Jump to content
Dogomania

*Pabianice* bernardynka Lusia BEZ OCZU !!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

:-( nie wiem co napisac... :-(
Przesylam pare zlotych na konto podane w pierwszym poscie..
Sledzilam dzis caly dzien historie Duszak, Michaela, biednego amstafa ktory jeszcze nie ma imienia, a teraz Lusia..
Kazdy kolejny dzien dla tych psiakow moze przyniesc poprawe i na na czekamy, na to liczymy, o to prosimy.
Ale z drugiej strony... boje sie kolejnego dnia, bo jutro pojawia sie nowe imiona, nowe tragedie, nowe bidule...

:-(:-(:-(

• Replies 523
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam wiadomość od Piechci.( masz chyba zapchaną skrzynkę ) Mam wprawdzie inne zobowiązania ale postaram się pomóc w miarą możliwości.....to po prostu jakiś koszmar. Chyba nikt normalny nie rozmnaża psów z tak poważną wadą jak brak pigmentu. Podejrzewam ,że sunia cierpi na jakiś zespół wad na tle immunologicznym którego skutkiem był ciągły stan zapalny powiek , możliwe ,że była niewidoma od urodzenia. Net mi działa dzisiaj tak że nie miałam szansy przebrnąć przez cały wątek (mimo że krótki) i zastanawia mnie czy ona oprócz problemów z oczami słyszy ? Bo przy częściowym nawet bielactwie wady te mogą występować jednocześnie. Proszę o nr konta do wpłaty .

Posted

wadercia napisał(a):
ciotki co do allegro cegielkowego to nie trzeba byc fundacja by wystawic. Jednakze trzeba zbierac na konto jakies fundacji.
Robilam takie allegro dla Jasmina i Franka z dogo ale mielismy uzyczone kotno fundacji wiec mozna bylo poprowadzic. Moze macie kogos znajomego kto by udosepnil to mozna allegro zrobic ;)

Selenga juz jest na wątku ;-)

Czekamy na wieści.

Posted

feliksik napisał(a):
dzisiaj ważny dzień - wszyscy czekamy w niecierpliwością na diagnozę

Oby tylko ta diagnoza nisła choć cień szansy dla suni! Wierzę w to ....

Guest Ciocia Gosia
Posted

Piechcia, wpłaciłam troszeczkę dla Lusi. Niestety nie mogę więcej:(

Posted

Czekam i kciuki zaciskam. Wysłałam zdjęcie oczu do naszego Doktora z pytaniem czy ma jakieś pomysły. Odpisał mi: Mamy wade powiek entropium ,tzw diamentowe oko , zwichnięcie trzeciej powieki. chyba była operowana. reszta wymaga badania fizycznego pacjenta bo może miec więcej wad rozwojowych.
Trzymaj się, Lusieńko - jest tak źle, że może być tylko lepiej...

Posted

Małgorzata Gulczyńska napisał(a):
Piechcia, wpłaciłam troszeczkę dla Lusi. Niestety nie mogę więcej:(

kazdy grosz na wage złota

ja zrobie jakis bazrek

a moze by tak jakies deklaracje moze chcociaz na karme bysmy sie zdeklorowali ...chociaż ...

Posted

Nutusia napisał(a):
Czekam i kciuki zaciskam. Wysłałam zdjęcie oczu do naszego Doktora z pytaniem czy ma jakieś pomysły. Odpisał mi: Mamy wade powiek entropium ,tzw diamentowe oko , zwichnięcie trzeciej powieki. chyba była operowana. reszta wymaga badania fizycznego pacjenta bo może miec więcej wad rozwojowych.
Trzymaj się, Lusieńko - jest tak źle, że może być tylko lepiej...

jezu, to jak ona żyła do tej pory? ktoś ją wywalił czy została odebrana - muszę wrócić chyba do początku wątku

Posted

MY KARMĘ KUPIMY SUNI, nie ma problemu!! to dostanie od nas, Pabianickiej Skarpety, a już mamy cześć wpłat, które zaraz wpisze do 1 postu i dodatkowo przeleję tyle zaskórniaków z naszego konta ile tylko mogę, bo mamy jeszcze 2 psy w hotelach. Napewno sunia nie zostanie bez pieniędzy!! tyle ile możemy to pomożemy!!

jak czytam co piszecie o tym bielactwie i wszystkich komplikacjach z tym związanych to jestem przerażona...jakie życie będzie miał ten pies????:(

wydarzenie ma na naszym profilu ale nikt tu nie zagląda:(
http://www.facebook.com/event.php?eid=231610053556978
jak chcesz to zrób inne, bez różnicy, a może twoje będzie miało większe branie:(