What May NN Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 2 małe kotki urodziła dzika mama, wychowała i zostawiła.. złapane, śliczne szukają nowych domków! płeć i wiek jeszcze nieznane.. Rudy jest kochany, oswojony Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Czarno-biały to dzikus, boi się i nie podchodzi narazie! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ps. wiem powinny już być u weta, powinny mieć lepsze foty, ale nie jestem w najlepszej formie! więcej info wkrótce! Quote
KateBono Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Żeby nie koci katar u nas to mogłyby przyjechać do nas na socjalizacę. Kociaki są śliczne - jak i rudasek tak i czarno - białe "szaleństwo" ( tak nazywam moja Petronelcię ):lol: Quote
What May NN Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 kotki mają max 3 miesiące! Rudy to kocur, czarno białe szaleństwo - niewiadomo! spiepszył u weta pod szafę i generalnie dupa (o profesjonalizimie pewnej pani wet gnieźnieńskiej się nie wypowiadam, niestety sił mi brakło na stanie w kolejce do mojego weta i "szalenstwo" ucierpiało)! są odrobaczone i odpchlone, mają książeczki zdrowia.. Quote
What May NN Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 oto Szał o płci nieznanej: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us a to rudy - jakieś pomysły na imię? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
What May NN Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 a jakieś propozycje na imię dla rudzielca?? Quote
KateBono Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Na moje "oko" to czarno-białe szaleństwo to kotka :lol:, a kocurka nazwać Bonifacy, Bazyli a może Posejdon ;):lol: Quote
SkarpetKa Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Boskie te kociaki! :loveu: Barbarossa jakie gniewne spojrzenia posyła :diabloti: A szałowy pingwinek w moim typie. Prawie zupełnie jak moja Skarpetka. A jak to pani weterynarz zrobiła, że nie była w stanie zajrzeć pod ogon to nie wiem, masakra. :shake: Jeżeli maleństwo zaraz pod odbytem ma małą dziurkę to to będzie dziewczynka.:evil_lol: Quote
What May NN Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 maleństwo nie daje się dotknąc narazie! choć podchodzi coraz bliżej :-) ale w poniedziałek będzie szczpienie już u normalnego weta więc będzie wszystko wiadomo! Quote
What May NN Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 nie pierwszy i nie ostatni raz ;-) Quote
supergoga Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 To jak nazywamy rudzielca? Bo nie wiem a chcę wstawic na stronę. Quote
What May NN Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 supergoga napisał(a):To jak nazywamy rudzielca? Bo nie wiem a chcę wstawic na stronę. piotruś ;-) mam już jedna osobę zainteresowaną, ale nie jest idealna - zobaczymy! Quote
supergoga Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Piotrus juz na anszej stronie. Nie wiem czy na allegro go dawać. Czy poczekamy? Quote
What May NN Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 wstawiaj :-) jeśli masz czas oczywiście.. a Szal?? też chyba można koteczka wystawić - zanim ktoś chętny sie znajdzie to będzie już przytulaśnym kotkiem - czy lepiej poczekać? obawiam się bardzo, bo moja mama zaczyna się przyzwyczajac! będę musiała jej siłą odebrać sierściuchy! Quote
What May NN Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 a jeszcze nie wiadomo :-) katebono twierdzi, że kotka, ale poczekajmy - niebawem szczepienie to się dowiem! Quote
What May NN Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 supergoga napisał(a):To dlatego nie wystawiałąm ok :-) rozumiem! Quote
What May NN Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Szał to dziewczynka :-) kicie zaszczepione! Quote
supergoga Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Może napisz coś więcej, jak Szał...szalała...zjadła weta..w może gorzej jeszcze. Quote
KateBono Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 No to chyba zgadłam - takie czarno - białe to prawie zawsze kotki :diabloti: Quote
What May NN Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 wet chwycił stanowczo, chwile probowala sie wyrywać, przytrzymał i kotka odpusciła - dala sie pogłaskac, osłuchac, zaszczepić, obejrzeć itd. tak jak kate mi mówiła - trzeba ją "stanowczo oswajac" ;-) moja mama dostala zadanie! Quote
Recommended Posts