What May NN Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 kurcze - muszą w końcu znaleźć dom! Quote
SkarpetKa Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 We wtorek wieczorem mam wizytę dla Piotrka. A jeszcze ta wcześniejsza Pani co dzwoniła to chciała, Szał dla swoich dzieci, wiec boję się, że to jednak mogłoby być zbyt gwałtowne socjalizowanie. Quote
KateBono Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 A może zaproponuj naszą Sweety albo Afrodytę?;)Obie kotki garną się do człowieka a Sweety jest nawet podobna do Szał.Myślę ,że cioteczka Aneta się nie obrazi na mój wpis:evil_lol: Quote
What May NN Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 ewentualnie się nie obrażę ;-) Quote
SkarpetKa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ja pamiętam o innych kotkach, ale to jest ta Pani co się więcej nie odezwała, jak powiedziałam o procedurze. Quote
What May NN Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 a ja dziś głaskałam Szał :-) spała na oknie więc ją po prostu złapałam i zaczęłam głaskać - mruczała i była zadowolona, po czym odeszła i podejść już nie chciała.. ale postęp jest.. a Piotruś to cud - miód :-) moja mama mówi, że czasami bawią się BARDZO, zabawki mojego bratanka idą w ruch, dywaniki, poduszki - śmieszne ciciki :-) oczywiście nic nigdy nie zniszczyły, grzecznie załatwiają się w kuwecie. cały czas są w jednym pokoju, moja mama zabrała Piotrusia na wycieczkę po domu i początkowo był wystraszony bardzo, ale z czasem się uspokoił.. Quote
supergoga Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 O Piotrusia kolejne pytanie przesłała mi Asia rawicz - wysłąłąm Skarpetce Quote
What May NN Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 moze sie uda - byloby super :-) Quote
What May NN Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Piotruś już w nowym domu :-) a Szał trafiła do kate i beabono by nie siedziała sama w pokoju u moich rodziców! Quote
Ajula Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 What May NN napisał(a):Piotruś już w nowym domu :-) a Szał trafiła do kate i beabono by nie siedziała sama w pokoju u moich rodziców! to ją koty Kasi wychowają :) Quote
What May NN Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Szał znalazła dziś super dom!! Quote
Recommended Posts