrz nie widze, być może między nóżkami. Rozchylać nie chcę żeby nie naruszyc zrastajacych się kości. Quote
mvdr Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 jesli sudocrem jest potrzebny to prosze powiedziec bo mam a nie uzywam wiec moge podrzucic :) Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 malawaszka napisał(a):dajcie mi konto dla Mufinki przypominam się .... edit: ale się zgrałyśmy, w tej samej chwili co to wysłałam dostałam konto :lol: Quote
monika55 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Sudokrem mam dostać, dziekuje. Zaczyna mi brakować podkładów. Ona się załatwia juz normalnie. Nie chce żeby leżała na mokrym to przewijam jak niemowlaka. Najgorzej ze ona do sikania zaczyna wstawać. Malawaszko, wysłałam, dziekuje. Muszę mądrze kupować jej rzeczy bo najpierw zapłata za leczenie. Wolę tam dołożyć , trudno, obejdzie się bez konga. Ja jej musze wystarczyć;). Quote
shanti Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Finanse: Wpłaty na Niunię: MartaC 50 zł KatarzynaK 20 zł Quote
monika55 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Czorcisko paskudne.:loveu: Obszczekala gosci - oczywiscie Drops ją nauczyl. No i nudzi sie. Ma kołnierz ale i tak wygrzebała skądś kawałek bandaża. Ciągle jej mówie "patrze na ciebie" - wtedy niewinne niewiniątko. A co wyrabiała przy zastrzyku... Wielkie podziękowania dla Cioci Mariat:loveu: bo będzie kong. Jutro kupie. I wielkie dzięki dla Cioci Mony:loveu:, która się męczy przy zastrzykach i która przyniosła pakę podkładów. Quote
Mona1991 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Looz bluuss i poziomki ;) Nie wspominając już o obrazie majestatu i moim podrapanym kolanie ;D Quote
togaa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ale sie wycierpi kruszyna. Serce się sciska.... Quote
TERESA BORCZ Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 zapisuję, doczytam dokładnie po powrocie z kliniki, ale cudna malizna, można też zamiast kremami smarować odrobina oleju kokosowego, łagodzącego i antyseptycznego z antybiotykiem z olejku z drzewa herbacianego, genialnie pomaga, troszkę kokosowego oleju rozetrzeć z kropelkami 2,3 herbacianego, na jedno zużycie i wmasować delikatnie, wspaniale się wchłania, wypróbowane, na odparzenia, rany, otarcia , podawałabym jej sufrin z siarki bioprzyswajalnej, super na chrzastki stawowe i stawy, a i na skórę i sierść jednoczecnie super, ona widać tę sierść też nie ma z mocną koszt ok 35 zł na cała kurację, polecam! Quote
monika55 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Po wizycie juz. Mała się popłakała przy prześwietleniu. Boli ją ta łapina. Ładnie się zrasta ta jedna łapeczka, druga jeszcze w gipsie. Za tydzień będzie zmieniany gips. Nadal unieruchomienie w klatce. Zastrzyki nadal. A ona jak zobaczyła smycz Dropsa to miała nadzieje że na spacer wyjdzie. Szalała w tej klatce. To jest bardzo madra psinka. Pomaga mi jak jej ścielę, przesuwa się pieknie na czyste, tylko z łapkami musze pomóc. Tereso , dziekuje za porady. Ona nie ma odleżyn i otarć. Sierść w pięknym stanie. Konga nie kupiłam bo nie było. Shanti przywiozła swojego. No i Mufinka olała go dosłownie.:oops: Kurzą łapę z wapniem również. Najlepszą zabawką jestem ja.:cool3: Quote
Mariat Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ja juz przelalam przez Paypala pieniazki, a tu takie wiesci :shock: Nie chce konga!:obrazic: No to forsa zostanie na inne jej potrzeby. Quote
shanti Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 A to mała cwaniarka :p Moniko, jak jeszcze coś potrzeba to pisz. Jutro znowu będą cycuchy kurze;) Edit: Jest wpłata na paypalu, stówka od Mariat, dziekujemy! A mała wredota dziś chciała Monę zjeść przy zastrzyku:evil_lol: Quote
monika55 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Rozpieszczony dzieciak. Nawet warczała. A co wyrabia jak zobaczy smycz. Dziekujemy z diablątkiem . Quote
malawaszka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 ooo wychodzi charakterek - to dobrze - znaczy że czuje sięcoraz lepiej :lol: Quote
togaa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jeszcze da popalić... A nikt Jej nie szuka ? Nikt nie pytał ? Skoro to taka domowa sunieczka, musi być czyjaś ? Quote
shanti Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Nikt jej nie szukał w schronisku, nie ma ogłoszeń na lokalnych portalach. Cisza. Quote
togaa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jak ona taka tłuściutka, to może należała do starszych osób a takie często i mało mobilne i nieinternetowe... A nawet jak szukają ,to tradycyjnie poprzez karteczki w miescu zagubienia.. Quote
monika55 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Rozwiesze plakaty, tylko po wizycie u weta. Quote
monika55 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Pazurki urosły okropnie. Czym to obciąć? Musze sprawdzic u weta ogłoszenie dotyczące rehabilitacji psiaków. Nie nadaję się na DT. Quote
Alicja Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 monika55 napisał(a):Pazurki urosły okropnie. Czym to obciąć? Musze sprawdzic u weta ogłoszenie dotyczące rehabilitacji psiaków. Nie nadaję się na DT. Moniko , jeśli masz cążki do dużych ludzkich pazurów to się da , ale może w czasie wizyty u Weta lepiej by było podciąć Co do DT , podziwiam Cię że dajesz radę ... Quote
monika55 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Rozpieściłam gada strasznie. Drze jape jak mnie nie widzi. Niedobrze .Pół nocy mnie wołała. Quote
alina71 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Skąś to znam Nasza spała w kontenerku przy łóżku po mojej stronie :p Quote
Recommended Posts